1-shot K'nex RBGhär k'nex pistolen är en pistol som du måste ladda om mellan varje skott. I grund och botten du dra gummibandet från en punkt till en annan, trycka av och upprepa. Kritik är välkommen, men vara konstruktiv, vänligen.
-Robust
-Inte troligt att jamma (men du har att hitta band som kommer att arbeta för det, först.)
-Enkel att använda
-Bekväma för mig, men det är en åsikt, mestadels.
Relaterade Ämnen

Knex 8-shot semi automatisk RBG (gummiband gun)

detta är en 8-shot semi auto rbg som jag gjort efter att ha tittat över vissa andra konstruktioner. Den använder 8 statiners gummiband pistol fireing mechanisim som massor av andra använda.Steg 1: Konstruera dessa delar Behöver du dessa bitar: (siffr...

Min K'nex RBG kulspruta

detta är min K'nex kulspruta. Det skjuter 8 skott, och skjuter gummiband. Den har ett hjul som du kan snurra i din egen takt, och om du skjuter dem alla på samma gång det kan ha en shot gun påverkar, där kulorna spreds över. Så, om du föredrar en lån...

Irwinner's semi-auto k'nex RBG '' mod''

jag sökte slumpmässigt '' k'nex gun'' idag, och detta kom upp:Jag gillar verkligen denna pistol, så jag bestämde mig att ändra den. (irwinner, jag hoppas du inte misstycker. Om du inte vill detta på plats, jag ska ta bort det).Så, detta är en '' dubb...

8-shot K'nex pistol

jag var leka med Killerk's Magnum och fann jag kunde göra det håller 8 skott. Jag tänkte att jag kan lika gärna lägga upp den - det är en helt ny typ av reloader (jag är ganska säker på att det är) längst jag fick det att sköt var ca 13 varv. Den kor...

K'nex RBG Hybrid pistol

en kombination av detta ändrade och förlängning idén från detta.Den första pistolen har en kick-butt trigger system som jag ändrade lite, och andra hade det tillägg som du kan lägga till på, vilket jag tyckte var ganska snyggt. Det är kul att använda...

K'nex RBG Sniper

en relativt enkel gummisnodd-powered prickskyttegevär. Den har en fästpunkt för bränning ganska mycket någon ammunition du kan få att passa in i den.Fördelar: Mer kraftfull än en pistolSer mer imponerandeSkjuter ytterligareKan skjuta gummiband och am...

Min K'nex rbg pistol * ingen trigger *.

Ya så dis är mah först instructable. Jag var uttråkad, sjuk från skolan så jag satte denna togethr ändå dess rlly bra.Steg 1: hjulet mech my wheel mech.Steg 2: fat grejen the barrel thingySteg 3: the handleSteg 4: band... satte resår påSteg 5: hur 2...

K'nex m96 (mods)

Detta är vår bästa k'nex rbg vapnet någonsin!!! (cuz den hanterar trevlig).Prenumerera!göra gun först: Steg 1: moddifications nya låter mod det!!!Steg 2: traditioner... lol...

Knex rbg

detta är min k'nex rbg skjuter det 45 fot och svider när du bli skjuten av den....

Rhino V1.1

HejDetta är sist av Rhino-serien. Jag bestämde mig efter beter den Instructable K'nex gemenskap som vi fått nog av vapen bygger på makt och så med den sista noshörningen gick jag för lite mer än blotta makt... Rhino har en förkortad fat till den tidi...

Projektet P.A.W.S.

kan jag stolt presentera "Projekt P.A.W.S.", det vill säga "bärbara bepansrade vapensystem"Det är mitt första försök att utveckla min egen k'nex vapen, och var resultatet av en veckas semester med inget att göra.Som namnet antyder, är...

Knex M40A3 RBG / Sling shot

jag inte kommer att utstationering instruktioner, i ställe ive precis postat dessa för dig att försöka bygga från.Om du vill ha ursprungliga storlek bilder, klicka på en bild (liten en), klicka på bilden igen (större en), sedan i botten av skärmen se...

Ganska stora K'nex pistol-single shot

detta är min favorit egentillverkade K'nex pistol. Det är enda skott men kan vara mycket kraftfullt beroende på hur många gummiband lägger du till skjuter mekanism. Jag gillar den här eftersom det gör bra användning av flex bitar. Arbeta vapnet genom...

K'NEX Repeater RBG

tillbaka i mitten av November i ' 07 jag klåda att prova på att göra en gummiband pistol ur K'NEX, men jag blev besviken med resultatet för designade kanonerna som jag kom över. Så efter lite mixtrande kom jag upp med en design av min egen. Denna brä...

K'nex Single shot Pistol

detta är en pistol-ish grejen som jag gjorde bara att fördriva tiden. Det är min första instructable, så det inte kanske är så bra. Jag känner mig inte riktigt som att mäta hur långt det går, men det går en good-ish avstånd. Noggrannhet är OK men int...

K'nex multi-shot rubberband kanoner

dessa rubberband kanoner är riktigt cool, och också mycket tillförlitliga. Jag har gjort en singel och dubbel fat version, de håller 8 och 16 gummiband respektive. Till skillnad från de flesta rubberband kanoner jag har sett, detta skjuta inte alla a...

K'nex gummiband Gattling pistol (RBG)

Knex...

CLK RBG 1 (kombinerade lego & k'nex

en kombination av lego och knex.skjuter ganska bra.Steg 1: del förteckning bilden säger alltSteg 2: lego del the lego part of the gunledsen för oskärpalämna en kommentar om du har frågorSteg 3: knex del knex part of the gunledsen för oskärpa och det...

K'nex sprida Shot

Hej killar, detta är min mini spread skott. Jag kallade det ett skott eftersom det innehåller endast ett skott, och också eftersom jag inte kunde komma på ett bättre namn. Det är i grunden en liten låda fylld med gröna stavar, med en ram på ena sidan...