101-led kransdenna krans är gjord av 101 lysdioder och två bitar av tråd, utan andra komponenter. Den kan köras på en 9-volts batteri.

Ett tillfälligt möte med en 100-pack av gröna lysdioderna inspirerade min dotter och mig att göra en krans helt ur led. Vi sår upp använder 96 grön dem, plus 5 röda lysdioderna kvar från en tidigare loppmarknad besök, för sammanlagt 101 lysdioder.

Det kan vara vridna tillsammans utan verktyg, men lödning gör det kraftigare och ett par av nål-nosed tång och en tredje hand jig gör det lättare.

ROHS lysdioder (om en dollar mer per förpackning) och blyfritt lödtenn är alltid ett alternativ, eller bara tvätta händerna och sticka inte fingrarna i munnen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino 101 och Visuino: styra LED från Smartphone med Bluetooth LE

Arduino 101 är en kraftfull mikrokontroller, som också kommer med inbyggd Accelerometer, gyroskop, termometer och Bluetooth LE (BLE). Bluetooth gör det särskilt bra passar för sakernas utveckling och fjärrkontroll från Smartphones.I detta Instructabl...

Tryck på ljus LED automatisk avstängning hacka

efter att ha läst denna trevliga tutorial jag trodde jag skulle lägga en instructable för att visa alla hur jag åstadkommit att göra mig ett par tap lampor med en fördröjd avstängning. Min fru glömmer alltid att stänga av lampor och jag visste att ja...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Stryker Man bågreaktorn och Repulsor Arm

material:2 LED kran ljus (1-2 dollar styck)Elektrisk tråd (tog från skolan, men kan köpas)Vattenflaska (1 dollar)10 ljusa vita lysdioder (jag tog mig ur en ficklampa som var 2 dollar)Peka på filterMurare burk capTunn kartong/bristolkartongMetall arme...

Min version av den bågreaktorn

detta är förmodligen en av de enklaste Arc reaktorerna att göra hemma. Det kostar mig ca $15 och tog ca 30 minuter för att bygga. Det man ser bra ut under din tröja (ledsen jag inte kunde få några bilder på mig bära det). det ska se ut MVKI eller MVK...

Cykel rim ljuskrona

om du äger en cykel verkstad och vill diversifiera din portfölj av tjänster då kan det vara en möjlighet att göra bra affärer : denna återanvändas cykel rim LED ljuskrona kan produceras till en låg kostnad och ganska snabbt.Material som krävs:-En gam...

Den ofrånkomliga stank bugg fällan

det verkar som desto varmare det blir runt här större vågor av stinkbugs att vakna från depån i helvetet. Jag är övertygad om dessa små rotskott spawn i underjorden. Efter att ha lidit genom denna vinter utfrågning studsa dem mot Fönstren för timmar...

Indikator för kranen

I några hus kanske du tycker att det tar evigheter för varmvatten till kranen.Mitt badrum kran är värst.Jag måste öppna kranen nästan maximalt att aktivera gas vattenvärmaren och sedan vänta ett tag för det varma vattnet att komma fram.(Ja det är ett...

Händer gratis ficklampa

med bara tre saker du kan ha en händer gratis ficklampa!Gå omkring på natten utan en ficklampa är en smärta, men tända ljus plötsligt i mörkret är värre och gör mina ögon ont.Edit:Också bra för de som använder käpp eller kryckor.Steg 1: Delar och ver...

Aperture Science automatiserad pumpa tornet

Vänligen rösta om du gillade detta!En pumpa så stor att även Cave Johnson skulle vara avundsjuk... Skåda! Aperture Science automatiserat pumpa torn!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör detta awesome torn för under 15 spänn!Kolla i...

Emergancy lampa

jag hittade denna vackra blå flaska och det tog mig ett tag att besluta hur re-syfte det och kom upp med en attraktiv nödljus.Steg 1: Material som jag använde var (vänster till höger) en liten lampskärm att fattningsförmågar glödlampan (thrift store...

Portable Stop Motion Kit

Detta instructable är att bygga den bärbara stop motion kit vi använder i Arkansas Discovery Network. Satsen är enkel och billig att göra. Bäst av allt, hela kitet passar i en plastbehållare för att förstora (minsta storlek: 14 "x 9" x 3,5 "...

Bionic Iron Man rustning (med ljudeffekter)

KOLLA IN VÅR NYA VERSION HÄRI en anda av den kommande utgivningen av Iron Man 3, har vi beslutat att lära dig att bygga några killer Stark Industries tech att visa upp medan camping längst fram i raden av midnatt showen.Detta Instructable kommer att...

Shrinky dink ljuslåda

någonsin gjort en shrinky dink?Fick reda på det är inte så lätt som det verkar?Eller har du bara en bild som du vill göra något snyggt med?Jag har nyligen gjort en shrinky dink för första gången och insåg när du krympa något till en tredjedel är det...

Arduino RGB LED Christmas Krans

Detta är min första instructable. Har varit en lång tid lurker och snille. I år bestämde jag mig att göra en RGB LED Christmas Krans med några coola ledde mönster. Jag beslutade att använda en Arduino Uno mikrokontroller som jag hade liggandes. När m...

Programming 101 med DIY RGB LED rullning meddelande ticker

Vad?Video exempel förstaVideo exempel andraDetta meddelande ticker har 64 fyrfärg lysdioder i en 8 x 8 rutnät. Meddelandet som visas kan ändras utan omkodning något och kan vara upp till en tweet lång (140 tecken). Den stöder hela ASCII-teckenuppsätt...

Med en enda RGB LED (eller en LED strip) för att visa information: klocka, termometer och en konstig kommunikatör

En av de första projekten som jag gjorde med en Arduino var en jul ljus krans. I själva verket var det tillverkade av en enkel RGB LED strip skär i två, som Arduino har endast 6 hårdvara PWM utgångar. Jag ville inte det att Visa trivial regnbågar och...

Drone Design 101 - del 1 CAD

Bygg! Flyga! Tävla!Aerial Sports League Grundare / Chief Designer och Autodesk Expert Elite, Eli DElia, vägleder dig steg för steg igenom de grundläggande principer och tekniker för första Person Video (FPV) drone racer design.Se till att titta på de...

5 enkla steg för att göra en levande saftiga krans

Du kan göra denna underbara krans i 5 enkla steg och under en timme!Steg 1:Som ni vet, är jag en saftiga galning. Jag har många av dem planterade i min trädgård och i krukor. Jag hoppa på möjligheten att göra något med hjälp av dessa intressanta, tål...