3D tryckt bärbar Laptop Cooler PadBesök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!

Denna smarta lilla laptop kylare är ultra portabel och lätt att använda. Perfekt för resande och även vardagliga användning. Det har en super tyst USB powered fläkt med hopfällbar stöd armar som aktiverar den svalare att vara undanstoppad i din laptop väska utan att ta upp mycket utrymme.

Obs: Fläkten klassas till 12V men går perfekt och säkert sätt med hjälp av din bärbara datorer 5V USB-port. Den maximala ström dras är ungefärligt 125mA (de flesta bärbara datorer har en maximal effekt på 500mA).

Relaterade Ämnen

Laptop Cooler Pad

detta är en mycket enkel att göra laptop kylning pad tillverkad i ett enda stycke av akryl. Detta görs också att ställa in din bärbara dator i en bekväm ställning för att skriva.Material:-3 ft x 2 ft x1/4 "bit av akryl eller en tillräckligt stor enda...

3D tryckt 17-tums Laptop Cooler 2.0

Okej, är detta en uppföljning till mitt tidigare instructable relaterade till en 3D tryckta 17-tums laptop kylare jag skapade och tryckt på min replicator 2 från Makerbot.Här är länken:Den första versionen av denna kylare jag skapade utifrån hur jag...

Laptop cooler pad från gammal datordelar

behöver du:-Någon form av pad/base (jag använde en gammal hårddisk hylla - detta är särskilt användbart eftersom det har kylning ventiler men detta kan vara litet för många bärbara datorer - en strippad ner desktop access hatch kunde fungera bra, för...

El-cheapo (mycket) grundläggande active laptop cooler pad

jag fick nyligen en begagnad dell inspiron 5100 laptop. nu för er som inte vet - detta är den bärbara datorn som värmer upp som det inte finns någon morgondag på grund av vissa design fel (jag tror jag läste någonstans finns det en grupptalan mot del...

3D tryckt 17-tums Laptop Cooler

Denna laptop kylare är utformad att fungera med en 17-tums bärbar dator (närmare bestämt en Asus G73JH) eller liknande storlek laptop att skapa bättre luftflöde under. Nu min Asus gaming laptop egentligen behöver inte en bärbar dator svalare, men jag...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Uppgradera din laptop kylning pad

Här är ett relativt enkelt sätt att ändra och förbättra din befintliga laptop kylning pad, eller göra en från början med hjälp av den angivna informationen.Jag byggde det främst för att förhindra laptops grafikkort överhettas, och jag måste säga att...

Notebook Cooling Pad med justerbar temperatur Setpoint

Detta projekt handlar om hacking en notebook värmeskyddet och lägga till en enkel temperaturgivare som styr fläkten. En OLED-display är används för att Visa temperaturen i den bärbara datorn (utanför), tillsammans med en tryckknapp till tillåta juste...

Smör badkar Laptop Cooler

som många av er bärbar dator användare vet våra bärbara datorer kan få vara ganska varmt, även efter bara en kort tids användning. Och som alla vet värme och elektronik blanda inte. Jag har tittat till att köpa en laptop kylning pad för min laptop, m...

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

DIY Återvunnet laptop cooler

Jag hade ett litet problem med min laptop det var att få till varma och stängande ned.Så jag insåg att jag skulle behöva få en laptop kylning pad, jag hade en titt runt och de var inte billigt.Då kom jag ihåg att jag hade en hög med små 24 Vdc fans o...

Att göra din Targus Laptop kylning Pad användarvänlig

värmeskyddet fungerar bra för att svalka din bärbara dator, men klumpig nätsladden som sticker ut på framsidan lätt kan bryta, eller vara i vägen. I detta instructable, ska jag visa dig hur plocka isär, ändra och sätta ihop din kylning pad för att ma...

Extremt enkel hangar laptop cooling stand

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:En tråd hängareoch vissa starka wire clippers (mitt andra par bucklig på bladet)Steg 2: Den verkliga saker Nu med du tr...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Laptop kylning Pad

Detta är bara ett skyltfönster Instructable visar laptop kylning pad som jag gjorde. Jag använde en bandsåg för att skära hål i områdena vent. Det är helt passiv, men det fungerar bra och var gjord främst av skrot trä....

Helping Hands från Notebook Cooler Pad

detta är min första instructable. Och detta instructable kommer att visa dig hur man bygger min version av hjälpande händer verktyg för lödning.Det finns en hel del Helping Hands instructables där ute. Men för min version bara använda notebook cooler...