2 ingrediens spela leraUpptog barn = Sane mamma!!!

Jag gillar att tänka på detta som "rescue clay", helt enkelt eftersom det finns dagar på mitt hus (trots mina barn ha massor av alternativ för saker att leka med) att de verkar har absolut inget att göra.. utom slåss med varandra. Jag får ut två enkla ingredienser och lägga barnen att blanda, omrörning och knådning.

Denna "lera" håller dem sysselsatta i minst en timme under dagen och de verkligen älskar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fluffiga saker - två ingrediens spela-deg

vad du får när du blandar rakkräm med majsstärkelse?Du får fluffiga grejer (en mögel-kunna spela med mig deg) som kan användas att göra sommaren snöbollar.Jag vet inte om jag hittat ett billigare sätt att underhålla en grupp barn från sju till två fö...

Silky, Stretchy, Conditioner & Cornstarch Play Dough

Mina barn och jag försökte nyligen ut en annan två-ingrediens spela deg recept som jag vill dela med dig. Ett billigt projekt (i staterna), det spelades med för en bra trettio minuter och började torka efter ungefär en timme.Några anteckningar:(1) de...

Förnya din favorit porträtt... förnya minnen

Jag hade detta porträtt med mig ganska länge, och ville lägga den på min nya målade rummet. Men var inte alltför glad över ramens skick, några av delar av design och färg på ramen hade avklingat. Jag var nästan om att få den stående ram ersatt, när j...

DIY: Göra ett Hnefatafl, vikingarnas schackbrädet spel, som en resande styrelsen version av skum lera

StorylineHej alla,Jag upptäckte nyligen schackbräde-gilla spelet när du besöker en kulturell utställning på vikingar som ägde rum i ett museum i Berlin. Jag åkte dit först om TV-programmet på de krigarna är tillförlitliga med de historiska fakta.Jag...

Barn lera kul aka vatten interaktion spela tabell

Barn älskaratt leka med vatten, ännu bättre när de lägger till en liten handfull sand. Tanken i denna tabell är att ge de små en plats att spela med vatten blir rörigt och ha kul. Projektet är inspirerat av min fru och lätt i en eftermiddag med hela...

Spela upp degen, lera och Ice Cube mögel. För en anka formade lera figur eller is kub.

Skriva ut den. Forma det. Toppen. Om du gör det rätt kan du använda det som en is kub mögel och de kommer att sväva! skala till vilken storlek du vill sedan Skriv ut. Även du kan använda det som en snöboll mögel!...

Hur man hem brygga öl den lätt väg med en ingrediens Kit

över en miljon ölälskare i USA har börjat brygga eget öl hemma. Men oddsen är att ännu mer nyfiken på ölbryggning, men har ännu inte prova det eftersom de är överväldigade med var man ska börja.Även om du har varit hem bryggning i år, du förmodligen...

Bränna Seashell Lime i en primitiv halm/lera ugn!

I detta projekt använder vi jord, vatten, eld, luft, djur, vegetabiliska och Mineral för att göra något med en mängd praktiska användningsområden. Texten är detaljerad och står ensam, men filmerna är mycket användbara och underhållande. Video #1, Qui...

Hur man gör en mikrobiella bränsleceller (MFC) med lera

MudWatt mikrobiella bränslecellen (kärleksfullt döpt "smuts batteriet") är en enhet som använder bakterier för att omvandla organiskt material Funna i lera till elektricitet. Detta Instructable kommer att gå igenom att göra en egen mikrobiella b...

Lera och kök

Lera kök ger en otrolig möjlighet att utveckla fysiska färdigheter, språk, fantasifulla spel och uppmuntra social interaktion. Som är en fantastisk möjlighet att leka med lera. Så vem skulle inte vilja ett mud kök!Du behöverMaterial:Cirka tre till fy...

Lera Pacman Stop Motion Animation

valde jag att göra en pacman animation eftersom jag trodde det skulle vara coolt att göra något annat och sedan vad andra människor har gjort.Jag gillar att spela spelet och jag vet att många andra människor tycker om att spela den till så jag tänkte...

Lera makey makey controller

OK, så i detta instructable jag ska visa dig hur du skapar ett tangentbord med lera och makey makey.Steg 1: Material där visas ovanFörst måste du material som visas ovan, en makey makey (som du kan få i vydelen maker skjul Makezine), lite alligator c...

Göra kallt porslin lera pärlor & trä leksak Abacus (Soroban)

jag behövde för att göra specifika färgade pärlor för min trä soroban / suan-pan / abacus.Detta trä abacus skulle göra en stor gåva alla barn skulle njuta av att spela med!Lärandet abacus är ett roligt sätt att introducera Bill Handley kul och snabb...

GameBoy DS - spela någon Nintendo handheld spel (Del1)

mitt projekt fungerar på denna ekvation, Nintendo DS + GameBoy färg + GameBoy Advanced SP delar = GameBoy DSNär Nintendo DS först kom ut, var jag ganska spännande. Jag var särskilt glad att höra om GameBoy Advance facket. När jag fick min DS, var jag...

Enkel snara för små spel

Hey guys. Jag har gjort en enkel snara att fånga småvilt såsom kaniner, och eftersom jag är i Australien, det är också bra för wombats och pungråttor om dess sätts upp i träd. Jag har bara använt några verktyg sladden som är lätt att komma med men du...

Hur man gör en Vintage inspirerade lera Rose halsband

detta är en vacker och enkel DIY tillbehör projekt som kommer att "wow" alla som ser du bär den. Jag gillar mest med detta projekt är att det är billigt (naturligtvis) och unik i att varje ros visar sig lite annorlunda och du kan anpassa färgern...

Spela-degen halsband

Spela-degen (Play-Doh) eller modellera är roligt att arbeta med i alla modellering projekt. Här har jag försökt mina händer till att göra en färgglada halsband med spela-degen. Jag har använt air torr lera som botar och stelnar när den utsätts för at...

Lätt, prisvärd, spela degen!

Spela degen är ett roligt, lera - liknande ämne som barn älskar! Det är mycket lätt att göra, och ger timmar av roligt! Det kan vara dyrt att köpa i butiker, men det är mycket enkelt och kostar ingenting för att göra det hemma! De enda material du be...

Mini lera svamp svampar

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör mini svampar av lera. Jag gjorde en hel ring av dem för min yngre syster, som ville gå till fairyland.Steg 1: Samla materialFör detta projekt behöver du:-tandpetare-röd akrylfärg-vit akrylfärg...