4 × 4 × 4 Led Cubejag hoppas, att detta projekt kommer att hjälpa dig att göra något intressant.

Verktyg:
-Sprint Layout 6.0 (circuit designer)
-Järn
-Koppar pläterad kretskort
-Skrivare
-Termisk värme överföring papper
-Saltsyra
-Väteperoxid
-Borrning maskin
-Laserskrivare

Kub verktyg:
-64 lysdioder
-2 status lysdioder
-Max232, rs-232 chip
-16 × resistor 200 Ohm
-2 × motstånd 470 Ohm
-1 × resistor 10k
-motstånd 4 × 2, 2k
-4 x NPN transistor BC338
-1 x 10uF kondensatorn
-1 x 1000uF kondensator
-6 x 0.1uF keramiska kondensator
-2 x 22pF keramiska kondensator
-1 x crystal 14.7456 MHz
-2 x taktil knappen
-valfria pwr switch
-anslutning för 12v power
-valfri kontakt för 5v power

Se Steg
Relaterade Ämnen

3 x 3 x 3 LED Cube med valfri pc-kontroll

detta är min 3 x 3 x 3 led cube. Original är han kontrolleras med en pic16f628a. Den har 27 lysdioder och var och en av dem kan styras med pic. Du kan se nedan en video av min kub med pic.Jag har en fil, voorbeeldprogramma.hex, laddade upp så du kan...

8 LED cube (ingen mikrokontroller)

Denna enkla "ledde kub" krets genererar en slumpmässig sekvens utan användning av mikrokontroller. Det använder ett SKIFT register i en konfiguration som kallas Linjära Feedback SKIFT Register (LFSR).Steg 1: 8 LED cube på jobbet Du kan ordna LED...

Club Jameco 8 x 8 x 8 LED Cube Kit

finns det en uppsjö av 8 x 8 x 8 LED cube bygger på webben, så jag ska bara dela några bilder utan att gå in i stor detalj på min bygga och förmedla några tips som jag lärde mig på vägen.Jag tyckte att "kit" i detta fall innebar en låda full av...

2.5 D kant belysning Pixel LED Cube

Lysdioder är awesome, de är så små, men ljusa, färgglada men lätt att kontrollera. Många av oss börja känna LED sedan våra första lärdomar av elektronik. Och min kärlek till lysdioder började på samma gång. När jag visade en LED demo till mina vänner...

3D LED Cube

3D LED kuben är en riktigt cool enhet som gör att du kan se i tre dimensioner, få vissa djupseende och har 512 lysdioder eller 512 pixlar. Den är baserad på en arduino uno vilket är en Atmel AVR microcontroller en utveckling ombord med vissa standard...

3 x 3 LED Cube programmering tips (Arduino baserat)

hur man gör att cube gör vad du vill ha den till!Jag följde de instructable här och byggde en 3 x 3 LED cube drivs av en Arduino. Jag blev glad! Men det kunde endast göra en rutin. Igen och igen och igen och igen och igen... Så jag bestämde mig att f...

3 x 3 x 3 LED Cube med Arduino Lib

det finns andra Instructables om att bygga LED kuber, här är olika av flera skäl:1. det är byggt med ett lågt antal off-the-shelf komponenter och krokar direkt till Arduino.2. en tydlig, lätt för att reproducera krets diagram är försedd med massor av...

4 x 4 X 4 LED Cube konstruktion

i den här videon kommer jag att bygga LED cube. Jag kommer att visa hur man böja LED leder samt hur löda ihop allt.Bra länk för information om hur du gör detta samt en köpbara kit som har allt du behöver att bygga en är listade nedan.LED Cubehttp://w...

4 x 4 x 4 blå led cube [Altium Designer 10]

Min första 4 x 4 x 4 LED cube med diffust blå lysdioder. PCB som skapats med Altium Designer 10. Kommentera gärna ;)...

4 x 4 x 4 LED Cube med Charlieplexing

jag vet det finns massor av ibles på detta nu, men här är den metod jag använde att göra några LED kuber för min bröder detta förra julen. Elektronik är billigt och det tar inte mycket tid att snabbt göra en av dessa. Jag skrev en del mycket enkel ko...

4 x 4 x 4 LED cube

jag kommer att visa dig hur man gör en 4 x 4 x 4 led cube kontrolleras av en arduino duemilanove.DELAR:Arduino duemilanove64 lysdioder (färg spelar ingen roll)prototyping styrelseWire100 ohm motstånd (du behöver 16 av dem)lödkolv och lödSteg 1: Att g...

4 x 4 x 4 LED cube uppgradering med Skift register (74hc595)

projektet började med en påse med lysdioder som jag hade tagit bort från ficklampor, konvertera till UV ficklampor. Jag visste att jag skulle hitta något roligt för att använda dem med, men det var månader innan jag listade ut vad med dem att göra. N...

5 x 5 x 5 LED cube kör på Arduino Uno

Hej vänner, detta är min ta på en 5 x 5 x 5 LED cube, kan komma igång.Det första vi behöver göra är att få alla våra varor.Vi kommer att behöva...:125 lysdioder (se till att de är röd eller gul eller arduino kommer inte att kunna köra den)* tråd, mas...

8X8X8 3D RGB LED Cube

Det har varit en lång tid kommer, men min universella RGB kub är äntligen klar!Nu kan vi köra animationer och används av både Kevin Darrah och Nick Schulze (något modifierad, men i grunden identiskt - moll timing och lager kontroll tweaks var allt so...

8 x 8 x 8 LED cube tillägg

tänkte att jag skulle vilja dela några förhoppningsvis illustrativa bilder som jag gör på vägen som arbeta mig igenom den 8 x 8 x 8 instructable av Chr.Det är ett pågående arbete, och uppdateras som jag slutföra arbetet på min 8 x 8 x 8 kub, och hitt...

4 x 4 x 4 LED cube, med MSP430, med endast 3 nåla fast

detta är min 4 x 4 x 4 led cube projekt, gjort med MSP430, med endast 3 pins MSP, kopplingsschemat är visas i bilderna, hårdvaran består av 3 Skift register, 74595 och 4 NPN-transistorer...Du kan lära dig hur man gör en 4 x 4 x 4 LED cube av instruct...

4x4x4 RGB LED Cube

Länge sedan jag hittade en artikel på att göra en 8 x 8 x 8 RGB LED cube av Kevin Darrah.Detta inspirerade mig helt men att veta min fru skulle döda mig om jag tog över huset med brödunderläggen bestämde jag mig för att skala ner till en 4 x 4 x 4 RG...

4 x 4 x 4 RGB LED Cube

för ett tag sedan när jag först började använda Arduino, mitt första projekt var ett 4 x 4 x 4 LED cube, byggde jag den från en Guide jag hittade här i Instructables, jag visste inte något om programmering och lite om elektronik, men jag kunde bygga...

Klassiska LED Cube (slags :-)

OK, det är inte den klassiska 3 * 3 * 3 en-färg-LED cube men en 4 * 4 * 4 RGB kub, men åtminstone i en slags klassisk design ^^.Jag använde alla viktiga verktyg i vårt fablab för dessa objekt: pcb mill, laserskärare och 3D-skrivare - det senare i slu...

3 x 3 x 3 LED Cube Arduino-UNO

Är du intresse att göra dina egna 3 x 3 x 3 LED Cube???Är du nybörjare ingen spelar rollDu följer de rätta åtgärderna. Det är enkelt och lätt.Låt mig visa dig hur!Steg 1: Vad behöver du1 x Arduino uno27 x LED (jag använder 3 färger, 9 av varje färg)9...