5 K' nex kanoner och 1 svärd. Instruktioner kommer snart!Hello !

Jag älskar K' nex, så jag skapa några K' nex vapen...
Dessa är mina fyra vapen:

I den första bilden, kan du se min "hämnd V.100". Det ' s en sniper och dess skott är mycket kraftfullt!
I andra, detta är en variant: min "hämnd V.101. Dess fick en revolver i fronten, med 4 eller 8 skott.
Nästa pistolen är min T35. Det ' s litet, men ladda är snabb, och är kraftfull.
För 4: e är detta min D50. Dess en pistol med dubbel skott, och det ' s mycket kraftfull alltför ;)...
Men dess trigger är inte så bra, jag gör en "s bästa, sorry...
Den 5: e är min favorit: min semi-auto pistol. Det är mycket puissant!
Och sist det ' s min giant sword: jordbävningen jag

Jag har andra K' nex vapen, men instruktionerna i dessa vapen är inte min...

Instruktioner från dessa fyra kanoner kommer snart, men det ' s en lång arbete...
Instruktionerna, kan du söka efter "The hämnd... "eller" T35 - instruktioner... "eller" D50 - instruktioner... " .

PS: Ledsen för min dåliga engelska, men jag ' m franska och jag är 12...

-Guiguivinvin -

Relaterade Ämnen

Min VGN 014: Full auto, sanna trigger och Borttagbart magasin + FRMG - 002 kommer snart!

Hello people !Så detta är bilden av min VGN 014 (se den andra dra av denna pistol). Det sista mycket små problemet med denna pistol är finish, så detta är den senaste versionen av denna stora pistol.Proffsen-Full auto-Sant trigger-Liten och kompakt-B...

K'nex bil instruktioner kommer snart

Jag hoppas du gillar den. Det tog mig 4 dagar! Berätta vad du tror vad jag behöver förbättra saker sådär. Jag försökte göra en jeep wrangler form. Men jag kommer att ha instruktionerna så snart som möjligt "asap"....

Världen av K'NEX kanoner

För en tid nu har jag trodde att det skulle vara bra att ha en grundlig, enkla, pedagogiska och heltäckande guide till K'NEX vapen, allt från just den typ av pistol, till den ammunition som används. I den här guiden hittar du en lista över de olika t...

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

K'nex mikro-och dalbana Loop

detta är en trevlig snygg slinga för din mikro K'nex berg-och dalbana. Detta är en lätt bygga. Tar tio till femton minuter om du tar dig tid. Vänligen budskap mig om du vill att jag ska lägga upp instruktioner för detta. Tack.Steg 1: Micro delar-31 s...

K'nex berg-och dalbana: Twisted stål

Tvinnad stål är en K'nex berg-och dalbana, automatiserad med LEGO EV3 Mindstorms. Den byggdes under loppet av flera månader. Här finns tre inversioner: en slinga, heartline roll och en korkskruv. Den har en hiss, och broms kör, komplett med bryggor....

Min knex kanoner (och mål) har jag gjort hittills.

Kanoner och mål jag har gjort i år 2009....

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

S-GDSP: K'nex Mag fed Disk Shooter pistol instruktioner

här är det, och förhoppningsvis en comeback från min första * ahem * skit * ahem * pistol (vilket var bort - det var pinsamt.). Den skjuter små hjul med mycket god effekt och kan ändras för att ta medlet hjul. Mag har 8 hjul, men om du inte vill klip...

3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)

3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design....

Kalle och Hobbe snö kanon och snögubbe

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör snögubbe och snö kanonen från den tecknade serien Kalle och Hobbe.Du behöver:-massor av blötsnö-grenar-morot/markör-svart tejp-snö-bygga kompetensObservera att detta kräver mycket blötsnö, särs...

Battlestar Galactica havet. 1 pistol: kul med kanoner och Moldmaking

med min förra terminen för min kandidatexamen gång, min fru och jag var upptagen på sidan Skapa steampunk Bonnie och Clyde kostymer för den kommande Salt Lake Comic Con. Jag hade valt att bara ändra ett par Nerf vapen, överväger jag försöker slutföra...

Halloween pirat kanon (och dimma maskin disguiser)

detta Instructable beskriver kanonen jag byggde för att dölja den dimma maskin jag använder för min pirat-tema Halloween setup. Jag byggdes främst ur standard 2 x 4 bråte och PVC/ABS VVS, alla tillgängliga på din lokala stor låda järnaffär. Jag ber o...

K'nex pil och båge

såvitt jag vet, detta är så enkelt som K'nex bågar kan få, om inte någon kan göra en med mindre än 5 stycken och ett gummiband.Steg 1: Bitar Om inte du kan dra dem från luften, gå och hämta dessa bitar från din stor låda av K'nex...1 vit kontakt2 blå...

K'NEX Beyblade™ och laucher

Hej människor, detta är min första instructable om hur man gör en knex beyblade. Jag fick utformningen av denna sida här och något ändrat det och gjorde en knex launcher för det.* VIKTIGA *Jag använder mini k'nex!!!att bygga med regelbunden användnin...

K'NEX lastbil och släpvagn

Detta är min K'NEX Truck & TrailerP.S.I bult detta med inga instruktioner bara mitt sinne.Steg 1: Sida visningar Denna lastbil och släp har en motor. Motorn går tre gånger snabbare än den normala K'NEX motorn. Jag försökte ta en bild av det går men b...

Gör en Vortex Ring kanon och få en frisbee gratis

Detta är en Instructable som hänt av misstag.Flaskan var tänkt för ett annorlunda projekt men jag fick frågan idag om jag kunde göra en rök ring kanon inom en timme för en fest...Vad du behöver för detta:# En stor PET-flaska, som de från en Vattenaut...

PiTank - en web kontrollerade tank med kanon och direktuppspelad video

PiTank är en web controller tank byggd för en tävling på min skola robotics club. Projektet tog ungefär två veckor för att slutföra med alla 5 gruppmedlemmar deltar i olika aspekter. Dess huvudsakliga projektilen är ping pong bollar (upp till 3). Brä...

K'nex Pistol och SMG

detta är en remake av darth acexxacer uzi nu om du vill ha mig att posta instruktioner bara Inkorgen mig eller lämna en kommentar och jag kommer gärna att lägga dem.Steg 1: PistolSteg 2: SmgSteg 3: tidskrifter...