3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design.
Relaterade Ämnen

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

K'nex berg-och dalbana: Twisted stål

Tvinnad stål är en K'nex berg-och dalbana, automatiserad med LEGO EV3 Mindstorms. Den byggdes under loppet av flera månader. Här finns tre inversioner: en slinga, heartline roll och en korkskruv. Den har en hiss, och broms kör, komplett med bryggor....

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

K'nex berg-och dalbana

min första färdiga berg-och dalbana. Det tog mig ca 2 månader att bygga, men totalt sett var ganska lätt. Jag kommer att lägga upp en video snart.Snälla, ingen kritik....

Dykning Eagle K'nex berg-och dalbana

här är min senaste dalbana! Jag är stolt att presentera dykning örnen, min första Eurofighter-och dalbana. DEN innehåller en cobra rulle, overbanked tur och Zero-G rulla / fat rulle. Vänligen kommentera och prenumerera!Njut!...

Drakens eld - K'nex modell berg-och dalbana

Välkommen!Många människor har frågat mig för K'nex berg-och dalbana bygga hjälp, här kommer jag att gå igenom de steg jag tog för att skapa en rekreation av drakens eld på Canada's Wonderland. Jag ska också påpeka några riktlinjer och tips jag använd...

K'nex mikro-och dalbana Loop

detta är en trevlig snygg slinga för din mikro K'nex berg-och dalbana. Detta är en lätt bygga. Tar tio till femton minuter om du tar dig tid. Vänligen budskap mig om du vill att jag ska lägga upp instruktioner för detta. Tack.Steg 1: Micro delar-31 s...

K'NEX elektrisk ål 2 berg-och dalbana

DETALJER:Denna coaster är ett roligt spännande berg-och dalbana, med stavar, connecters och 20 + fötter av spår spiral och skyhöga dock glasunderlägg med två slingor i två riktningar. Detta bygga är ser ut som en dalbana byggs från "Talon Twist berg-...

Helautomatiska System för Arduino berg-och dalbana

I detta Instructable visar jag hur du tar din modell berg-och dalbana till nästa nivå! Jag har älskat bergochdalbanor sedan innan jag kan minnas! Genom åren har jag såg av turer kör på nöjesparker och lärt av några proffs om hur datorsystem hålla ryt...

Berg-och dalbana kostym 2009

här är våra Halloween kostym för en berg och dalbana som vi tillsammans på Halloween dag :D Snacka om att ha rusat ;)...

DIY Minecraft berg-och dalbana

här är hur man gör en berg och dalbana...I MinecraftHoppas du njuterSteg 1: Gör i början och slutet Det första steget är att se var dina berg-och dalbanor början och slut skall. Detta bör inte använda power järnväg.Steg 2: Upp och ner Göra berg och d...

Min Knex berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som jag tillbringat lång tid arbetar på. Den använder 28 bitar av orange spår och motor från Rippin raket 2 dalbana. Detta är min första berg-och dalbana så jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!...

Minecraft berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som kan byggas på valfritt spel. Den använder rails, makt skenor, glas, kvarts, ull för din "Cloud 9" tecken på tur och din rainbow tunnel. Det är ganska enkelt att göra så jag ska göra en snabb guide om hur man gör...

Loop. En knex berg-och dalbana

detta är min andra berg-och dalbana. Också förmodligen min sista. Jag ska starta bollen maskiner nu. Denna berg-och dalbana har en slinga som är mycket robust. Låt mig veta om du vill ha fler bilder av slingan. Det är inte svårt att bygga om. Jag kan...

Full Throtle Knex berg-och dalbana

Hi! Jag är Tornado96 och detta är en annan berg-och dalbana instructable på min senaste knex coaster Full Throtle. Detta är den första knex LANSERAD berg-och dalbanan på instructables och layouten är mycket realistisk. Först är upp där Booster som st...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Killer Kobra berg-och dalbana

detta är min första tub-stödda berg-och dalbana. Jag hade bett folk instructables vilka element att välja. Detta är layouten: Zero-g rulle, nedskärningar, hill och helix. Jag var tvungen att sätta kedja i slutet för att ta bilen tillbaka till lift ku...

Knex - berg-och dalbana (1)

Hej alla, detta är min första berg-och dalbana. Det tog mig tre veckor att bygga och använder över 3000 stycken.Njut av :)...

Knex Cobra Swarm berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som jag gjorde och det bygger på en cobra rulle och två inline vändningar. Och ledsen om videon är lite skumma....