15.7KN ladda uthärda 170 gm FACKVERKET DESIGNHej
Detta är min första instructable, det är faktiskt en takstol design väger 170 gm och det kan ta en last upp till 15,7 kilo newton (1600.4 kg ungefär).
här är vad jag använde för att utforma det
(a) 106 glass pinnar.
(b) vita trä baserat lim.
(c) trådar (bomull specifikt)
här är några av de bilder som jag har bifogat.
Relaterade Ämnen

3D tryckt uthärda med drivna spetsigt redskap

Detta är en fortsättning på min 3D tryckt med Instructable. Jag behövde ett sätt att långsamt rotera uthärda, här är hur jag gjorde det.Steg 1: 3D skriva ut delarJag ut dessa del på en Objet Connex 500 skrivare. Jag skrev ut dem i Veroclear så jag ku...

3D tryckta uthärda

Med rullande element *, inte alls!Efter att ha provat ett par olika sätt att 3d-utskrift är ett rullande element försedda med här min favorit. Jag ville ha den tunnaste delen jag rimligen kunde åstadkomma. Jag ville ha en full ackompanjemang av lager...

Handla fusk: Bussning/uthärda borttagning

Detta Instructable kommer att bli ännu en i min serie av Shop fusk. Jag hade glömt denna fuska fram till min nuvarande runda för reparation. Fanns några bussningar behöver bytas men visat sig svårt att ta bort från deras bore. Dessa särskilda bussnin...

DIY utskrivbara slew uthärda

Massa lager, Slewing kullager och cross-rullager är alla samma sak. Den unika fördelen är att de kan ta styrkor i varje riktning. Några lager du kan pop ut centrera om du trycker fel. Några du kan inte använda som en bil hjul. Något du inte kan sätta...

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärda

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärdaDelar och verktyg:Wood MDF 200 mm x 650 x 20 mm2st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2st 500 mm 20 mm linjära skenor1 st 530 mm x 140 mm x 12 mm Aluminium le...

Hur man väljer en jojo-titta på axlarna (trä/metall/uthärda)

primära yo-yos används i demonstrationen av Luke Renner har skapats av: Russell, Playmaxx, Tom Kuhn, monark och inkluderar en generisk röda och gula plast jojo. Filmen filmad av Andrew Gomez i nordvästra New Mexico 12/30/09. Yo-Yo ämne omfattas i den...

Biorum och bar (aka "The Man Cave")

detta instructable är den första lite större arbete jag har gjort. Det var inte för svag hearted. Nyligen köpte jag ett stort hus (det är därför jag har varit så dålig på att svara på några av mina instructables) och det har varit en hel del arbete!M...

American Girl Doll House

bygga detta för din dotter till jul!I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en fantastisk docka hus för din American Girl dockor. För dem där ute som inte vet, är American Girl dockor 18" tall dockor som bygger på fiktiva flicka...

Garage klättring vägg

i detta instructable jag visa hur jag utformat och byggt en klättervägg i mitt garage för förhållandevis billiga. Om du vill visa projektet och några andra ganska cool har inte jag haft tid att transkribera över till instructablNaturligtvis varierar...

RUSTIK pall hyllor - med fjärrkontroll LED belysning

Bor i vårt första hus min fästman och jag hade inte en ton av rum i vårt kök för en tabell andra sedan en liten 2-sits "att göra familj träffass eller som har vänner över något svårt. Angränsande till ut köket var ett sovrum och vi beslutade att ta b...

Lära sig att svetsa

En vän uttryckt intresse för att lära sig att svetsa. Jag skriver detta för att ge en introduktion till svetsning för människor som henne. Det är också en plats att katalogisera några mycket användbara saker som krävde en hel del tid och läsning för...

BALAR verkstaden

Varje så ofta, jag ska få en riktigt fin komplimang på min verkstad... layout, organisationen, den övergripande känsla, etc.Ibland får jag även frågor om min verkstad... har jag ytterligare information om en butik tillverkade jigg, en särskilt verkty...

Tall våningssäng

Jag har alltid velat att dyka in i ett projekt bygga något med trä, och i år fick jag chansen när våra barn behövde en våningssäng! Jag hittade detta instructable projekt efter sökning, och beslutade att dyka i:Min guide är en inofficiell tillägg til...

Klä en Queen Anne stil pall

inte sitta på den!Jag hade ett jobb som jag sätter i år. Det var en reproduktion Queen Anne pall som uppenbarligen var i behov av reparation. Bandet var rippade, som gjorde sätet konkav och bara omslaget var att förhindra en pinsamt faller igenom. De...

Hur man ryggsäck bättre med en hängmatta

jag började camping med en hängmatta för några år sedan medan på en veckas backpacking resa. Jag tog min hängmatta bara att koppla av i, och slutade sova i det sedan dess. Om du får rätt material kan du också släppa några pounds av din pack vikt. Jag...

Billie Jean LED ljus-up disco skor

dessa är skor med LED plattor sitter på undersidan av dem och en tryckvakt så att de lyser upp när du sätter fötterna i, precis som Michael Jacksons Billie Jean video. De drivs av ett batteri som du lagt i din ficka. Detta projekt byggdes lite bråtto...

Handduk Rova Bag

så här är historien. Jag går till vinterlägret här förra helgen och fyllde min duffel med olika kläder objekt som man tar till vinterlägret (för er utanför USA, de flesta amerikaner vet vad jag pratar om) och då jag kom över en fläkt handduk som du s...

Militärt överskott vägda konditionering Vest

nyligen såg jag en kille som kör längs stranden med en viktade väst på och bestämde jag behövde göra samma sak. Kör i en tallrik transportör med plattor när jag behöver inte ger mig en ganska gnarly Värmeutslag.Senare samma dag medan ut och runt jag...

Bygga en D-Ring bitars drivrutin

detta är helt enkelt en bit drivrutin kopplade till en D-Ring karbinhake. Bitars innehavaren glider runt i ringen så att du får bra hävstång och gå vid svåråtkomliga fästelement. Det är en enkel men mångsidig verktyg för fickan, handskfacket eller ve...