15 April dårar dag Tricks

dessa är några idéer för April Fools Day upptåg som jag hittade!

http://www.funmunch.com/events/april_fools_day/april_fools_day_pranks.shtml

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa April dårar dag tilltag någonsin

Hey Guys Detta den bästa tilltag jag någonsin sett spelade det på alla mina vänner i år, ett måste för en jokrar knep bok.Steg 1: Samla material Ha, du föll för det! Det finns ingen bästa April dårar dag Prank EVER instructibles! Happy April dårar da...

Ultimate Rick-rulle: Blixt driva April dårar dag upptåg (XP och Vista, inget internet krävs)

April dårar dag är runt hörnet och några av oss kanske vill använda gammaldags dolda-link Rick-roll eller en dator startar upp Rick-rulle. Men hur är en som ändrar din bakgrund? Jag har sett många inlägg på Instructables, YouTube och ett par andra sa...

APRIL DÅRAR DAG! Shoppingväska på bilen

Detta är en förbättrad variant av "Cup på bil" upptåg. Använd de högre kvalitet påsar (jag hittade Walmart typ revan för lätt). Dubbel väska, med den inre väskan fylld med tidningen och bundna. Jag har gått ner Interstate med detta på min bil oc...

Bästa April dårar dag Prank

Njut avSteg 1: Setup.Först måste, om du planerar att göra detta tilltag, du vara liten.Det andra av, detta är inte bara ett skämt, det är en förmåga att testa hur dina föräldrar skiljer sig.Okej, att den instructable.Setup.Till skillnad från titeln a...

April dårar dag upptåg, hur till-block sociala medier webbplatser

detta instructable visar hur blockera sociala medier eller någon hemsida som ett aprilskämt dag skämt, eller att hålla dina arbetare ärlig och produktiva medan på jobbet...

Hur man Enter April dårar dag Project: tilltag tävling

Instructables och ThinkGeek älskar ett bra skämt, och i en anda av säsongen, erbjuder vi en bounty på den bästa Instructable som förvånar, stymies, eller bara rakt upp retar ditt mål.Spratt kan vara enkla eller komplexa, garn eller en superdator, men...

April dårar dag upptåg

Jag har gjort detta upptåg många gånger och alla kan göra detJag är intering aprilfools tävlingen snälla rösta på mig killar!Detta är min första instructablechek ut bromsstag jag fick och en video hur man här: http://www.youtube.com/watch?v=3plDRmJw9...

Kul hårtork upptåg (april dårar dag)

detta är riktigt roligt!Steg 1: Vad du behöver göraFör att göra detta awesome tilltag du behöver vakna innan ditt offer, hitta deras hårtork: mycket lugnt!.Du behöver också någon form av pulver också(JAG ÄR INTE ANSVARIG OM DETTA EFFEKTER DIN HÅRTORK...

April dårar upptåg med kort

jag kommer att visa dig hur man gör ett spratt med kort.Det är lätt.Steg 1: 1. vad du behöver Behöver du:-2 olika spelkort förpackningar (som solitaire kort och pokemon kort XD)men dessa kort ska vara samma storlek- och att tandköttet ser klibbigt sa...

Onda april dårar upptåg

om du har ett agg på någon eller helt enkelt älskar Bus så är det spratt för dig! >: DDetta är för april dårar dag tävlingen så snälla kurs!Steg 1: material så här är vad du kommer att behöva:en stege som är lång nog att nå ovanför själva dörren (se...

April dårar på Fluther

detta är för alla som inte gjorde det till fluther den april dårar dag. Mods ändrat allas namn och avatar. Gjorde ett ganska bra skämt, lurade det mig. Detta verkade bara påverka frågor, och inte din avatar och namnet på din profil och på sidofältet....

Guide till bästa april dårar tricks

detta här är en guide till alla de bästa april dårar tricksHär är den förstaLämna dem hängandeSnabb och enkel klassiska pojkstreck. Bara vänta tills ditt offer är i duschen, sedan smita in och ta tag i sina kläder och alla handdukar. (Du kanske vill...

April dårar magi Knep

detta är ett trick som helt lurade mina vänner på skolan och lärare ens bett mig att utföra det för dem. Jag skapade det själv genom att kombinera flera kort bokföringstekniska och jag fick ganska lång kompletterar från mina vänner.Jag tycker egentli...

Klassiska april dårar upptåg: hink o ' water trap

här är en klassisk upptåg och awesome upptåg som jag vet du kommer att älska! med hjälp av en hink med vatten!Steg 1: material Så här är vad du kommer att behöva förstöra någons dag, och deras kläder och sätta en buckla i deras stolthet! >: Den hink...

April dårar! Pranking dina långväga vänner.

En av de enklaste och roligaste, April Fools skämt är den klassiska fisken fastnat på folks ryggar. Men hur gör du detta när dina vänner inte bor i samma stad eller land som du gör? Internet har gjort denna uppgift mycket lättare genom att föra oss a...

April dårar! Fake svagheten

detta är en rolig April dårar upptåg jag spelade på mina föräldrar. De fick så MAD när de såg det. Ännu argare när de fick reda på det var ett skämt.Eftersom jag inte har någon nackdelarna just nu, piskade jag upp en falsk en i MSPaint. Du vill inte...

Awesome April dårar upptåg!

Hey guys, idag ska jag visa dig hur man får någon bra för April fools day. Jag kommer att visa dig flera upptåg mellan plastfolie till air horn. Även om du gillade min Instructable snälla rösta på mig i fools April tävling! Även Vänligen observera at...

April dårar toalett Prank

denna April Fools skämt är nog min personliga favorit.Detta skämt är mer för killar.Steg 1: leveranser 1. del klar plast wrap2. 1 rulle silvertejp3. 1 par saxar4. en toalettSteg 2: förberedelse A. lyft både av toalett placerar först upp som i bild 1....

Vatten spruta April dårar upptåg

i denna enkla April dårar upptåg, jag kommer att berätta du hur till booby fälla en vanlig spruta, men det är bäst om dess gjord av vit plast.Steg 1. Saker du behöver: 1 eller fler intet ont anande victim(s), 1 spruta och tydliga band.Steg 2. Booby s...