3D Lego TardisSe Steg
Relaterade Ämnen

LEGO TARDIS med blinkande LED

Jag var nyfiken att se om jag kunde kombinera en blinkande lysdiod krets med LEGO TARDIS (#21304 - http://shop.lego.com/en-US/Doctor-Who-21304). Med lite av borrning kunde jag montera en LED under TARDIS tak och Visa genom tydliga dubbar. Blinkande k...

LEGO Tardis

jag såg en lego Tardis på CUUSOO webbplats (numera Lego idéer). Det inspirerade mig så jag designade den här. Trots att så många bitar, är det ganska proportionment att minifigurer, så det är bra för lego-filmer.Steg 1: Tardis bitar jag inte bryta ne...

Hur man bygger en Lego TARDIS

detta instruera kan visar hur man bygger en typ av mini figur proportionerliga TardisSteg 1: Delar som behövsSteg 2: Den första sidan Steg 3: Den andra sidan Steg 4: Den tredje sidan Steg 5: Taket Steg 6: Dörrarna...

LEGO tionde läkare, Sonic skruvmejsel & TARDIS

jag letade på Instructables häromdagen, och jag kunde inte hitta en riktigt bra och lätt att göra modell för TARDIS. Så, naturligtvis, jag bestämde mig att göra en mig själv, och inkluderar en tionde läkare minifigure och Sonic skruvmejsel. Det är in...

LEGO Doctor Who TARDIS tid spjäll (12 läkare TARDIS)

Byggde det själv. Det är ganska komplicerat så detta är bara en show off. När jag får min egen YouTube-kanal ska jag visa hur man bygger den.Liknande rätt?...

¡Disfraz de hombre LEGO!

Jugar con LEGOs es un pasatiempo para muchos y mig decidí en hacer mi propia disfraz de tamaño real de este mini hombre utseende. Cuando se mig ocurrió esta idé, decidí hacer dos, uno para mí y otro para un amigo, así que empecé en trabajar con tres...

Giant Functional LEGO NES Controller

UPPDATERING - September 2015: den här domänkontrollanten har byggts in i en ny Mk.II upplaga med nya elektroniska kretsar.Byggdes av Baron Julius A. von Brunk: juli - December 2012 • Bilder av genen Kennish : den 30 December, 2012Min mest ambitiösa L...

Kartong och ductape lego förvaringsbox - Caja para almacenar lego de kartong y precinto

Hej igen!Min son fick från sin kusin en väska full med legoklossar och rutan där han lagrar lego blir lite för all denna mängd bitar. Också, med allt vad kvantitet och ingen sortering eller ordning alls är omöjligt att hittade ingenting. Jag hade bar...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

LEGO piedestal klockan

enkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.Åtta...

Läkare som Tardis Costume

The Calgary Comic Expo kom och min son ville gå i kostym i år. Jag hade bara två veckor att arbeta med detta innan mässan så jag hade att komma med något snabbt. När jag frågade honom om han ville gå som Tardis från Dr som fick jag ett stort Ja!Denna...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Iron Man Lego kostym

Steg 1: jag skära upp en låda som jag hade på hand och ducttaped ihop.Steg 2: Skär ut ett hål för huvudet och armarna se till att hålet för huvudet är mindre än huvudet lego eller annat det inte sitter bra. Jag senare La skum bitar för att hålla huvu...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

Hur man gör en uppstoppad TARDIS

(Detta är faktiskt min första instruera-stånd, så behaga tala mig i kommentarerna hur att förbättra både hantverk och sida)Är du en sann whovian som vill ha allt att göra med läkare som? Ja nu är du ett steg närmare med uppstoppade tid och relativa D...

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Lego Indiana Jones-dräkt

förra året såg jag en stor "kompatibel" om att göra en vuxen lego kostym. Jag älskade idén om stora minifig huvudet så föreslog jag detta till min sex år gammal. Han höll omedelbart men höjt ante. "Vad sägs om Lego Indiana Jones?!?" Hu...

LEGO Star Wars kostymer

Lego Kylo Ren och Lego YodaSteg 1: Jag fick en massa bilder av material men här är några bilder av några saker jag använt mestadels kartong för allt... tack för visning Steg 2: lägga till detalj på kroppen Målade jag det gratis räckte...