15 minut Pizza (+ 5 min bakning tid)har inte vi alla möter dagar när alla i huset vill ha pizza eller sumthing som ser ut som det, och vi vill inte beställa den eller inte kan på grund av några eller andra anledningen. Ja detta är för er en snabbis Pizza och den svala delen är till skillnad från de flesta av sina motsvarigheter, detta är faktiskt friska.

PS - jag var halvvägs genom att göra pizza när jag bestämde mig att dokumentera det så vissa bilder kanske saknas. Jag kommer att uppgradera dem nästa gång jag gör en säker. Även om du gillar instructable snälla kommentaren eller betygsätta den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jiffy 5 minut Pizza

detta är en riktigt snabb och idiotsäker pizza recept för din nästa pizza kväll. Det är bortom enkla som Skorpan är gjord i en handvändning bara 5 minuter! Så låt oss komma igång. Värm ugnen till 400 grader och samla ingredienserna.1 dl hela vetemjöl...

5 minut Pizza Pi

Den genomsnittliga 14" pizzan har cirka en jättestor 1718 kalorier!Dagens recept är en 5 minuter 200 kalorier per pizza, det är frisk och full av smak, krydda och smakar precis som dess värmevärde broder.Framför allt kommer det tillfredsställa varje...

Min bakning Extravaganza!

Dessa är några av de tårtor jag har bakat och fulländat under år. Jag hoppas du gillar vad du ser! Snälla rösta på mig till Cake Decorating Contest!Kladdiga chokladkaka med Ganache glasyr och vanilj (wafers)Mandeltårta lager med hallon grädde och syl...

Whizzer Pacemaker II: Min senaste tid mördare, del I

som några av er kanske vet har jag köpt en Midnattsblå Whizzer Pacemaker II "moped" för rock bottom pris på $300. Det är en härlig liten cykel, 148cc encylindrig 4 stroke som ska få mig att 50 MPH, så enda staden cruising för denna baby. På begä...

Chocolate Chip Cookies att imponera

Vill du ha ett sätt att imponera på din familj och dina vänner på nästa kommande festen eller träffas? Har du inte mycket erfarenhet i köket? Ja, då är en enkel tallrik hemlagad choklad chip cookies ditt svar.Min mamma har baka dessa choklad chip coo...

Grekisk yoghurt Cheesecake Cupcakes

min familj älskar cheesecake men vi alla gillar olika smaker. Min svärdotter älskar cheesecake Factory (cheesecake) men jag tror att detta recept är bättre. Jag kom med detta recept att göra alla glada. Personligen gillar jag en vanlig ostkaka men al...

Black Olive Bites

I går kväll när jag läste en bakning bok från biblioteket, hittade jag denna awesome recept på svart oliv biter. Dess så enkelt och resultatet är super häftigt. Det smakade som om det var några fancy köpta objekt. Jag hoppas verkligen du skulle prova...

Ugn Rostad blomkål

min personliga tränare-vän berättade för mig att det bara tar små förändringar i små steg att göra dem effektiva, särskilt när det gäller att få frisk och äta sundare.En av de saker jag har försökt att omfamna i år som en "liten förändring" prov...

Havregryn, valnöt och torkade plommon Cookies

havregryn, valnöt och torkade plommon Cookies jag är vanligtvis inte ett stort fan av havremjöl kakor, men jag är besatt av dessa. (Min mamma, en havremjöl cookie connoisseur, bara inte få nog. Serverar: 8 Prep Tid: 20 minuter Tillagningstid: 12 min...

Klustrade ädelsten uttalande halsband!

Hallå! Detta Instructable är för en klustrad ädelsten uttalande halsband!Jag gillar tanken på att göra något som normalt används i uttalande halsband (ädelstenar) av en atypisk material (lera).Jag valde att använda alla Sculpey leran som gjorde bakni...

Brittisk korv Rolls

Hungrig? Letar du efter något med flagnande bakverk som är varma och salta? Du har kommit till rätt ställe!Att göra korv rullar har varit en passerade ner tradition i min familj. Min stora mormor lärde min mormor, min mormor lärde min mor och min mam...

Min ultimata bröd - lär dig hemligheter "långsam bakning"

en komplett HOWTO på baka bröd som smakar bättre än de flesta bröd kan köpas för pengar.Steg 1: Preliminära tankar Detta är min 3: e instructable om baka bröd.Baka bröd betyder mer för mig än bara förbereda något att äta. Så snart du luktar bröd baka...

Perfekt tunn skorpa pizza i 7 minuter Tillagningstid

göra en tunn skorpa pizza i din egen ugn hemma! Hand sträcka degen, lager pålägg, och följ dessa enkla steg till en tunn skorpa krispigt perfektion! Det är inte bara snabbt, du kommer att bli känd bland dina vänner och släktingar som en fantastisk pi...

BBQ kyckling Pizza

om du aldrig har gjort pizza från grunden, stoppa allt du gör och gå Värm ugnen. Inte riktigt, du behöver inte göra det nu, men jag uppmuntrar dig att lägga till ingredienser till din inköpslista för hemmagjord pizza är verkligen underbara. Du kan lä...

BBQ Pan Pizza

ett enkelt sätt att baka pizza med hjälp av en gjutjärn stekpanna och din BBQ. Inte att värma upp ditt hus i sommar! Använd din BBQ som en ugn och njuta av läcker, hemlagad pizza.Steg 1: Hetta upp BBQ Det första steget är att värma upp BBQ. Om du anv...

Daddys vegetariska Pizza

Här vill jag kort du om min pappas recept på en mycket god Pizza som är väldigt enkelt att göra men smaken varar livstid.Denna läckra Pizza blir redo i ca 15-20 minuter. Glöm inte att lägga till denna läckra recept till dina favoriter... :-DJag gör e...

Hemmagjord Pizza natt

fredag kväll är pizza night på vårt hus. Vi har funnit att pizza från grunden inte är så svårt och smakar mycket bättre. Prova själv och se!Steg 1: Torra saker För att göra två 14" pizzor, mäta 1 1/2 koppar alla ändamål mjöl och 1/2 kopp hela vetemjö...

Gör en Pizza

Jag gillar att göra min egen pizza, jag kan använda de ingredienser som jag gillar, och ingen som jag inte gillar. Pizza är ungefär som en inför varm smörgås, praktiskt taget alla ingredienser som är bra i en varm öppen inför smörgås, kommer också at...

Daddys recept vegetarisk PIZZA

Här vill jag kort du om min pappas recept på en mycket deli cious Pizza som är väldigt enkelt att göra men smaken varar livstid.Denna läckra Pizza blir redo i ca 15-20 minuter.Glöm inte att lägga till denna läckra recept till dina favoriter... :-DJag...