3D tryckt bollen gemensamma utan Dissolvable stödja Materialdenna modell kan göras i en utskrift utan användning av dissolvable stödmaterial
Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt cykel ljus utan batteri

Hej alla,Mitt namn är Alex och detta är min första instructable ämne.Så först av allt om du har några förslag är jag mer än öppen att uppgradera min presentation.Här är hur jag hittade till göra en induktion cykel ljus (batteryless och friktionen min...

3D-tryckt Biologically-Inspired Robotics

jag har tillbringat senaste få månaderna göra forskning om biologiskt inspirerad robotic strukturer. Medan min strategi kan tyckas formalistiska i naturen, var dessa enheter bara ett medel för att slutligen bedriva social forskning. Denna önskan härs...

3D tryckta Canadarm modell

Inspirerad av Canadarm, denna robotarm är ledade, multifunktionell, och rör sig längs en gantry. Den äkta varan används för att hämta satelliter, knackar is utanför Rymdstationen MIR, och en mängd andra saker. Jag valde att gå med den astronaut platt...

3D tryckt LED nyckelring ljus (x5)

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Följ detta instructable på hur man monterar det alla tillsammans!Vill du ha ett super enkelt och snabbt projekt att skriva ut och bygga? Tja, detta p...

3D tryckt StormTrooper actionfigur! (Realistisk artikulation)

Rapportera i position! Kapten Phasma leder en våg av attack på motstånd!Motståndet är ingen lätt som en plätt! Första ordern behöver få några fler ryttare att ansluta sig till vår kamp!Inspirerad av Autodesks tinkerplay och min bakgrund av legos bion...

Smeka blick: 3D tryckt strukturer med SMA manöverdon

Detta Svårbemästrade är ett försök att skapa en ram för utformningen av formen dynamisk, ändra objektet med SMA manöverdon. Den slutliga avsikten för mig var att designa en interaktiv wearable kallas "Smeka av the Gaze" (för det slutliga resulta...

3D tryckta boll och stå

Detta instructable visar hur man gör en 3D tryckta boll som liknar en fotboll. De delarna att göra upp bollen kräver 20 hexagoner och 12 femhörningar. Dessa bitar "snap" tillsammans för att så småningom göra den slutliga utformningen. Varje pent...

En anpassad 3D tryckt justerbara stativ Adapter för din Smartphone

Jag har varit sugen en adapter som låter mig använda min telefon kamera för coola saker som stop motion fotografering och timelapses, så jag bestämde mig att utforma och 3D utskrift. Jag är verkligen nöjd med vad jag sluttat med upp med, det är verkl...

3D tryckt Tennis dämpare

Tennisspelare är lätt irriterad. En av de saker som kommer bry sig om bara om någon rutinerade spelare är klang av en klumpa ihop sig slår odämpade strängarna på en racquet. Vissa spelare klagar också känna strängen vibrationer när den färdas upp arm...

Tryckt krets styrelse produktion med hjälp av UV-Nail bota lampan

Detta Instructable är att följa en demonstration ges till Ipswich (UK) Makerspace i maj 2014, men kan vara av intresse för blivande PCB producenter, särskilt baserad i Storbritannien (på grund av källbestämning av material från).Det är en "fotografis...

Producent! 3D tryckt juice squeezer awesomeness * uppdaterad *

* Igen av stora gemenskapen jag kunde skriva ut min design med hjälp av en stor man: Multimaker!Han ut min design på sin 3D-skrivare. Du bör definitivt kolla in hans kanal på youtube! *Vet du att känslan när enda du vill göra är att bara ta en klunk...

3D tryckt Arduino Robot

Detta instructable visar dig hur man bygger en grundläggande 3D tryckta autonom robot för omkring $40.Detta instructable är främst skriven för mina studenter på MakerLab NZ som vägledning för efterbehandling eller reparera sina robotar som de byggt u...

3D tryckt armbandsur (som nästan fungerar)

Här är en kort instructable på hur jag gjorde min 3D tryckta armbandsur.Först och främst detta instructable kräver en analog klocka rörelse, jag önskar det var möjligt att skriva ut på en resolution som skulle tillåta awesome klocka mekanismer som hä...

3D tryckta huvud Planters

Vissa säger att det är svårt att hitta skönhet och hjärnor, men tänk om du kunde ha skönhet där hjärnor ska vara? Om du någonsin velat ge dina nära och kära vackra plast byster av sig själva, har du tur! För detta Instructable, ska jag visa dig hur d...

Ersätta lägre bollen leder, 94 Chevy 1500

Ni måste förstå riskerna med att arbeta på en bil. Om du skada eller bil, dig själv, din sällskapsdjur, dina barn eller din egendom, jag kan tar inget ansvar som inte jag det till skolan du på rätt bil underhåll.Detta instructable är på hur man byter...

3D tryckt Ukulele - fullt spelbara

Fullt spelbara sopran Ukulele - 3D tryck utan stöder!Ladda ner och skriva ut den senaste versionen av min 3D tryckta Ukulele design. Detta instructable kommer att gå igenom allt du behöver veta från utskrift för trimning av 3d tryckta ukulele. Denna...

3D tryckt geometri kontakter

Mitt liv har inte riktigt varit densamma sedan som student, jag kunde komma åt 3D-skrivare. Detta var en rolig snabbprojekt att smälta 3D tryckt träffar med mer traditionella crafting material. Med hjälp av en 3D-skrivare gör att små kopplingar med e...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

En fungerande 3D tryckt elektrisk Switch

Detta är en elektrisk momentan switch för liten, låg spänning, låg amp projekt. Det måste fortfarande testas, men jag har redan framgångsrikt gjort tryckta projekt som innehåller icke-plast material inbäddad i 3D trycksaker och fullt fungerande, meka...