100% Upcycled/regenererade stav virveltrumma bygga!En god vän till mig på Youtube, Keith Decent, sprang en tävling för att göra något 100% från upcycled material.

Jag tog utmaningen och beslutat att göra en stav virveltrumma från en gammal pall och spole! Jag hade en massa hårdvara liggandes och slutade med att hitta några fina rostfria fångenskap nötter och några stora brickor samt bultar.

Som ni kan se i slutet av videon, denna snara är inte 100% klar men det är 100% regenererats/upcycled.

Kolla in video och tutorial här för att se vilka problem jag sprang in och hur jag försökte lösa dem!

Tack!

~ intothedirtshop

Min video:

Keiths kanal!:

https://www.youtube.com/user/Protojones

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en stav virveltrumma!

OK, så detta projekt startade när en vän till mig berättade han skulle göra en virveltrumma från en antika bord och jag tänkte, "Wow! Hur?" Han berättade om stav trummor och hur de består av enskilda segment alla limmade ihop istället för böjda...

Hemgjord anteckningsboken från 100% Upcycled material

Mitt jobb hade ett vanligt problem-en av skrivarna inte kunde skriva ut dubbelsidiga. Detta störde mig dagligen när jag stod att titta på dubbelt så mycket papper som används som var nödvändigt.Men sen fick jag en idé från min flickväns bibliotekarie...

Hur man bygger ditt första RC plan för Under $100 - sändare, frakt, batteri, laddare och maskinvara omfattar

Låt oss inse det: radiostyrda flygplan är dyra, speciellt om du är ny till hobby. Billigare alternativ dyker upp varje dag, men för det mesta, hobby-grade plan kommit med ett stort pris. Flite Test hastighet bygga byggsatser och elektronik förpacknin...

100 grader

vet någon skönheten i 100 grader?Som handlar om att ändra.Elementet jag designade ger ett nytt perspektiv på modulära system av nästa skäl.-den är gjord av återvunnet aluminium från läskburkar-Det är hållbart, det kan föras vidare från generation til...

Intro - hur att designa och bygga en bambu last cykel (Box cykel - Bakfiets).

Bakfiets är en otrolig maskin. Jag förvandlades till dessa cyklar av Josh Muir av Francis cykler. Det är ultimat för varje dag ärenden, livsmedelsbutik resor och dragande barn runt. Den passar i cykeln körfält, det är vig och snabb, och är ett nöje a...

Kvicksilver skum droppformade, hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Skrot trä för att kasta komplex

Jag bestämde mig att bygga min egen byggnad eftersom jag ville ha bra kvalitet till ett överkomligt pris. Jag ville ha ett skjul som skulle motstå väder och element, det skulle vara svårt för tjuvar eller vandalerna att bryta sig in, och det vore for...

KNEX GRANATSPLITTER granat/GRUVAN/GUN

en enkel design att bränder blå ring bitar som en en sköt pistol, mine och granat.Och till alla KNEX byggare, det blir tråkigt för att se samma en shot gun gjorde små om och om igen!Posta endast nya vapen med förbättringar eller helt nya mönster!Steg...

RGMP instruktioner och översyn

Flyttbara Grip Magazine pistolen är en knex pistol postat två år sedan av blå mulle. (Kolla in hans profil, och även hans andra profil, Blue mulle 2, han har några bra grejer.) Pistolen var speciell att den hade ett borttagbart magasin i handtaget fö...

Build Laser Cutter

Detta är ett mycket roligt projekt om du har en massa tid och älskar att bygga allt snarare än bara gå till affären och köpa den. Denna guide visar dig hur man bygger en CO2 laserskärare med en skärande sängstorlek 38 X 17 X 10. Det kostar ca 1200-15...

Android kontrolleras, sökvägen efter fordonet

Detta Instructable kommer att guida dig igenom byggnaden av Alice, vägen efter fordonet.Den består av en Android ansökan och en billig miniatyr fordon, som du kan bygga med hjälp av gemensamma delar på nätet eller på din lokala elektronik butik.Alice...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...

Ljussabel från gamla säckpipa

För några nätter sedan hittade mig smeka min gamla cruddy säckpipa. Jag tog den översta drone-delen av och insåg att, när höll ett visst sätt, det såg mycket som ett dubbel-handed svärd handtag. Eller egentligen är den inte har några horisontella del...

Lätt och stark 2 x 4 & 2 x 6 våningssäng

Jag har byggt en hel del dessa våningssängar i förflutnan och nyligen byggde en för mitt eget hem. Detta är en super lätt bygga som materialen är alla gemensamma konstruktion klass tall och varje klippa är en 90 graders klippa så det finns inga kompl...

Enkla Plywood skrivbord (skrivbord 1.0)

detta är min första instructable, en plan för en enkel plywood och 2 x 4 skrivbord som jag designade och tillverkade för flera år sedan.Tanken var att använda en enda ark av ädelträ plywood, och vissa grundläggande hårdvara för att bygga detta skrivb...

Hemmet gjorde bas fiol

detta är en full storlek bas fiol som är relativey lätt att göra och är perfekt för dem som behöver en knock-runt bas. Dess ton och volym kunde utmana en kommersiell full storlek bas. Till dagens priser kan denna bas göras för omkring $100. Denna bas...

K'nex Barret M82.50 cal

här är min M82 Barret.50 kaliber sniper rifle replik. Det är en upprepande slangbella, med 6 runda internt vuxit, storeable löstagbar tidskrifter. Det har också en texturerat buttstock och fällbart bipod.Om du gillar vad jag bygga, vänligen ränta och...

Min Mods av Jamalam's 'Storm 22 K'nex Pistol'

Så satt jag hemma en lördag, uttråkad ur min skalle och jag bestämde mig för att leta efter något relativt lätt att göra att jag har bitar för. Sedan snubblade jag över denna skönhet () det såg riktigt cool och jag hade alla delar att göra det.Jag va...

Stealth K'nex Pistol

detta är en liten, fickformat pistol som har ungefär samma intervall som min andra pistol (15 fot) men är mycket mindre och har mindre delar.Steg 1: hantera Bygga handtaget. Du behöver (igen, andra delar är inom parentes):2 vita (gul) 5-klipp-anslutn...