2000-talets sängDenna säng är en traditionell design med vissa mycket un-traditionella funktioner. Dolda LED-belysning i listen är uppenbara, men de 6 USB-portarna på den översta hyllan och på sidorna av huvudet styrelsen är inbyggda i ramen och förrän en laddningskabel sätts du förmodligen inte skulle märka dem.

Majoriteten av konstruktionen använder röd ek med mahogny upphöjd paneler i huvud och fot styrelser. Fötterna är också böjda utåt för att lägga till några ytterligare detaljer och även matcha en tidigare byggda dresser. Sängbotten är konstruerad på ett sätt att maximera förvaring under sängen ändå fortfarande vara mycket fast och ljus.

Steg 10 där jag börjar prata om elektronik integrationen om det är den del som intresserar dig mest.

Jag hoppas du gillar detta instructable, det tog min 3 veckor för att göra detta arbetar främst på helgerna och ca 1/2 vecka nätter. Majoriteten av bilderna var tagna från min Go-Pro kamera så jag ber om ursäkt i förväg för några av de mörka och korniga bilderna.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör din mamma en äkta och innerlig mors dag present på 2000-talet!

Inte säker på vad du behöver din mamma i år för mors dag? vill göra henne något, men inte kan ge det till henne personligen eller skicka den till henne i tid? Jo, kliva in i Internet ålder och följa mig som vi konstruera den perfekta mors dag-kort!St...

18th-talet Spice kabinett av 2000-talet träbearbetning

detta Instructable är två Instructables i en.Första är denna Instuctable om att designa och göra 18th Century American möbel, en krydda skåp, med 21-talets träbearbetning tekniker. Det andra är detta Instructable även om processen att utforma och att...

Camera obscura för 2000-talet

de första camera obscuras byggdes på 1700-talet, bestod av en stor byggnad med en serie av lös linser i taket och ett runt vitt bord på marken som en bild var planerade av det omgivande landskapet.Min uppgift var att bygga en modern version av en kam...

En läder Ebook case, 2000-talets stil

samtidigt bär en kopp kaffe och en resväska utanför mitt hotell i Seoul nyligen, jag tappade och slog sönder det redovisade fallet med min Sony Ebook, mycket till min bestörtning. Det fanns ingen reparera det, så jag bestämde mig för att jag behövde...

Roman Villa, 2000-talets tech.

denna lilla projekt gjordes för ett "år 7" historia projekt (12 år) med min son Jonnybo111. Den använder tekniker från Instructableoch den programvaruverktyg utvecklat av "FlightOfIdeas"Projektet hade att förhålla sig till att göra en...

Artist in Residence erfarenhet: min introduktion till 2000-talet

Jag hade en solid grund i traditionella metoder av skulptur - gör att mögel, gjutning, svetsning, Snickeri, etc - som konstnär som skapar tredimensionella vägg installationer, men jag hade gjort väldigt lite designa med programvara och jag definitivt...

Skogar "gör" regn och kan vi bevisa det eller inte? Biotiska pumpen.

Torr luft väger i genomsnitt cirka 29 gram per mol. Vattenånga väger ca 18 gram per mol. Så om du lägger till vattenånga i torr luft blir luften lättare! (Rimar från instructables berättade att år sedan och jag aldrig tänkt på det innan dess)., lätt...

Internetbank: Hur man ställer upp

Välkommen till 2000-talet! Glad att du beslutat att ikapp med hipsters och titta på online-banking. Här är den låg ner på hur du navigerar hela pärs. Och nej, du behöver inte lämna ditt hus eller ring en robot att göra det. (för det mesta)Observera:...

Roligt och lätt att göra kartong segel båt kostym!

Denna 2000-talets värld blir en plats där människor är mer kapabel att skapa och uppfinna nya prototyper. Å andra sidan, kan dessa uppfinningar inte alltid vara den mest effektiva eller nytta för miljön. Denna värld vi lever i nu blir förorenat och f...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

En praktisk Zeer pott (evaporativ kylare / icke-elektriska kylskåp)

En zeer potten är en evaporativ kylare som används i landsbygden i Afrika och Mellanöstern för att hålla grönsaker färsk. De består av två terrakotta krukor, en kapslad i andra, med klyftan mellan dem fyllda med våt sand. Sanden fungerar som en termi...

DIY, praktiskt taget smärtfri, näsa hår Plucker

Näsa håren har varit ett besvär för män, från dawn för mänskligheten. På den tiden var de behövs för att hålla buggar. I dessa dagar var sover i borsten mitt i insektsvaxer världen deras sätt att leva. För cave dweller och för människor i vår tid. Fr...

Posten staket, farstun

Jag vill betona. Detta är var ett designprojekt, inte något som jag byggt. Min fru och jag utformade i farstun och hade det byggt av en lokal entreprenör i Tacoma, WA.~ AlanSteg 1: Farstun projektMin fru och jag utvecklat ett yttre plan för vårt hus...

Överleva en EMP Apocolypse

Det talas om apocolypse, kollapsen av ekonomin, kärnvapenattack och även en zombie övertagande. Vad är inte omfattas av de flesta människor är hotet om en EMP attack. Finns det översta nivå människor i regeringen som varnar att nätet inte är att vara...

A320 NAV Database Update

Någon en arbetar inom luftfarten vet vikten av NAV-databasen. Det är regelbundet uppdaterad (varje 28 dagar).Idag, ska jag dela med mig av processen av NAV-databasen uppdatering på Airbus A320 trafikflygplan.http://en.wikipedia.org/wiki/Navigational_...

Atmel start 1: Atmel Studio och programmerare

M. A. Parker c2015Installera Atmel Studio (AS) och en programmerare förkroppsligar de första stegen [0] på väg mot med hjälp av en Atmel AVR Microcontroller individenhet MCU [1] i motsats till MCU-på-en-styrelsen som Arduino [2]. Här startar resan, o...

Bättre mobiltelefon Signal, Reception och täckning

Du är din mobiltelefon.Oavsett om det är en Facebook inlägg eller tweet, rasande session av Candy Crush, snabb Yelp granskning, snabb Wikipedia läsa, tidsödande YouTube video, Amazon shopping, en viktig affär ring, ett brådskande SMS, e-post, etc. Vå...

Automatisera din Shopping!

Dessa dagar, är vi alla upptagna. En syssla som vi ganska mycket alla måste göra regelbundet är köpa matvaror, och om vi har husdjur, vi måste köpa mat, fester och andra förnödenheter för dem också. Jag hatar inte få matvaror, men det verkar som unde...

LASTPALL säkerhet

Jag älskar personligen använda pallar för projekt. Många människor gör, men det är mycket viktigt att veta vad du använder. Pallar behandlas ibland med mycket starka kemikalier.Så här kommer jag visa dig vad du ska titta efter när man får se till att...