3D mur häxanJag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!

Material:

1/2" plywood

1 "x 2" styrelsen (för ramen)

cirka sex inches av en 2 "x 4"

Skruvar, muttrar och skruvar, färg, polyuretan

Se Steg
Relaterade Ämnen

Häxan - SFX Halloween Tutorial

Den klassiska halloween häxan går vår kanal och nu börjar vi vår halloween förberedelser. Håll ögonen öppna! Och förresten, vad tycker du om Måns Zelmerlöw hjältar omslaget?Följ med oss på INSTAGRAM: ellimacsSFXwww.ellimacs.comSteg 1: Titta på videon...

Häxan kungen av Angmar trä brännare

Häxan kungen av Angmar trä brännare upp cyklade från en tom gasa buteljerar och några skrot stål.Kolla in mitt arbete påhttps://www.Facebook.com/pages/burned-by-design/15...Baserade i Storbritannien, international shipping tillgängliga...Maila mig på...

Pumpkin patch häxan

starta med din favorit cupcake, se till att det är helt avsvalnade innan du dekorera den.Steg 1: Färg några färdiga isbildning orange med gel färgämne i livsmedel och rulla en klump av det till en boll. Med en cocktail stick gör några lätta indrag ru...

Pumpa målning - häxan

Detta instructable till mig för Halloween inredning tävling 2: a är att förhoppningsvis ge dig mer inspiration i din pumpa dekorera. Se Minion pumpa för min andra post.Steg 1: Där jag fick min inspiration Jag fick inspirationen till pumpan från boken...

Lätt häxans kittel från en Yoga boll

Dubbel, dubbel möda och besvär! Denna häxans kittel är ett enkelt DIY projekt som kommer att hjälpa upp på scenen för en spooky part.Du behöver inte vara konstnär att göra det och den är gjord med lätt att hitta material, några du förmodligen redan h...

Belyst, torris, torr godis, imma häxans kittel

Min dotter ville vara en häxa för Halloween så jag letade efter ett enkelt tillbehör som var lätt att göra, plus hade lite kul blandas in i den. Jag ville också att hon ska kunna gå ut och få godis utan att få alla våt. Jag presenterar upplyst, torri...

Tammys version av kraschade häxan i väggen

Låt mig första ge kredit som äras bör. Jag fick denna idé från en webbsida från Dave Lowe. Se länk nedan.http://davelowe.blogspot.com/2008/10/08-Halloween-28-Witch-Crash.htmlHans häxa ser naturligtvis mycket bättre än min, men jag tror inte att det v...

Farkosten pumpa /Candy upplysta häxan

Detta är en består av tre carvable faux pumpor från hantverk butik.Jag staplade 2 små pumpor på botten för kroppen och en stor pumpa på toppen för huvudet. Jag limmade 3 pumpor tillsammans med Goop limmet. Sedan sköt jag en tråd genom toppen av andra...

Hat & kvast för miljövänliga häxan

Vara grön på Halloween, med några gamla jeans.Steg 1: material Witch Hat3 jean byxa ben1 yard (eller mer) av trim10 Använd plastpåsar eller annat återvunnet material för fyllning1 gården av svart filt scraps18" diameter cirklar från vänster över kart...

Elaka häxan pumpa

Du behöver:-Pumpa - plocka en med en bra stam-Akrylfärg - gröna, svart, vit, gul, röd-Lim-Svart craft skum-Band och klubbor - tillval-Garn, rafia eller pinnar (för hår)-LinaSteg 1:Här är videon, så du kan se exakt vad jag gjorde.Steg 2:Måla din pumpa...

Häxans tvätt dag

Denna Halloween dekoration är lätt att göra, ingen sömnad krävs! Du behöver:svart, lila, brun och orange filtbruna piprensaresmå knapparElmers limCraft trådWiresträngsmå klädnyporSteg 1: Steg 1: skär alla bitar på mönster från filtSkär varje bit från...

Radiosände gå Box (skinka, MURS, GMRS och FRS)

Kommunikation är ryggraden i vårt samhälle. Bekvämlighet har dock gjort många föräldrar inte kan fungera var i ställen där det inte finns någon mobiltelefon reception. Vi kommer att ägna sig åt det problemet genom att bygga en radio i dag gå som:• Hu...

Enkla elaka häxan mask

Hej,I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en enkel elaka häxan mask med lätt att hitta material.alla former är ganska enkel och kan dras för hand men jag kommer också att innehålla en mall bild om du vill skriva ut dem direkt på kortet is...

Häxans kök Cake

denna kusliga Halloween kaka kan se diaboliska men jag kan försäkra er, det smakade himmelskt. Hela displayen är gjord av olika socker konst tekniker och recept eller andra livsmedel och är helt ätliga förutom ett par objekt som används för stöd och...

Elaka häxan från öst kostym

kräver:Häxan hattVanligt, lång ärm svart skjortaSvart korsettSvart arm warmersSvart tyll kjolSvart och vit randiga strumpor/sockorRöd paljett klackarAllt bör överlappa - skjortan ska gå på och vara instoppat under kjolen, kjolen bör tuck under korset...

Automatisk mur målare

hur man skapar automatiska mur målareSteg 1: AWP börja med att göra base(bottom)Steg 2: AWP skapa indrag i bottenSteg 3: AWP infoga 6 hjulen i bottenSteg 4: AWP lägga till kroppen i basenSteg 5: AWP lägga till behållaren för färgen att hållasSteg 6:...

DIY Glinda den goda häxan kronan (Trollkarlen från Oz)

jag har 3 syskonbarn, 2 av dem bor nära mig. Deras mamma har fantastiska tema födelsedagskalas för dem och i år är det Trollkarlen från Oz. Som deras gudmor visste jag att jag var tvungen att klä som Glinda, som är så nära Dorothys gudmor som möjligt...

Ursula - havet häxan

aldrig underskatta kraften i kroppsspråk!Min Ursula klädedräkt är helt handgjorda--även skal halsband.Jag skapade mitt eget späck från foam och utformad för kjolen runt den. Skummet var 1 tum tjock och rullade in i ett rör. Jag gjorde en kjol form me...

Skäggiga häxan

Detta är Redrum, en skäggig häxa! Hon är en skäggiga drake som svävar högt på himlen på sin kvast; sena dimmigt nätter hon finns ofta vilar i sin kista.Hatten var gjord av papper handduk rulle rullas upp och insvept i röd filt och toppad med en röd p...