3D fjäril Artjag var med min mamma på Ikea för några dagar sedan och hon snubblade över en shadow box med 3D metal fjärilar. Hon ville köpa det men vi hade bara gått för att titta runt så hon inte hade tagit sin handväska med henne. Jag önskar jag hade haft min plånbok så jag kunde få det för henne men jag lämnade den hemma.


,-.
( )
\ /
|=|

Gör det för mors dag!

Så det är precis vad jag gjorde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 3D fjäril Wall Art

Hej! Detta instructable är en 3D fjäril Wall Art. I grund och botten jag tog ett papper konturerna av en fjäril, och överförde det till vissa verkligen ganska stylade papper och använde den för att dekorera min vägg. Jag tog den ett steg ytterligare...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Boka sida fjäril Wall Art

stund tillbaka jag köpte några gamla böcker från mitt lokala bibliotek, och jag hade ingen aning vad med dem att göra. Fram till nu...För detta projekt behöver du:Gamla boksidor (jag hade en i stor stil)KorrespondenskortPensaxgammal ögonskugga (kontr...

DIY barnens Origami: hur man gör lätt Origami fjäril

Hej papper hantverk älskare! Denna tid låt oss gå tillbaka till vår barndom dagar och minnen om den bästa DIY Origami hantverk! Inte vi alla älskar charm och ren enkelheten i hem Decor Origami fjärilar? Jo det är den exakta lätt DIY papper hantverk s...

Lila fjäril flaska halsband

denna söta flaska charm halsband är perfekta lite lila att gå med din lila ensemble! För att göra denna flaska charm måste dessa material:-2ML glasflaska med kork-Ice Resin-Torkade baby's breath blommor-Sketchbook papper-Martha Stewart fjäril hålslag...

DIY roligt garn Art

Jag köpte garn för att lära sig att virka och sticka men det fungerade inte så! Jag tror jag är för lat för virkning och stickning. Men garnerna var tvungen att vara bra så jag om att göra några garn konst. Jag har sett fiber konst, garn innan men vi...

Butterfly Wing Nail Art Design

fjäril Wing Nail Art Design handledning för nybörjare! De färgglada fina vackra fjärilsvingar ge liv till trädgården. Så vilket gör det enkelt för dig att muntra upp och känna sig levande genom denna tutorial där vi kommer att rita fjärilsvingar på n...

Funktionella Funna Art Assemblage - Clock

min far arbetade i reklam i 30 år. Han har alltid varit en mycket kreativ person. I själva verket började han sitt yrkesliv som art director innan befordras till creative director. Om du tittar på den nya Visa lita på mig, kanske detta kommer att inn...

Fjäril Cookies och The marmorering teknik

göra enkla och fantastiska fjäril cookies med hjälp av en isbildning marmorering. Det är lätt att göra och är användbar i en mängd olika utföranden. Jag har använt det själv på hjärtat cookies, strumpa cookies och nu fjäril cookies. Om du någonsin un...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

3D-Butterfly Dragonfly ram - skär Stencil Art

förra året jag gjorde min fru en 3D-karta heart fotoram för valentines () och ville hålla ett tema som går, så beslutat att göra en annan 3D-bildram i år.Du kan göra detta själv eller du kan göra det som present.Det kostade mig ca £5 att göra.Datum g...

Farscape Cross Stitch: Art Nouveau Aeryn Sun

Cross stitch mönster (i excel och bild form) av Aeryn Sun i art nouveau-stil med citatet "Den strålande Aeryn Sun"Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Disposition: svartHår,...

Retro husbil Hoop Art

Jag är inte säker på om jag har nämnt det tidigare men jag inte sy. Det är bara något jag aldrig riktigt hade plockat upp. Jag tror jag var alltid mer av en hantverkare och min syster var mer av en avloppsledning. Väl inte att sömnad är inte ett hant...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Vacker fjäril Cape

Se denna vackra fjäril cape med bara ett mönster bit och en mycket lång maska. Nu kommer du att banan redo för hösten...Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverSymaskinE-6000 Fernström-FuseE-6000 Stitchless1 1/2 varv av 60" brett ty...

Art Deco halsband

Huvud till järnhandel (eller gräva runt din verktygslåda) att göra dessa art deco inspirerade halsband.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverDU BEHÖVERDrillKedjaE-6000 limHörnet parentesCabochonerHoppa ringar och en hummer kloAvbi...

Art Deco trä halsband

jag gjorde detta halsband till min underbara fru. Hon ville ha en "Big, fet, art deco uttalande halsband".Den är tillverkad av små bitar av mycket polerat trä, gängade på brodertråd, med en antiqued mässing kedja.Om du gillar det, rösta för det...

Färgade silverbestick - inramade kök Art

detta är ett bra sätt att göra något du använder varje dag till konst!Detta projekt är mycket lätt. Alla kan göra det.Det är också en cool sätt att göra konst för ditt hus!Kolla in steg för steg instruktioner här: http://korrinewojcik.blogspot.com/20...

Fjäril, hur att virka det från en plastpåse

söt fjäril av plast eller vanliga garn, färdig inom en timme, inte att svårt att göra, och du kan använda den för att dekorera en många olika saker:-med en pärm eller ett järn tråd fäst vid den, kan du dekorera ditt hus eller påsk träd-Om du fixa det...