3 saker att göra en regnig dagVad gör du en regnig dag? Du är uttråkad, det är regnigt och ful utanför och du måste stanna inne! Bra Girlspiration har du omfattas! Här är 3 idéer du kan göra en regnig dag:
•Pamper dig: din egen Spadag rätt hemma
•Movie paketet: ett paket som du kan göra för en present till en vän eller ett paket du kan ta ut när du vill hetsäta i på filmvisning
•Decorate/personlig paraply! För den här visar vi våra paraply som vi skapat som inspiration!

Om du vill se fler filmer, prenumerera på vår kanal:

https://www.youtube.com/Channel/UCbvw9qrq6goy_zCGl...

Och kommentera om du vill ha mer instuctables från oss!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Saker att göra när du är uttråkad på en regnig dag och fastnat hemma med praktiskt taget ingenting att göra

glömma det gamla talesättet: "Det regnade katter och hundar". Är det mer som regnar bord och stolar? Kan inte gå ut med dina vänner? Kan inte gå på bio? Så du är fast hemma i din plats som surfar på nätet. Tråkigt! Tja, är här några förslag att...

Roligt projekt för en regnig dag Numero Uno: Måla om att ol ' Skatedeck du 've fick ligga runt

Hej där!Jag vet inte om dig, men jag har haft en ganska regnig dag. Nyligen har jag varit inspirerad att omarbeta min gamla skateboard däck, och med en regnig dag ut tänkte jag att, "Hej, varför inte fixa upp en annan?". Denna gång jag dokumente...

Bygga en Laser skära modell på en regnig dag

Om du älskar bygga modeller och har inte provat laser skär kit... så har du en stor behandla i butik.Jag tittade på Instructables och har ännu inte sett någon hänvisning till dessa stora kit och tyckte jag att det vore en bra idé att dela mina erfare...

En regnig dag tårta

jag tycker om att göra denna kaka en regnig dag, eftersom den kombinerar tre av mina favorit saker; kaffe, tårta och regn.Steg 1: ingredienser 120g smör100g strösocker2 ägg, separeradeRich te kexKaffeChoklad pulver (valfritt).Steg 2: Velvet smet Gräd...

Bilder för en regnig dag: dåligt väder fotografering

Vi bor i Florida. Det regnar en hel del här. Särskilt på våren och sommaren får vi ganska regelbundna duschar, åska och ibland rent deluges, som 2015 sommaren episka översvämningar och en nyligen tropisk storm som härjade i juni.Jag älskar regn, och...

Regnig dag Experiment

detta är en kul aktivitet att göra om din fastnat inuti UTTRÅKAD.Steg 1: Du behöver En kopp kranvatten och en regnig dag!Steg 2: Sätt din kopp utanför och vänta Kolla på den regelbundet för att se om dess fyllt uppSteg 3: Medan din väntat... Samtidig...

Bästa gratis saker att göra på Walt Disney World

tänka mig scenariot. Du kan ha gått igenom denna samma scenario själv (även om inte nödvändigt som extrema)...Du kommer på en resa till Orlando, Florida med din familj på fyra. Ditt huvudsakliga mål här är Walt Disney World. Ditt livslånga dröm om at...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

Regnig dag varm choklad

En av njutning i en kall, regnig dag är att kunna gosa upp till en varm kopp varm choklad. Så, nästa gång det regnar, och du är på humör för varm choklad, bör du göra en av dessa. En servering av varm varm choklad blandat med regndroppar och regnbåga...

WDW - saker att Bring och förslag för att fylla din resa med Disney Magic!

HejLåt mig börja med att säga att jag inte vet allt om Disney på något sätt men jag har varit ner till WDW drygt 20 gånger och har genom åren lärt mig några knep som gör det bara lite roligare. Kommentera gärna nedan några tips eller knep att du har...

Regnig dag DIY - målade horn

Hej, vi är Judd + Jessa aka Pearl + Earl, och vi har en dum liten blogg: http://www.pearlandearl.org. Om du gillar DIYs hantverk och äventyr, förbi bloggen och säga hej! xoxoI morse vaknade vi till regn. Regn! Det var så härligt att se, jag inte kan...

"Regnig dag" pärlstav virka örhängen

Det regnade där jag bara några dagar sedan. I februari.Jag är säker som verkar normalt att en massa människor, men som någon som har bott hela sitt liv (minus ett år) på platser med mycket kalla vintrar att vanligtvis sträck i mars, detta verkade myc...

Regnig dag Project - Moped säte fixa

här är min regnig dag projekt jag gjorde igår. Jag bor på en ö så jag var tvungen att vara kreativ med nödvändiga leveranser. sittunderlag vinyl var att få en lite trasig på min 1977 pacer moped. Så efter en resa ner till bete och ta itu med butiken...

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...

Saker att göra med STRUMPBYXOR - TIGHTS - strumpor förutom slitage dem

Jag anser att strumpbyxor vara rätt upp där med silvertejp som en verktygssatsväsentligt. En vän med två döttrar sparar dem för mig.Har en spole av nylon fisk linje som blir löst? Fick en låda att du är trött på nytt tejpning? Förlorat den halm sak p...

Makeup för regniga dag

Hur många gånger har du fått primped samtidigt kliva ut på en regnig dag? Sekundsnabbt kan håret gå burrigt eller platt eller din hud kan bli super glänsande med mascara smältning i ansiktet? För att rädda dig från sådana konstiga erfarenheter, är hä...

7 saker att tänka på när du planerar en trädgård

Efter 20 år av professionellt utforma och underhålla trädgårdar, har jag några saker att dela med dig om att planera en trädgård. Tro mig, jag har gjort min del av misstag och har lärt sig så mycket från försök och misstag. Är inte det det bästa sätt...

10 saker att göra med gamla rep

idag, jag kommer att visa dig tio saker att göra när du har gamla eller överutnyttjas rep.Steg 1: 1 hängande gungaAnvänd gamla rep för hängande träd gungor eller någon annan typ av swing.Steg 2: 2 Monkeys fistDu kan binda en "Monkeys fist" knut...

5 saker att göra med en Ping Pong boll

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarSå idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för de...