3 ingrediens ChocoBanana jordnötssmör MuffinsDessa dekadenta behandlar kunde inte vara enklare att baka. Du kan göra dem från början till slut på mindre än 30 minuter! Detta recept är ett bra sätt att använda upp övermogna bananer. Det är ägg och mejeriprodukter gratis (beroende på din kaka mix) och en bra passform för familjer med allergier. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3 ingrediens choklad jordnötssmör Dessert

jag älskar choklad och jordnötssmör. På allvar älska det. Älska alla former av den. Ice cream, choklad PB koppar, chokladkaka med PB glasyr. Du kan inte gå fel.En natt min söta tand var suget Reeses och jag vill bara inte gå till affären så jag impro...

Jordnötssmör banan Cupcakes med choklad Ganache

Det var dags för mig att börja skapa min egen crazy cupcakes och jag började med detta. Jag är så glad att jag gjorde eftersom det är awesomely läckra. Du kanske tänker att detta är alldeles för många bra saker att kombineras men fruktan inte! Det är...

Hur man gör en smörgås med jordnötssmör och sylt

En jordnöt smör och sylt smörgås har 3 viktiga ingredienser: bröd, jordnötssmör och sylt. Denna smörgås är en favorit eftermiddag mellanmål för barn, känd som PB & J. del av vad som gör detta mellanmål så stor är dess enkelhet samt dess salt men ändå...

Läckra muffins - Oreo, morot, jordnötssmör!

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan baka din alldeles egna cupcakes. Jag visar dig min tre favorit typer:1) morot muffins med Cream Cheese Frosting (du kan hoppa över till steg 1)2) vanilj Cupcakes med jordnötssmör grädde glasyr (du k...

Jordnötssmör Chip Muffins Mini

Dessa bita stora muffins är perfekta för en bra frukost på-den-gå! De är glutenfria och innehåller inga fyra, olja eller smör! Frisk och läcker!Steg 1: jordnötssmör Chip Muffins MiniIngredienser1 skopa MTS jordnötssmör Fluff vassle (30g)4 T PB2 (24g)...

3 ingrediens jordnötssmör kakor

Detta är min första Instructable, så jag hoppas du njuter!Steg 1: ingredienser1 kopp socker1 dl jordnötssmör1 äggSteg 2: Värm ugnen till 350 grader och grädda i 10-12 minuterLägga till ingredienser för att skål och blanda alla ingredienser tills kräm...

Lätt 3 ingrediens jordnötssmör kakor

detta recept är mycket lätt och kakorna smakar fantastiskt. Det tar bara ett par minuter för prep tid och ca 10-15 minuter i ugnen beroende på din ugn typ. hoppas ni alla njuta detta instructables!!!Steg 1: Ingredienser & material som behövs Ingredie...

Lätt 4-ingrediens jordnötssmör Blossom Cookies

För att vara festlig har jag beslutat att dela mitt favorit recept på jordnötssmör kakor. Det är ett enkelt recept med minimal ingredienser som kommer ut DE-LI-CIOUS! Detta recept togs från en gammal kokbok som jag har av Paula Deen kallat Paula Deen...

Lätt, felfri, 3 ingrediens jordnötssmör kakor

Det finns ingen jordnötssmör cookie som är bättre än dessa. Jag vann en gång (av misstag) en dessert tävling med dessa 15 minuters cookies. Det var en husmanskost, och jag visste inte att desserter som bedömdes--jag behövde bara något snabbt att föra...

4 ingrediens 15 minuters jordnötssmör koppar (+ Nutella koppar)

så lätt att göra och gott det tog längre tid att skriva instruktionerna sedan göra dem!Steg 1: Ingredienser och tillförsel (det tråkiga prep arbetet) Ingredients:1 kopp choklad Chips (helst)1 msk vegetabilisk olja1/2 dl jordnötssmör (helst)1/2 - 2/3...

Banan och choklad jordnötssmör cupcakes

jordnötssmör, choklad och bananer är tre av mina favorit saker och när du sätter dem alla tillsammans i någon kombination de är stora. Tydligen ihåg inte Elvis denna mix heller. Detta recept är ett försök till en healthyish cupcake/muffin och beroend...

Candy Bar Cupcakes, feat. Jordnötssmör, mjölkchoklad och saltade kola!

Detta är en mycket läcker multi-Component cupcake. Det kan verka som en hel del bitar, men individuellt de är verkligen lätt och många kan göras före tid--du kan göra dem under loppet av en vecka eller så, lägg dem i kylskåpet, och Lägg sedan allt ti...

Choklad jordnötssmör Hi Hat

detta är en anpassning av stefs choklad jordnötssmör Hi Hat från cupcakeprojects.comJag fann att dessa är ganska rik, så de bäst skulle avnjutas med ett glas mjölk, men ack så läckra!Steg 1: Behöver du:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 tsk bakpulver1/2...

15 minut jordnötssmör och chilli nötkött (eller fläsk, räkor, tofu, kyckling...) nudlar!

Detta verkligen är så snabb, enkel och välsmakande. En fantastisk kombination av jordnötssmör, chilisås och soja blandat med rör stekta nudlar. Några enkla steg och du har en utsökt middag på 15 minuter (eller mindre om du inte använder kött)En bra m...

Bästa jordnötssmör och gelé tiderna

Så har du någonsin befunnit dig omgiven av människor som alltid skryta om sitt PB & J spel? Har du någonsin känt vida sin plats på grund av din brist på jordnötssmör & gelé gör erfarenhet? Väl min gode vän idag du är lycka. Som titeln antyder jag...

Gluten fri jordnötssmör kakor

Gluten fri jordnötssmör kakor. Detta är en gluten fri jordnötssmör cookie som smakar som en traditionell jordnötssmör cookie. Jag har gjort tre ingrediens jordnötssmör kakor i år, men jag har alltid kände att de saknade något. Så ställa jag i mitt kö...

Om detta är fel jag inte vill vara just choklad jordnötssmör mini cheesecake

allvarligt om detta är fel jag vill bara inte vara rätt.Choklad... Jordnötssmör... Cheesecake... Oreo...Det låter så fel men det smakar så rätt.Vispa upp dessa lätt men super läckra mini cheesecakes i 3 lätt arrangerar med lätt för att hitta ingredie...

Jordnötssmör Surprise Cookies

min man är lärare, och i dag är tillbaka till skolan dag för honom, precis som det är för sina elever. Kommer inte att någon av lärarna?Jag ska! Eftersom min man verkligen gillar jordnötssmör (min D & D cupcakes var jordnötssmör kaka med jordnötssmör...

DEKADENT eller vanligt JORDNÖTSSMÖR COOKIES

http://www.youtube.com/watch?v=frbi6_76XcYEasy 5 ingrediens jordnötssmör kakor! Snabb att göra, detta recept gör 13 cookies.Hitta detta recept och annat på min youtube-kanal, (hantverk, virkning, stickning, sömnad, papper hantverk, smycken, etc.): ht...