4-i-1 USB till mini • mikro • lightning • 30-stiftskontakt kabelbärbara enheter som smartphones, iPod, GPS-enheter och mer ska göra våra liv enklare. Men de alla använder olika USB-kontakter (micro, mini, 30-stifts, blixtnedslag...), så om du lämnar fel kabel hemma, allt du har är en dyr Papperspress. Ta varje kabel och har du ett trassligt, skrymmande röran.

För att pare ner till 1 kabel, jag köpte några kontakt tips (se steg 1), alla med en annan slut, men jag höll förlora dem. Jag såg flera 2-i-1 och 3-i-1 anslutningskablar på marknaden, men många hade låga tittarsiffror, ingen hade alla kontakter jag behövde och jag ville göra använda av vad jag redan hade, så jag bestämde mig att se vad jag kunde komma på.

En av anslutningskontakterna, från Lenmar, hade en praktisk ögla byggdes. Jag använde en liten mobiltelefon rem med en split ring och hummer klämma för att fästa den på kabeln (se steg 2). Jag hade ett par på hand som hade kommit med andra produkter, men det också visar ut du kan köpa dem i bulk ganska billigt.

Ingen av de andra anslutningskontakterna hade en vänlig fastsättning loop byggdes. Ange Sugru och ett gem! (se steg 3). Som en bonus har jag stämplat mina initialer Sugru, så inte bara gjorde jag lägger till en bifogad fil loop, jag också id hade dem som min.

Resultatet är min egen flexibel 4-i-1-kontakt, på bilden nedan. Denna kabel är liten nog att passa nästan var som helst. Jag kan ta ut från min laptop, en väggladdare eller min vackra lilla målet noll Guide 10 Plus som använder uppladdningsbara AA-batterier. Och om ingångar och utgångar på min framtida enheter ändra, min adapterkabel kan ändra med den.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

MAGLITE 5-D mod till min MTB lightning system.

jag hade en gammal mag lite från 1995 det var 5-D maglite.... Jag bestämde mig för jag måste väcka honom från sömnen. och göra en kraftfull ljus för min cykel.med detta projekt att det är billigt runt 50-60$ innehåller batterierna och laddarenoch jag...

DIY micro USB till lightning kabeladapter

Det verkar som jag var fixa mina tjejkompisar ipod laddare varannan dag och när jag inte var fastställa det hon var ute att köpa en ny en som vill leva ett kort liv. Anledningen till att hon gick igenom så många kablar var eftersom hon köpte de billi...

En USB till seriell Adapter för TTL (CP2102) mod till program Arduino Pro Mini som FTDI styrelsen med Auto-reset

Denna USB till seriell TTL styrelsen baserat på CP2102 chip, är lätt tillgängliga på eBay. Och det kan användas för att programmera Arduino Pro Mini och andra som inte har USB ombord. Men det är inte lika bekvämt som FTDI styrelsen säljs av spark kul...

Inga krusiduller USB till microUSB tunga Cat-5e 5 + ft 1' 5 + m laddning/datakabel

Hej!Tja, tack vare dess breda slang visade min senaste DIY 5V DCP leverans mig hur min ynklig 4-fötter 28AWG USB datakabel var effektivt begränsa strömmen till min smartphone. Eftersom jag hade lite extra leveranser, beslöt jag att bygga mig en orden...

En ram för att göra prisvärda & eleganta modulära styrsystem (USB till MIDI, gömde sig, eller seriella)

***JAG HAR SKAPAT EN NY INSTRUCTABLE FÖR DIY STYRENHETER:*************************************************************************************************************************************************************************************************...

Snabb Digital termometer med billiga USB till TTL omvandlare och DS18B20 - utan Arduino eller Raspberry Pi

I min tidigare instructable jag gav en introduktion till Digital termometer med DS18B20 och ESP8266 nodemcu ombord med SPI OLED-skärm och programmering använder Arduino IDE. Det krävs kunskaper i programmering, grundläggande elektronik och krävs lite...

USB-kompatibel mini fan

denna USB-kompatibel mini fläkt kyler du när du använder din PC.Steg 1: Material som behövs Cd-skiva, Stick, elektrisk tejp, små DC Motor, USB-kabelSteg 2: Anslut dem Först av allt ta några CD skiva och tejpa fast den. Sedan efter i disk hålet fästa...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

Raspberry pi noll som USB till HDMI

På grund av storleken och priset av hallon pi noll är det ett perfekt verktyg för att ta med dig.Så många telefoner, min telefon inte har HDMI i sin USB-port, men den har USB-sammanlänkning.Jag kommer att förklara hur man använder en raspberry pi nol...

USB kontrollerade mini lavalampor

detta instructable beskriver byggnaden av en USB powered och kontrollerade uppsättning lavalampor från ett USB-tangentbord och två tycker Geek USB lavalampor med ett enkelt transistor relä byta krets drivs av tangentbord lysdioder. Det visar ett enke...

USB till seriell/TTL adapter

Hej killar detta är mitt första inlägg så bära med mig. Jag beställer en usb till seriell adapter för $1,78 från ebay och ville försöka få det att fungera. eftersom det finns ingen information från säljaren exept som baseras på PL2303. Eftersom vi ha...

Ansluta USB till andra enheter via kort tråd

jag är glad att se digitalkameror, mobiltelefoner, MP3-spelare och andra bärbara datorer blir mindre och mindre, deras designers glömde en enkel sak - kabeln.Dessa moderna designers har ingen respekt för branschstandard och skapa några särskilda ansl...

En mössa till min spargris

jag gjorde en mössa till min Uggla "spargris" eftersom jag kan. Jag döpte honom Wilson och även tho han är pojke jag fortfarande gjorde honom en ljus rosa hatt. Jag tycker det ser bedårande på honom om jag säger så själv. (: Detta var en av de f...

Anpassade brickor till min motorcykel

jag har en andra plats för min motorcykel och metalldelen som fäster till min fender håller repa lacken.Steg 1: Samla material först får jag mitt fäste som brickan måste passa på, den gemensamma jordbrukspolitiken till en flaska som är rätt storlek f...

Få till någon plats som kan vara blockerade - bara har tillgång till min dator

i detta instructable jag använder en slumpmässig webbsida - yes.google.com åt instructables.com när det är blockerad. Detta är möjligt på grund av domän remapping.Denna idé är också i instructable här.Steg 1: Vad du behöverEn Windows-dator (sorry Mac...

En USB till seriell Adapter för TTL (CP2102) mod till program ESP8266

Denna USB till seriell TTL styrelsen baserat på CP2102-chip, det inte ingen tillräckligt aktuell (400mA +) drivna ESP8266. Så jag kommer att fixa problemet.CP2102 Datablad: https://www.sparkfun.com/datasheets/IC/cp2102.pdfUppdatering: Jag gjorde en n...

Hur man fixar nätsladden till min Dell laptop då

dessa instruktioner visar hur till sätta fast strömkabeln till en Dell Vostro laptop, när det kommer att ansluta till datorn men kommer inte att ladda batteriet eller registrera dig som inkopplade alls. Denna särskilda orsak och lösning inte har täck...

Att lägga ett tändstift till min smedja

detta är min forge före och efter att lägga till tändstiftet. Jag har alltid velat ha en tryckknapp start. Varning, inte låta gas buid upp. INGET BRÄNSLE LUFT BOMBER... Snälla. Fåniga lilla tryckknapp start av en barbque kan också ge dig ett otroligt...

DIY arbetsstation konvertera Ozito, Dremel eller Black Decker till Mini Press Drill

Under en nyligen projekt, jag behöver en pressmaskin övningar att utföra en viss åtgärd. Jag kan köpa det, ja?, men kan göra det i hem, jag kan konvertera alla roterande handverktyg Ozito, Dremel eller Black & Decker till Mini Press DrillMin Drill Pr...