3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögonHeter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder Uggla Mask

Människor har frågat mig för en uggla mask ett tag. Jag tänkte detta Instructable inte skulle bara ge mig en ursäkt att äntligen bygga prototyp masken, men det skulle också ge mig en chans att göra en full Instructable på läder mask att göra.Att göra...

Läder-inramade glasögon

En storm i 1583 sjönk den venetianska handelsfartyg Gagiana 20 små trälådor återfanns i1968, är var och en innehåller ett dussin läder-inramade glasögon sannolikt gjort i Nürnberg, Tyskland bilder till höger tidstypiska exempel. En från en målning, e...

Glasögon läderfodral med fjäder

Enkla men mycket trevlig glasögon fall eller en hållare för din pennor eller borstar eller ens stämpling verktyg!Fjädern är inte svårt att tälja och läder är svårt nog för fjäder att pågå så länge ärendet själv gör.Här är liten och gjorda för små gla...

Hur man gör en läder plague läkare mask

Oh crap... Ser ut som din stad är infekterad med pesten... IGEN.Dags att gå och hämta din mask och gå för att rena de smittade, oh vänta, du har inte en... Nu vad för slags pseudovetenskap läkare inte har en läskig mask till ware medan klibba på blod...

Uggla Mask (del 1 av "Mannen i Strigiform" kostym)

följande är en foto tutorial om hur jag blev en $6,50 batman mask till en hög slut maskerad mask.1. klipp av batman öronen.2. mesh och Super Sculpey näsa.3. form näbb med super sculpey)4. ta bort och grädda näbb. Sprayfärg näbb5. varmt lim fjäder for...

Läder glasögon fall

Jag har tänkt att lära sig mer om leatherworking ett tag, och med julen runt hörnet var ett perfekt tillfälle att öva! Jag försökte tänka på något alla kan använda, och landade på ett Glasögonfodral (richardhan jag ser att du kom till samma slutsats,...

Förstört läder stomme glasögon

Jag gör reproduktion medeltida läder-frame glasögon för historiskt återskapande.Detta par jag glömt ett steg och permanent märkning en av linsernaSteg 1: Hur man inte ska göra läder inramade glasögonJag skär ut läder ramar och få linserna från ett on...

Läder glasögon fallet

Detta läderfodral glasögon är super lätt att göra - det tar bara 10-15 minuter :DDu kan göra detta Glasögonfodral från läder eller pleather och även linje det med klädde med filt det du känner dig fancy. Detta Glasögonfodral definitivt inte kommer at...

Läder & KSV - Steampunk glasögon!

Skydda dina okulär organ med ett par steampunk glasögon, speciellt utformad för airship resor och tid reser äventyr!Denna tutorial ska show dig hur man tar en standard par svetsning glasögon och mod dem till något förbluffande med vardagliga hushålls...

Hur man gör en uggla buller med en Pop kan

hur man gör en uggla "hooh" buller med en normal pop kan och din mun.Steg 1: material Allt du behöver är en pop kan.Steg 2: dricka! Bottnar upp! Dricka alla pop eller vad inuti!Steg 3: Ta bort fliken Nästa din kommer att ta bort fliken. Du behöv...

Läder och trä sköld med metall pläterar

jag gör ofta några väldigt konstiga och ovanliga saker i min svetsning klass på skolan för att testa gränserna och se vad jag kan göra. Så en dag bestämde jag mig att jag ville göra en läderklädd trä sköld. Använd detta instructable som guide, och du...

Att göra såg damm sängkläder för dina kycklingar med kattsand

Följ nästa steg.Steg 1:För denna tutorial använder jag felint färska tall kattsand för att göra såg damm sängkläder för mina kycklingar. Du behöver också en hink och vatten....

Awesome kokos Uggla ledde halsband

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en uggla halsband med lysande ögon. Det är lätt att göra, du behöver bara lite tålamod. Den har två 5mm lysdioder som ser awesome i svagt ljus miljö. Det är en fantastisk gåva som du kan göra i en hel...

Läder draken Mask del I - Design och skärning

Hej! I detta Instructable vill jag visa dig stegen för att skapa en hybrid läder/worbla mask. Jag kommer att särskilt visar en stiliserad drake, men de grundläggande stegen kommer att hålla sant för någon design du väljer att göra. Innan jag går in s...

Förvandla din läder arbeta stövlar till svår tull stövlar

om du har ett fysiskt krävande jobb som jag gör, vet du hur viktigt bra arbete stövlar är. Du kängor som är bekväma, kommer att pågå så länge som möjligt så att du får pengarna och sköter mycket av missbruk.För mitt jobb, där jag joggar bokstavligen...

Krock mellan klaner Golem kostym

Jag spelar ett spel som heter Clash of klaner och tänkte jag skulle vilja ha en bash en gör en golem soldaten kostym.Byn namn: BlanTheGeniusClan Namn: Suffolk slayersKrock mellan klaner är den populära armé strategin spel där duHöja din egen armé av...

Champagne Cork Santa

nu när semestern är här har jag äntligen hittat lite tid att göra en Corky jag har planerat på att göra i månader: Jultomten!Även om jag planerar på att göra honom mycket tidigare än detta, nu är faktiskt en perfekt tid för något så julig. Naturligtv...

Design med Neje laser gravör på Mac OSX

Lång tid letar efter en liten och bärbar laser gravör för skriva och design på plast, läder och papper. Jag vill ha en laser som kan gravera också lite PCB, och jag vill använda den här på min mac. Jag har valde den lilla laser gravören Neje. Denna m...

FNAF2 Marrionette mask

Välkommen till Marionette mask handledning som begärdes av "THEJJRAT" att först utcheckad av våren fälla masken.Material som behövs-EVA skum-Värmepistol-Limpistol-Billiga solglasögon-Vatten färg eller sprayfärg-Plasti dip-Exacto knivar eller någ...