2-i-1 Plushiebilder av min 2-in1 Plushie.
Relaterade Ämnen

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

Hur: Domo-Kun Plushie/Mini kudde

:D Ända vill göra en Domo-Kun Plushie? Ja det verkar slags hårt rätt?-Det är inte (:Vad du behöver:Sax/skalpell-Pennor/markörer-Fyllning-Tyg (färger: 1 röd, 1 vit, 1 svart, 2 Brown)-Nål, tråd (i färgerna ovan)... ELLER SYMASKIN.-Hård yta att jobba på...

BEDÅRANDE maneter Plushie

Jag har jobbat på fullända detta plushie ett tag. Jag har gjort två något mindre bedårande dem innan detta och gav nästan upp; men när denna Manet var klar, jag hade att göra en Instructable för det.Så låt oss komma igång!Obs: Instruktionerna i detta...

Adafruit Adabot Hammerhead lämnade haj Plushie

Så jag har go visar denna meshmixer i mitt huvud och nae 3D skrivare att skriva ut en modell av vänster haj, en internet meme på en av de scenkostymer artisterna i årets Superbowl halvtid. Verkar design filer togs på grund av en upphovsrätt påstående...

Alien! (Xenomorph) Katt leksak/Plushie

Hej till alla er Alien fans! Jag vill berätta om en returmatch historia. Min bror i all sin vishet heter hans katt Ripley dels efter den kvinnlig karaktär vi alla känner och älskar och delvis eftersom det kitkat har klor!Nu mitt syfte för hans presen...

Be en ingenjör Ninjabot Plushies

du inte hittar dem här, det eller var som helst. Du måste göra dem själv eftersom de är konstruerade för att vara öppen källkod ninjas.Som en unintended följd av den förändring i föreställningar av varje vecka Adafruit Ask en ingenjör webbsändningen...

Grundläggande Plushie handledning för en lågbudget

Cuteness är kärnan i livet! Och vad bättre sätt för att visa det än en bedårande Plushie!Du behöver:Två fluffiga strumporSvart trådNålPermanenta märkpennaTyg skrotar/fyllningTre ben med bollen huvudenSteg 1: Sy kropp + huvudet Body:Ta 1 strumpa och l...

Brain Slug Plushie + mönster

[monotona] "Jag fick du en officiell Bender hatten."Hjärnan skogssnigel är en av mina favorit varelser på Futurama och kanske en av de enklaste och mest kul Halloween kostymer jag har gjort på ett tag. Vad är inte roligt om pratar med entonig rö...

Adafruit Adabot Robot hjärtat Plushie

vi < 3 Adafruit. Precis som det finns legioner av iblers som är fans av instructables, för lojala fans av Adafruit (Jösses, vad du kallar dem, adafruits?) gör din egen Adafruit Adabot Robot hjärtat Plushie. Alla behöver en kram.(lim är inte torr på g...

Göra en Wither Plushie från Minecraft

är denna lyckliga lilla födelsedag boy/Minecraft freak håller världens första Wither Plushie? Även om det är högst osannolikt, är det möjligt... Vill veta vad mer är möjligt? Möjlighet att skapa en av din egen. I detta Instructable hjälper jag dig ha...

MISSTÄNKTA potatis DIY ✿ Plushie Tutorial ✿

Här är min tutorial för denna söta misstänkta potatis plushie :) hoppas ni gillar det!p.s. videon är på italienska men jag försökte skriva stegen på engelska. Jag hoppas att göra vettigt xDSteg 1: materialRosa strumpaVit och svart FeltsFyllningNål oc...

DIY söt Plushie fågel

Jag har försökt göra en plushie fågel för de senaste 3 dagarna! men de visar inte sig så bra. Och slutligen, i mitt tredje försök jag gjort en söta och fluffiga plushie fågel. Detta instructable visar hur man gör denna söta plushie fågel i några enkl...

Sy din egen instructables robot plushie

I detta instructable jag ska lära dig hur man handsew din egen Robot plushie.Du vet att du vill ha en!Vet inte hur man syr? Inte ett problem. Jag kan lära dig!Steg 1: Shopping för leveranser.För denna plushie behöver du:1/2 gården av gul fleece (få m...

Nyan katt Plushie

Nyan Cat PlushieDu behöver:-2 rutor av ljusbrun filt (för pop-tart kroppen)-1 kvadrat av ljusrosa kände (för glasyr, kinder och näsa)-2 sqaures av ljusgrå filt (för huvud och ben)-1 kvadrat av svart filt (för ögonen)-1 kvadrat av vit filt (för eleven...

Göra en slem Plushie från Minecraft

så du såg Creeper Instructable och du bestämt dig för att du var tvungen att göra en själv. Du köpte en hela gården av tyg och började projektet. Vägen var lång men med tillräckligt sand, krut och stygn du var triumferande. "Det är ALIVEEEEEEEEEEE!&q...

Neo Cortex Plushie

Titta på eller bläddra nedan för att se hur man gör denna Neo Cortex Plushie!Här är mönstret länk:- http://www.mediafire.com/?l8pcxbduv5v9llsDet tog mig ca 15 timmar totalt för Rita mönster, klippa och sy alltDet bör ta mycket mindre tid följa instru...

Lätt DIY Domo Plushie foto ram Combo

förvandla en liten Domo plushie till en fotoram i några enkla steg, med hjälp av några gemensamma craft kunskaper. Ingen sömnad eller elektronik krävs.Från folk på http://www.GomiStyle.comSteg 1: Material jag fick detta Domo plushie på mål för ca $6....

MHO bättre motstånd värde dekoder Plushie

motstånd är meningslöst, åtminstone i försökande till räkna ut värdet av ditt motstånd om du inte har färgkod memorerat.Jag hade en av dessa Adafruit krets lekplats elektronisk komponent plushies liggandes bara väntar på att bli hacka. Så skulle tänk...

Tutorial - hur man gör Totoro Plushie från anime filmen "Min granne Totoro"

använder ett mönster från cheeckandstitch.com, jag ska visa dig hur jag gjorde denna söta Totoro plushie!-Material.1 svart filt blad3 grå kände ark1 beige kände blad1 vit filt bladSax, penna, papperLimpistol + lim (valfritt)Svart, vitt, grått och bei...