3D utskrift smyckenEn sphericon är fast bildas och den är uppbyggd från en dubbel kon med en apex vinkel på 90 grader, genom uppdelning bicone längs en plan genom båda hörn, roterande en av de två halvorna av 90 grader, och sätter tillbaka de två halvorna.

Detta instructable är utformad för 3d utskrift smycken med några datorkunskaper i 3d teknologi

3D utskrivbara armband, som är utformad i voronoi stil i en

Blender 2,77 denna juvelerare är redo att 3d-utskrift i 3D hubbar

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D utskrift min vigselring

Svårighet: IntermediateSyfte: Lära sig att gå om utskrift smycken, särskilt anpassade vigselringar, och höra min erfarenhet med att göra så.Se mer om 3D utskrift Besök bloggen på: 3d utskrift NinjaSteg 1: Varför ska du 3D Skriv ut din vigselringVid f...

Digital smycken Design: En modern introduktion till uppfinnaren

en anständig majoriteten av människor på denna planet har, på ett eller annat, angett en JUVELERARAFFÄR jakten på någon form av tillbehör, varken för oss eller den speciellt någon. Om detaljhandlare har ofta ett brett urval av mönster, finns det till...

3D tryckt ljud smycken

Dessa bitar av smycken ser ut precis som de låter. Till exempel är formen på dessa örhängen baserad på formen på ljudet jag göra när säga ordet "örhängen". Du kan också göra ett halsband med att säga ordet "halsband". Detta projekt är...

3D utskrift Korpen skalle halsband och örhängen

Med hjälp av telefon app 123D fångst, scannade jag en raven skalle för att skapa ett 3D tryckta halsband hängsmycke och örhängen. Jag beskriva processen för hur till få en bra 3D scan, redigera geometri i Meshmixeroch montera smycken hårdvara.Steg 1:...

3D-utskrifter grunderna

En 3D-skrivare är en tillverkning verktyg används för att skapa tredimensionella föremål som har utformats på en dator. 3D-skrivare har ett brett utbud av former, storlekar och typer, men i huvudsak är de alla datorstyrda additiv tillverkning maskine...

Hur man färga dina Nylon 3D utskrifter

3D-utskrifter är för närvarande en stor modeord i design, hantverk och teknik världar. Med den ökande medvetenheten och tillgång till 3D teknologi skapar mer och mer hobbyister, designers och konsthantverkare egna projekt och produkter med denna tekn...

Nybörjarguide till 3D-utskrifter med Objet Connex 500: hur man bygger en missil bärraket Tank (och rensa i röran som du gjort i processen)

The Objet Connex 500 3D skrivare... ett mystiska, magiska och fantastiska Hi-Tech mästerverk, kan 3D utskrift hög detaljerad prototyper. Att veta hur att driva denna förunderliga enhet är en hemlighet bara känd av några valda de. Och nu har du, min k...

Casting Silver smycken med glödande kol skrivaren

Detta Instructable kommer att gå igenom core steg som behövs för att en gjutbara harts baserad Ember 3D utskrift till en sista bit av smycken. Vår Oakland baserade caster, Alexis Pavlantos, var vänlig nog att öppna hennes studio för oss att fånga de...

Generativ 3d-utskrifter med bearbetning

Detta Instructable kommer att lära dig hur du skapar generativa objekt med Processing kod som kan vara 3d tryckt. En av läckerheterna att använda generativa kod att skriva ut saker är att du kan Slumpa vissa delar så att varje gång du gör en bit, det...

Mitt allra första 3D-utskrifter projekt

Vill du lära dig hur man gör 3D-projekt? Jag också! Jag har varit fascinerad av utsikterna att göra 3D-utskrifter. Jag har också absolut inget projekt som jag behöver en 3D-skrivare. Men jag vill göra en 3D-projektet. Det känns som världen är på väg...

3D utskrift plånböcker, bälten och andra följsamma modeaccessoarer.

Eftersom jag är en milt mode-samvete kvinna, med min egen designidéer, tjusningen av att kunna konvertera mina mönster till verkliga objekt genom att helt enkelt 3D skriva ut dem var för mycket att ignorera. Så med hjälp av min college vänner, jag kö...

Urban farming smycken

denna samling av levande smycken gjordes under 2013 FabJam på leFabShop Paris på lördag 4 maj.Den röstade tema, delade med 15 andra Fab utrymmen runt om i världen var «Urban Farming». Vi alla hade en eftermiddag med prototypen våra idéer och detta är...

Anpassningsbara 3D tryckt smycken

Projektet drevs av en önskan att använda 3D tryckta plast i kombination med andra material. Min medarbetare Kristina Larsen (Instructables medlem Kristinaliv) och jag har blitt användande kände för en mängd andra projekt och ljusa färger, matt finish...

"Omöjligt" Pyramid pussel - materialprov för 3D utskrift

Behöver en kalibrering modell för 3D skrivare, men hatar att ha slösat kuber liggande ton?Vill testa ut olika materialprov från ett 3D tryckeri, men vill inte betala för en färgruta för värdelös plast/metall/whatchamacallit dungen upp huset?Varför in...

Smycken med Shrinky Dinks och Doming harts

detta är en guide till att göra shrinky dinks och använda doming harts att vrida shrinkies till örhängen och broscher.Det finns två typer av krympa filmen att välja mellan. en din utskrift på (med din bläckstråleskrivare) och den du rita på (med perm...

Wire Wrapped smycken med Copycat Wigjig

Wire wrapping är så roligt med en jigg det är snabb, enkel och vilket lämnar plats för massor av kreativitet! Jag kom över i wigjig, och platsen vacklade långsamt mig, men det krok inte jag orsak jag är INSTRUCTABLE medlem!Jag behöver att göra snarar...

Yin Yang smycken

Min första idé att göra yin yang smycken, kom när du surfar pinterest, där jag såg en vacker tråd förpackade yin yang hänge. Jag försökte göra en förenklad version av denna taklampa själv, men kan bara säga mitt försök såg ut som någon hittat några t...

Lasercut inlaga smycken

Detta har för mig varit det mest tillfredsställande med min laser skärning resa sedan jag började åtta månader sedan. Finns det något om att ha två stycken passa ihop rätt i juuuuuuuuust.Materialplywood, akryl, epoxi, kedja, smycken resultaten1. besl...

Bearbetning av en låda av stål smycken

Ahh, de okonventionella saker vi gör för kärlek. Jag gjorde denna smyckeskrin för min fru för alla hjärtans dag. Nu allt jag behöver göra är att göra något att sätta i den.För att göra det använde jag en elektrisk conduit connector, plexiglas, 22 gau...