3D utskrivbara Tuba, trombon, valthorn och Trumpet munstyckenmunstycke designar för mässing spelare! Trasigt munstycke? Till gamla? Kanske vill du ha en backup? Bara skriva ut dem och gå! Njut! Kommentera nedan om du vill andra munstycken och jag kommer att göra mitt bästa för att utforma och lägga upp den!
Relaterade Ämnen

Tootophone Sax och Trumpet

I slutet av vägen är där du hittar mig och min tootophones.På Musiciansfriend.com säljer en altsax någonstans från $250 för en student modell upp till cirka $3800. Denna tootophone sax kostar ungefär $1 att göra, låter ganska bra, och är mycket lätta...

Tube Amp bygga (och Mod)

strävar efter att gamla skolan ljud, du köper en "vintage" gitarrförstärkare. Men det låter inte helt höger. Tja, kommer någon amp mer än 20 år gammal att behöver arbete...Vad är affären med rörförstärkare? Varför all uppståndelse?Ja, de har ett...

Kamera Tube Dolly: Video och avskrift

Kamera TUBE DOLLYav nästan midnatt besättningenVi valde denna design för det är lätt att hitta material och praktisk transport möjligheter. Dessutom måste många dockor du hitta en stativhuvud, som vi inte har budgeten.1 materialTotalt för en Vinten P...

3D utskrivbara Tube Planter

Denna planter är avsedd för plantering runda jord block direkt i marken från stående ställning. den enda icke 3D tryckt del som behövs är en fjäder att ansluta avsnitten handtag och röret. Tanken är att en runda jord block skulle släppas in i röret,...

3D utskrivbara mäns plånbok och kvinnors koppling

Nu kan du skriva ut din egen 3D utskrivbara plånböcker och koppling från Ultimaker's YouMagine.com6 modeller har gjorts fria för nedladdning. Du kommer att kunna skriva ut dessa plånböcker på 3D skrivare som har minst 230mm 190 mm skriva ut sängen.Du...

Bygg din egen bärbara rostfritt stål fälgar tube - och hela bara väger bara 17 kg!

Jag är en långsiktig homebrewer men jag har alltid gjort enda steg infusion mosar. Jag har alltid velat en fälgar eller HERMS system men jag inte gillar det utrymme ett fullständigt system tar upp och jag har alltid backade på grund av kostnaden. Men...

Vilda svart Trumpet svamp och get ost skålar

Att hitta svamp i en skog eller ens på marknaden alltid fyller mig med fascination. Dessa svampar (svart trumpetsvamp) hittas under tan ekar i Kalifornien och gömda bland huckleberries. Även känt som svart kantareller, horn of Plenty och trumpeter av...

Fickformat mångfärgade eldkastare och trollkarl personal

Om ingen sagt, är eldkastare riktigt farligt. Detta är inte en instructable för barn! Detta är för utbildningsändamål och om du försöka den här du gör så på egen risk. Jag är inte ansvarig om du får ont försöker detta. Ansvaret för din säkerhet beror...

Snabbt och enkelt, PVC vatten kör!!! (för under $100)

Efter att bygga en "fort och lätt PVC barnen Fort" för min 8-åriga dotter, lämnades jag känner sig inspirerad.Är att den 4 juli kom upp (och eftersom värme/fuktigheten i NC kan vara lite tryckande på sommaren), jag bestämde mig att bygga något k...

Hans och hennes tandkräm

Jag älskar att ta emot feedback och råd, och ända sedan min familj och vänner hört att jag blir gift, jag har fått mycket av det! Det är verkligen bra, så om du har några goda råd, gå vidare och skicka det på mitt sätt i kommentarerna! Jag kan berätt...

Bygga en bambu cykel (och tänds det!)

Om du någonsin har velat bygga din egen cykelram, men inte har råd en framebuilding klass eller material att löda en ram, bygga en av bambu och kolfiber är ett bra och relativt billigt sätt att komma igång. I detta Instructable, jag kommer att förkla...

Göra egna kablar med varmt lim och krympande rör

Jag äger en WRTnode styrelse - en mycket intressant 600MHz utveckling styrelse för OpenWRT distribution. Så istället köpa en WiFi router kunna köra OpenWRT och börja plocka isär det och lödning olika kablar, kan du använda WRTnode - alla signaler är...

Tube kurva Tracer

Detta är för alla dessa tube amp entusiaster och hackare ute. Jag ville bygga en stereo rörförstärkare som jag kan vara stolt över. I jaga av ledningar det upp fann jag att vissa 6AU6s bara vägrade emellertid att bias där de borde.Jag har en 1966 kop...

Rubens Tube Julvedträet

kanske du har sett en Rubens tub, innan? Och är jag säker du inte har sett en detta festliga. Allt som krävs är några trä, vissa hårdvara du kan plocka upp i alla kvarter och några gemensamma verktyg.Jag vill framföra ett särskilt tack till Oscar för...

Badkaret stol från scratch och stoppade

Jag avslutade badkar stolen för mitt hemmakontorI detta projekt hittar du instruktioner för att göra en tub ordförande och klä i ditt val av tyg. Efter att prototypen badkar ordförande förra veckan- och som du hittar på instructables - i helgen lycka...

Utskrivbara drone propeller 177mm

utskrivbara drone propeller 177mm och hålet 5mm (5.2 för tolerans)skriva ut med max upplösning och ABS eller mer stark plast som nylonDetta test är make med PLA (låg prestanda) med 1500kw borstlös kan driva 0.4kg med bättre material och utskriftskval...

Hydroponiska DROPP trädgård för grönsaker, örter och blommor

bilden nedan visar två hydroponiska drip system jag byggt som omfattas av detta instructable. Systemets prototyp byggdes ca 3 veckor före bilden. Alla växterna för närvarande bosatt i prototypen är mellan 1 och 2 1/2 veckor gamla. Prototypen har arbe...

(Del 1) DIY miniatyr skolan levererar: Pennor, sammansättning bärbara datorer, läroböcker och mycket mer!

Hej! Jag vet att jag inte har gjort en instructable på ett tag, så jag tänkte jag skulle göra en på miniatyr skolmaterial! Jag kommer att visa dig hur man gör:-Pennor-Sammansättning bärbara datorer-Matematik läroböcker-Mjuka och hårda cover läsa böck...

IPad fall och boka monter

Digitala tabletter och iPads har skapat en helt ny genre för att inspirera hem laga mat – matbloggar med underbara bilder, gemenskapens recept platser, You Tube matlagning videoklipp och mycket mer. Men arbeta med iPad försöker stötta upp på bänken k...