2 kanal DVD LED färg ORGANJag har velat bygga en LED färg ORGAN som skulle kunna kontrolleras av en FM-sändareansluten till min dator eller min Toshiba bärbara ljud-utgång.

Tanken var att överföra musik från min dator - med en FM-sändare – en liten FM-mottagare ansluten till ett LED färg Organ – och slutligen att montera allt detta på en "vägg display" - (med helst inga sladdar visar).

(Jag skulle ju överföra samma signal till min 100 Watt Stereo FM mottagare samtidigt fylla rummet med musik ljud upp till 50 watt per kanal )

OVAN (bild #1) är prototypen.

Jag använde en Trådlös FM-sändare som är mycket liten och kräver endast 2 AAA-batterier.
Du kan få denna No-Name kinesiska klon sändare på EBAY har rätt
"Trådlös FM-sändare" för $5.00 US till din dörr.

Jag ville överföra min MP3s från den FM-sändare till en liten FM-mottagare...
en som jag inte skulle behöva putz runt med att matcha den överförda frekvensen.

Det var då jag hittade den COBY CX50 kompakt AM\FM Digital Radio på Amazon.ca.
Det hade en digital FM-frekvens visas.
Endast 4 "x 2" - det var väldigt liten, ljus och precis vad jag behövde att enkelt matcha sändaren frekvensen.
Här är vad denna Digital FM-Radio ser ut på YOUTUBE.

Se Steg
Relaterade Ämnen

48 kanaler Mono / 16 kanal RGB LED-Controller

48 kanaler Mono/16 kanal RGB LED Controller av Chromation system kan användas självständigt kontroll 48 grupper/kanaler (upp till 120ma per grupp av mono-färg lysdioder) eller 16 grupper/kanaler för gemensam anod RGB-lysdioder. Man använder 3 x TLC59...

Analog LED färg Organ

denna Analog lysdiod färg organ tas från denna underbara Instructable och sattes ihop för Analog elektronik på CCA.Min instructable kommer att baseras på min byggnad av kretsen på en skärbräda och PCB plus eventuella ytterligare komplikationer/anteck...

Grafiska 8 kanals RGB LED paneler med DMX kontroll

dessa LED paneler var utformade för att dekorera en scen för en musikfestival, de använder en 24 kanal hög nuvarande USB LED-Controller, en anpassad DMX-512 till seriell Adapter, och 4-5 meter av 12 v RGB LED Strip. Vissa 44 "x 30" trä paneler v...

Hur man bygger din egna LED färg Organ || Arduino || MSGEQ7

Jag visar dig hur man bygger en färg orgel när du bara använder en Arduino Uno, en MSGEQ7 och fem yttre elektroniska komponenter. Jag använder tre hög effekt ledde och tre MOSFET för att visualisera tre olika frekvensband för musiken. Gå med mig för...

PC FAN 2 kanal färg ORGAN

För tre år sedan gjorde jag en 2 kanal färg orgel med 4 DVD-skivoroch c olorful RGB-ljusdioder.Det finns här på Instructables. 2 kanal DVD färg orgelNyligen - jag tänkte på andra källor av färgglada ljus och upptäckte eBay-webbplatser med dator PC fl...

24 kanal USB ansluten LED Controller, upp till 1A per kanal

Denna enhet är avsedd att vara en mångsidig hög-aktuell LED-controller, med förmåga att sjunka eller / och källa strömmar upp till 1A per kanal med försvinnande av upp till 2.5W per kanal. De olika tröjor och transistor placering tillåta att enheten...

Vakuum drivs fluidic bläck "LED" och kretsar

Här visar jag dig hur man byggerVakuum drivs FLUIDIC bläck "LED"Fluidic "LED" arbete utan el! Någon källa till vakuum är kan driva dem. Till exempel en spruta! eller en modifierad cykel pump för längre drift fluidic "LED" anv...

DIY Arduino LED-färg orgel 2.0

I detta projekt som jag kommer att visa dig hur man bygger ett Arduino LED färg Organ som reagerar på olika frekvensband i din musik med ljus visar. I mitt fall representerar den röda lampan basen, grönt ljus mellersta frekvenser och blå är de höga t...

18" round LED Infinity spegel Kit

detta Instructable täcker byggnaden av ett Chromation system 18" runda Infinity spegel Kit, utnyttja en 48 kanaler Mono / 16 kanal RGB LED-Controller kontroll 5mm gemensam anod RGB lysdioder, 32 x längs utsidan och ett valfritt 16 x placerad i bakre...

40 x RGB LED-Controller med 8-bitars PWM och valbara mönster

Uppdatering: Den här domänkontrollanten har ersatts med de vida överlägsen 48 kanaler Mono / 16 kanal RGB LED-Controller, med USB-anslutning och ColorMotion kompatibilitet. Besök http://www.chromationsystems.com/48channled.html för information, länka...

Förvandla trasiga DVD-spelare till en tillbehör inhägnad för din Home Theater PC

för ca $30 (om du redan har en DVD-RW-enhet och media center-fjärrkontroll) kan du förvandla en gammal trasig DVD spelare till en inhägnad för din fula / hårt att nå HTPC tillbehör. Ta en titt på steg 2 för en kostnadsuppdelning.Bakgrund:Vi har en Ho...

Keramisk färg Organ

jag har skapat en keramisk som interagerar med kraftfulla visuella displayen under förutsättning av Jameco's LED-färg organ, att skapa en intressant visuell upplevelse för tittaren som ansluter sina mp3-spelare.Verktyg och material som krävs:-Grön-wa...

Arcade knappen RGB LED konvertering

Jag hade köpt några arcade knappar från Kina med vita lysdioder i dem, då jag bestämde mig RGB LED knappar, så jag beslöt att mod de jag har.Ganska enkel process, använder vissa billiga arcade knappar, en gemensam anod/katod 5mm RGB LED och några gam...

Bygga en bättre RGB LED-controller.

Denna RGB LED controller kit är något annorlunda till andra erbjudanden på det ' nät. Medan de flesta andra använda en enda knapp gå igenom korta förprogrammerade loopar är den här domänkontrollanten intelligent nog att förstå olika färg palletes och...

Chromation system RGB LED Tube Light

Byggd med en 24 kanal hög nuvarande USB LED-Controller för att styra 12 v RGB LED Light Strip, i 8 olika grupper. Varje grupp har enskild 8-bitars PWM som kan skapa över 16 miljoner färger. Och drivs på full ström för högsta färgmättnad och noggrannh...

Kupol ljus utlöses LED fotutrymmet belysning för en 2010 Honda Fit

Detta instructable Detaljer installationen av röd-grön-blå (RGB) LED fotutrymmet belysning i en 2010 Honda Fit. För denna typ av program är RGB LED kit och styrenheter lätt tillgängliga för inköp på sajter som amazon.com. Jag har valt att inte använd...

Röst aktiverat LED-belysning med Arduino

Detta projekt är ett tillägg för taligenkänning med Arduino med leandro4b (). Men istället för att använda 3 separata färgade lysdioder, använde jag en multicolor 4-kanals RGBW LED utsläppskälla. Jag hade tillfälle att arbeta på LED Engin förra somma...

Tabell Top Touchscreen MAME Arcade

Detta projekt startade mer så eftersom jag hade en hel del delar som skulle kunna utnyttjas i arcade mer så då min önskan att äga mitt eget MAME Arcade. Så mitt mål var att spendera så lite som möjligt och utnyttja så många delar/material jag hade re...

Kraftfull två hastigheter bil fläkt lödning rök extractor

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en mycket kraftfull rök utsug från en bil/c värmaren fläkt av en ATX dator nätaggregat.Om du redan gjort en rök utsug från en dator fan innan eller du äger en äkta rök extractor, är du antaglig...