25 kaliber K'nex Assault Rifle / AR25



25 kaliber K'nex överfall gevär aka AR25

JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR ALLT DU GÖR

Min första k'nex pistol så kritisera allt du vill = D
Endast person som visste var jag arbetar på detta var DSman195276

Stats:
50-60 fot i genomsnitt med en lång gummiband denna tjocka (understreck) _
12 röda stav runda mag
sanna trigger
Modded orange kopplet med en flik saknas
4 Modded grå connecters eller 2 orange connecters skär i halvor
Dsman195276's Modded DD27 fat - länk
T3Hprogrammer's YAKG Trigger - länk

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dagliga k'nex Assault Rifle

An Assault Rifle gjort för daglig användning, mycket tålig, medelhög effekt, nog för fältinsatser, inte mycket benägna att misständningar, just nu jag är desperat för mods så att denna pistol kan ha funktioner som andra. Jag också måste be om ursäkt...

K'nex Assault Rifle

Hej igen instructables! Master-splinter306 här med min nya gevär. Detta tog mig 5 timmar nonstop arbete! Den har en stor eldhastighet. Jag byggde detta eftersom jag inte har gjort en instructable på ett tag. Så jag gjorde det! Jag planerar att göra e...

K'nex assault rifle med löstagbart magasin.

Här är min första K'nex pistol. Det är mycket stark, har en räckvidd på ca 35 fot och är mycket lätt att bygga. Pistolen skjuter gula spön. Jag hoppas jag är tillräckligt tydlig med instruktioner. Det är min första instructable.* Använder modifierade...

Mega-Pudge K'nex Assault Rifle

Greatings, Gents. 3 / 19 / 07Detta är min bästa Knex pistol cirka 15 olika hemlagade modeller. Om du inte har en fjäder, kan inte du bygga en pistol som mitt. Jag har finslipa denna design för ungefär två veckor. Kommer ni att bild det från några bil...

Z35 K'nex Assault Rifle

Funktioner-Avtagbar lagringsbar vara, Pin-Pull, hög kapacitet tidskrifter (valfritt)-Avtagbar, låsning, ett skott, brott last Magazine (valfritt)-Texturerat rumpa-Glidande kammare dörren (valfritt)-Carrying Strap kapacitet (tillval)-Vikning, Lock-Up,...

Wolverine en K'nex Assault Rifle + Video

Järven är en övergripande snygg och Förformning vapen som kan skjuta orange kopplingar upp till 50 ft.Jag gillade det bestånd som Lucas The Boss på sin segerrika så jag bestämde mig att använda den på mitt gevär. Jag tror personligen att pistolen ser...

K'nex Assault Rifle med flyttbara klipp

min första pistol inte visa sig och den här. Här har samma grundkonstruktion som min första, men en majoritet av det har ändrats.Uppgraderingar inkluderar:-Mer exakt trigger-Bättre noggrannhet-Mer tillförlitliga klipp-Bättre lager-Bättre räckvidd-Bät...

Tomahawk A K'nex Assault Rifle

en pistol så snygg att det kunde vara en modell (om kanoner kunde gå banan)!Tomahawk är en orange kontakt bränning vapen som använder Flyttbar (icke preloadable) tidskrifter och en mycket pålitlig mech.YouTube video länk: http://youtu.be/4Hp8zSvh4QwS...

Tomahawk K'nex Assault Rifle instruktioner

vänligen bygga denna pistol! Den är enkel och väl Förformning! DU KOMMER INTE ÅNGRA DET!Detta borde vara ganska enkelt - bara att följa bilderna!Steg 1: Delar ha händig -Tape-2 skär stavar (3 brett)-GummibandSteg 2: 7: e lager Detta är inte nödvändig...

K'nex C.A.R. : Compact Assault Rifle

Hi there.Min senaste K'nex skapelse är denna pistol, C.A.R.Detta står för kompakt Assault Rifle, som det skulle vara, om det sköt.Men detta är en icke-skytte pistol, jag gjorde när jag var uttråkad ett par dagar sedan.Det feautures:-Flytta laddning h...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...

Hur får den MA5C assault rifle i halo 1

Hej detta är en instructable på hur till få den MA5C assault rifle!Credit går till ImBrokeRU för pistol/hud/ljud/HUD och faktiskt alltRequirments:Halo karta verktygMA5C assault rifle kan laddas ner här: http://halo2.filefront.com/file/Halo_3_MA5C_Ass...

Hur man bygger en MA5C Assault Rifle från Halo 3

så du såg bilderna av gevär, nu här är hur man gör det.Steg 1: du behöver: en penna/sharpieett halvt gjort pepakura gevär eller en fullskalig referens bild klippa ut och redo att användasaxlimvattentidningenSilver tejpsvart tejpmörk grå silvertejpen...

Hur man gör en Halo MA5C Assault Rifle Prop

MA5C Assault rifle, först sågs i Halo 3, är av 2552 den standard fråga geväret för FN: s säkerhetsråd styrkor. Ersätta MA5B, den har en bullpup design, 32 runda kapacitet och rustning peircing FMJ rundor. Åh, och det används också av Master Chief.Til...

Knex assault rifle (med löstagbar mag)

min nya knex assault rifle.mag baserades på big z mag...

T.B.A.R (Thunder Bolt Assault Rifle)

här är det, The TBAR eller (Thunder Bolt Assault Rifle). Detta är också min TNKIT posten.Detta gevär är bara fylld med specialfunktioner. Några nya och innovativa och några gamla. Först och främst, det är faktiskt två kanoner i en. En 12 skott pistol...

Dutchj's Assault Rifle

detta är min Assault rifle. Den byggdes med främst bekvämlighet i åtanke, är tillförlitlig och ens ser inte illa. Detta är specifikationerna.Typ: Assault RifleAmmo typ: Blå RodUtbud: berorBränning intervall: 1 andra eller mindreMag kapacitet: 15Mag R...

Utrustar av kriger 2 Lancer Assault rifle

vad är det killar och tjejer, ben_the_builder här med min nästan fullt fungerande Gears of War 2 "Lancer" assault rifle. Det är bokstavligt talat efter bästa förmåga. Förmodligen en av (möjligen bäst) min största framgångarna hittills. Till skil...