1950-talet poppy klänningjag säger detta är 1950-talet, eftersom den baseras på ett 1950-talet-liknande mönster, men jag förkortat det ganska mycket. Damer från 1950-talet visar förmodligen inte detta mycket ben! Jag har inte en handledning för detta en, eftersom jag gjort det ett tag sedan. Men jag tänkte jag skulle dela det, eftersom jag är ganska stolt över hur det fungerat.

Jag köpte ett mönster och då anpassat det genom att lägga till låga "v" på baksidan och förkorta kjolen. Jag lade också till skärp med resterande tyget.

Jag har haft detta för två bröllop redan med röda skor och väska. Jag gjorde en netto petticoat att gå under, men det är inte mitt bästa arbete... det var mycket kliande att bära!

Detta är en New Look mönster (antal 6616 att vara exakt). Glöm inte att alla mönster kommer massiva - som 2 storlekar för stor, så åtgärd med omsorg! x

Relaterade Ämnen

Fantastiska 1950-talet swing cirkel kjolar för en boll med poofy underkjolar. Rockability!

HI there!Detta är mitt första inlägg på Instructables, så jag hoppas jag gör denna rätt!Jag är i mitt sista år på universitetet och temat för slutet av året bollen var 1950-talet. Så jag (och mina vänner) beslutade att det skulle vara en bra idé att...

Hur att SNIDA en pumpa Jack-o-Lantern 1950-talet stil!

Här är hur vi brukade skära Halloweenpumpor i 1950-talet i New York! Det finns så många mer glamoröst pumpor nuförtiden, men detta är hur typiska pumpa höggs då. Ganska lätt att göra, vi skulle brukar sprida tidningen på golvet och allt arbete tillsa...

Vända en 1950-talet trådlöst in i en transportabel ipod högtalare

detta instructable visar steg jag tog för att vända en ca 1950 radio till ett bärbart högtalarsystem, lämplig för alla MP3-spelare.Vi plockade upp denna radio från den lokala antikaffär för bara £3. Interna fungerar inte längre, även om de säkert ser...

1950-talet sockermajs Relish

när du tänker på majs relish, tror du förmodligen "som är så 1950-talet sommartid picknick." Tja, åtminstone det är vad jag tror. Men retro mat gör en stor comeback. Inläggning och konservering är ju ganska gamla skolan drag i och för sig – och...

1950-talet hobbies treadle fretsaw omgjord.

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Gamla hederliga pengar tills Prop för 1950-talet Drug Store

Jag gjorde detta gamla hederliga tills för en produktion av West Side Story. Den är utformad som en statisk klänning stötta att sitta på slutet av Doc's Drug Store bardisken under scener i apotek. Jag tittade på anställa en, men vi inte har budgeten,...

Klassiskt 1950-talet leksak Glider-The Flicka

vår teknik klass måste vi bygga segelflygplan för att påvisa aerodynamiska lift. Segelflygplan vår lärare bestämde sig för att lära oss att göra är Keil Kraft Flicka, en modell från sena 50-talet. Det är ett enkelt, lätt och tuff segelflygplan som ka...

Kartong rekvisita: Hur man gör en 1950-talet skriver pressen kamera

min sista instructable av 2012 Gang Visa år... Jag skulle vilja göra ännu en ursäkt för att leverera en instructable där den färdiga artikeln verkar vara ofärdiga... Jag hade några stora tekniska svårigheter med min kamera som ledde till den dör före...

Vänster räckte 1950-talet stil Telecaster ledningar

Detta instructable kommer att gå igenom hur tråd upp vänster hand, 50-tal stil telecaster kontrollplattan. För en högerhänt kontroll platta, hänvisas till ett 50-tal stil telecaster ledningar som lätt att hitta online. Stegen kommer att vara samma me...

Philo 15" retro 1950-talet HDTV rekreation av Philcoen Predicta

Iv'e alltid velat ha en Philcoen Predicta TV: n. Detta är den första full storlek version jag har gjort.Detta är min ursprungliga 7" version ALLA 3D tryckta delar här http://www.thingiverse.com/thing:1041673Steg 1: Design Iv'e alltid velat ha en Phil...

1950-talet stil pannband

jag älskar dessa pannband men där jag bor de är svårt att komma med. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra dem. Men jag gjorde denna huvudet bandet väg till liten för mig så jag satte den på en teddy.Steg 1: skär Hitta en del tyg du gillar och...

Hacka in 1950: hur du kopierar att Vintage Klänning

du kamning på internet efter ett perfekt komplement till din nya ser eran samling när något av följande drabbar dig:A. den underbara klänningen som startade i din prisklass ($29,99) på eBay har gått upp till $187 med ytterligare sex timmar kvar, och...

Hemgjorda balklänning, balklänning, Bridal eller Party klänning för småpengar inklusive tillbehör

Ja kanske inte riktigt slantar men det är mycket billigt för vad du får, en unik del av bärbara konst och hantverk. Även om du fick köpa allt tyg ny och av rullen, skulle det fortfarande inte kosta mycket mer än 10 euro/dollar/pund. Det var ursprungl...

Göra en Atom synkroniserad klocka från en 1950-slav ringa

en dag medan du utforskar bric-a-brac på marknaderna, snubblade jag över en gammal, Bakelit slav ratten från 1950-talet.Slav rattarna är urverk utan den faktiska tiden att hålla krets. Allt de innehåller är mekanismen för att driva timme och minut hä...

1950 diner servitris kostym

Jag fick denna idé från en kostym jag såg online av en kvinna som marscherade i 2011 i West Village parad i New York. Jag ville göra det 1950-talet diner servitris eftersom jag gillar utseendet på 1950-talet. Rutan som fungerar som räknaren diner är...

1950-Leica Slide projektor LCD-konvertering för under $30

i detta Instructable visar jag stegen för att förvandla en vintage diaprojektor till en modern LCD-projektor utan att skada den ursprungliga projektorn så att det fortfarande kan användas för bilder. Allt som behövs är en "nyckelring" LCD spelar...

Restaurering - nya livet ur en trasig 1930-talet radio konvertering

Först och främst vill jag påpeka att denna $35,00 Western Royal konsolen radio var bruten, och i min bedömning skulle kosta mer att reparera än om du vill konvertera till en elegant bra klingande radio.Jag var på min lokala sparsamhet butik ett par m...

Gör en 1950-Ray Gun

har börjat göra enkel rekvisita för fotograferingar och kropp målning tillbehör, jag nu ger sig in på att göra några andra vapen.Jag ville göra en space blaster eller strålpistol, och jag trodde det skulle vara kul att försöka göra en 1950-stil prop...

Retro Raygun: förverkliga en prop genom CAD

Det är fullt möjligt, och ofta förekommande att förverkliga en prop genom hand-carving av olika material, antingen för den färdiga produkten eller som en mästare som ska användas för formning och gjutning.Det är också möjligt att göra betydande delar...