2 i 1 bänk pin med viseMin relativt nya hobby är att göra små delar eller dekorationer för min klassisk gitarr och juveler för min fru. Så juvelerare såg blev ett viktigt verktyg. Men jag har inte en bänk stift, så jag behövde en. Billigt att köpa en, men jag ville göra min egen.

Det finns många typer och mönster ut i vilt:

https://www.Pinterest.com/search/Pins/?q=Bench%20p...

Detta är min favorit som inspiration:

https://www.Pinterest.com/PIN/525865693967802856/

Innan den jul gåva till min fru (3D lager faner örhängen Jag verkligen behövs ett lämpligt verktyg att uppnå målet.

Jag laddade upp en rå SketchUp modell av det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

YouTube din Pinterest Pins med youTubeify

YouTube din Pinterest styrelsen Pins med youTubeify! Detta är den instructable för Pinterest YouTube bildspel maker. Besök www.youtubeify.com att lära sig mer om, eller att installera, knappen youTubeify. Klicka på YouTube bilden ovan för att se en f...

Fräsning tips – med Vise att få arbete koordinater

När fräsning, att hitta ditt arbete koordinater kan vara knepigt. En sak att komma ihåg är att vise ger en yta som är parallella och spola med din pjäs, och det kan bli utforskad.I denna quick tips tutorial, jag ska visa dig hur du får X och Y från v...

Hur man håller en Pin med handflatan

jag köpte nyligen en begagnad Palm IIIe Handdator från en vän. Efter användande den för en stund, och några försök och misstag att försöka lista ut hur man använder det, har jag äntligen fått kläm på det. Ibland om det fryser eller blir ett stort mis...

Jakobs stege med Visa fall

detta instructable Detaljer byggandet av en Jacobs stege display.Om du inte är bekant med Jacob "stege, det är en visning där en elektrisk båge mellan två elektroder färdas uppåt tills den når den övre änden av elektroderna, där det släcker. Bågen bö...

Anpassade Push Pins med Sugru

Liva upp ditt kontorsutrymme med vissa anpassade push pins eller häftstift! I grund och botten kom dessa när små bitar av Sugru från andra projekt var kvar. Sugru är en formbar, egen inställning gummi, och räcker lite långt! Om du använder den, Tänk...

Virkad hjälm med visir

En dag på fick jag ett meddelande med bild från min son och frågan, "Kan du göra detta?" Eftersom vi kommer att fira jul med honom och hans familj i Colorado, har jag arbetat på att uppfylla denna begäran. Naturligtvis var jag tvungen att göra e...

Pimpa din push pins med sugru

använda sugru att bifoga en häftstiftet till en annan och göra olika storlek flexibla galgarSteg 1: Steg 2:...

Gyllene lera manschetten armband armband med Vintage Pin Focal

jag ärvt en vintage pin med en bruten pinback. Åh, vad göra? Jag bestämde mig att göra en samlingspunkt för en gyllene virvlade Sculpey Clay manschetten stil armband armband.Steg 1: Förbered pinback jag vände över denna pinback och bröt av de återstå...

3a variabel bänk PSU med digital avläsning på färgskärmen med ATMEGA8

Jag spelar med elektronik sedan jag var barn och gjort många kretsar. Men fortfarande nu, jag gjort inte någon strömförsörjning för allmänna ändamål använda. Så trött på att göra PSU för varje krets, beslöt jag att göra en stabil bänk PSU för allmänn...

En 2-stegs elektroniska Modellera raket (med 3D-tryckta delar!)

Hej alla! Har du någonsin undrat vad gränserna var till vad en enkel modell raket kunde göra? Många månar sedan jag undrade samma sak och efter några försök och misstag tror jag att de gränser och komplexitet kan du lägga till din körning av mill Mod...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

4 x 4 x 4 LED Cube med Charlieplexing

jag vet det finns massor av ibles på detta nu, men här är den metod jag använde att göra några LED kuber för min bröder detta förra julen. Elektronik är billigt och det tar inte mycket tid att snabbt göra en av dessa. Jag skrev en del mycket enkel ko...

16-nyckel knappsatsen avkodning med en AVR MCU

detta instructable visar dig hur gränssnittet en 16-nyckel knappsats till din AVR microcontroller och läsa nyckeln när en tangent är nedtryckt. Jag ska presentera knappsatsen först, sedan 74HC922 16-nyckel dekodern IC som pin-saving mekanism, sedan s...

Styra riktning och hastighet av DC-Motor med Raspberry Pi

Detta är en enkel guide när lär dig att styra DC motorer med Raspberry pi. Om raspberrypi - är det en cradit kort storlek liten dator som har generell input/output GPIO stift som används till att kontrollera olika elektroniska apparater, ventilen och...

BROSCH Flower Pin från mormors Polyester blus

min 92 - åriga mormor gick bort i år i mars. Hon älskade sin polyester blusar! Vi kunde inte tåla för att slänga dem; så, jag bestämde mig att göra blomman stift ur dem. Jag tänker på henne varje gång jag bära eller titta på en.Hoppas det inspirerar...

Colombianska 7-RD trä Vise restaurering

Jag plockade nyligen upp denna colombianska 7-RD snabbkoppling trä vise för $30 på en lokal antikaffär. Restaurering av vise är enkelt, men görs i två steg som kräver viss finess (snabbkoppling tråd lås mekanismen och montering vise under en bänk). D...

Fortune cookie teller med partikel fotonen, thethings.iO & Twitter

I detta instructable vi ska bygga och programmet en awesome lyckokaka teller, med partikel fotonen anslutet till thethings.iO via mqtt och Twitter via api begäranden.Önskad funktionalitet:-Varje gång knappen (ansluten till fotonen) trycks ned, kommer...

Den hemliga PIN-kod

Har du någonsin glömt PIN-kod även om du använder kreditkortet varje dag?Det hände mig (mer än en gång).Förra gången jag åkte till Skottland, kunde jag inte ta ut några pengar som jag har glömt PIN-kod.Det är intressant hur kan du plötsligt glömma si...

Intellekten Edison Sun Station (UV och Temp) med Python #IntelMakerMx

Vi ska använda våra Intel Edison med en Arduino shield och en grove sköld för att ansluta så många sensorer som du vill.GitHub: https://github.com/Kurtz1993/iot-roadshowSteg 1: Kommunicera med våra Edison genom en seriell COM Första, låt oss kommunic...