5 saker att göra med en Ping Pong bollVänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.

Gjort av Manish Kumar

Så idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för den mest konstigaste av användningsområden. : P inte konstigt men ändå: P

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ping Pong boll Mauler

Idag har jag det stora nöjet att presentera för dig Ping Pong boll Mauler, endast helautomatisk, stor kapacitet, ping pong boll launcher. Detta är först gör det själv projekt jag har åtagit mig med mitt nya företag, överlista Technologies LLC. Besök...

Ping Pong boll Bazooka

I detta Instructable ska vi bygga en Ping Pong boll Bazooka. En vansinnigt rolig leksak för någon att spela med. Leksaken kan hålla upp till 12 ping pong bollar i taget och kan starta dem över 25 ft bort!Leksaken kan lätt göras i några timmar.* Även...

10 roliga saker att göra med en 2 liters flaska

Här är 10 snabb och lätt saker att göra med en 2 liters flaskaTitta på Video1. skär botten av två flaskor och med en wiffle bollen, kan två personer spela fångsten.2. Ställ in flera flaskor och öva din bowling med en gummiboll.3. skär botten av två f...

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...

Saker att göra med STRUMPBYXOR - TIGHTS - strumpor förutom slitage dem

Jag anser att strumpbyxor vara rätt upp där med silvertejp som en verktygssatsväsentligt. En vän med två döttrar sparar dem för mig.Har en spole av nylon fisk linje som blir löst? Fick en låda att du är trött på nytt tejpning? Förlorat den halm sak p...

10 000 rpm ping-pong boll

Jag använder Kryogener i kemi demos och snabb säker lätt exempel med noll saneringen är alltid välkomna. Jag skulle hittat om denna en - spinning ping-pong boll - via YouTube. Videon har haft över 2 miljoner visningar, men jag var underwhelmed - en l...

Ping Pong boll katapult

inspirerad av alla kreativa sinnen här på instructables, jag gjorde en ping pong katapult för mina barn att leka med.Material som används:Flera 1/2 tum x 1/2 tum dymlingar (om 7 eller 8). Den längsta är 12 inches lång.2 färg omrörareflera zip band2 a...

Flyta en ping pong boll på kommer!

Hej!Jag har alltid varit fascinerad av saker som styrs trådlöst med hand rörelser vilket förmodligen är varför jag äger en Wii nu när jag tänker på det. Men jag har inte riktigt kommit till göra någon rörelsekontroll av min egen design innan så det k...

Ping Pong boll rök granat (lätt!)

Detta projekt är mycket enkelt, snabbt och roligt för att göra. Bara några saker som behövs och en massa rök lagt ut!!!Saker som behövs:-sax-aluminiumfolie-4 ping pong bollar (bra kvalitet)-pennaSteg 1: Skär folie Klippa ut om en 15x15cm kvadrat med...

Ping Pong boll Hand kanon

Här är en lätt att göra ping pong boll launcher som du kan bygga från saker du kan ha om runt ditt hus. Det kommer lätt eld ping pong bollar över 25 fot.Steg 1: Samla dina resurserDu behöver:En toalett papper rulle tubePing pong ball(s)Två GemTvå gum...

Hur man gör en ping pong boll gun

är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på att bli skjuten med en billig plast bb pistol som gör ont som fan och raster efter 5 skott?Vill du skjuta dina kollegor/vänner utan att behöva oroa sig om far...

Ping Pong boll fullfärg binär klocka

Färg ändra 24Hr binär klocka med hjälp av ping pong bollar och fullfärg LED och en Funduino 8 * 8 matrix styrelse.Jag har redan byggt en liten 12Hr binär klocka och monterade den i en dator, detta fungerade mycket bra men var bara riktigt hälften en...

Julgran leksak från ping pong boll

hittade jag en orange ping pong boll hemma, men jag gillar inte att leka med den, jag föredrar viten en... så de var helt värdelös och jag gjorde julgran leksak med den. Det är enkelt och snabbt. Bra för dekorationer och gåvor, alltför.Steg 1: Du beh...

Vakuum kanon kör ping pong boll i överljudshastighet

Jag ska här beskriva en kanon som kan köra ping pong bollar tillräckligt snabbt för att gå igenom plywood och aluminium burkar. Denna "vakuum kanon" har visats i college fysik klasser, eftersom det innebär många grundläggande fysik begrepp som N...

Ping Pong boll Goldfish

Detta är ett bra, Billigt och enkelt hantverk perfekt för många tillfällen såsom:Fisk tema födelsedagskalasKinesiska nyåret craft (guldfisk är ett tecken på rikedom och överflöd i kinesisk kultur och föreställer välstånd)djuraffär aktiviteter, djur t...

Glöd i mörka LED Ping Pong boll

Skapa en glöd i mörka LED ping pong bollen med flera enkla steg.Steg 1: material Du behöver följande material:Ping Pong bollLED (5mm eller 10 mm)3V batteriTejpLåg Temp limpistolRazorSteg 2: Förbereda LED Lysdioder har en positiv och negativ tråd. Du...

LED Ping Pong boll

du kan rulla dem, spela fångsten med dem, eller ens spela fetch med din hund med dem. (Större hundar kan kvävas, min hund är verkligen liten och kan inte kvävas på det)NYARE VERSION:)Steg 1: Samla material Behöver du:Super ljusa lysdioderTvå Ping Pon...

RGB ledde ping pong boll lampa

Jag började genom att köpa 100 ping pong bollar form den lokala butiken eller sportbutik.Jag bråkade då den ledde im går att använda då började jag borrade ett hål i varje 100 ping pong bollen precis stor nog för led's som passar i ping pong bollar.J...

Ping - Pong boll Launcher / kanon

För detta instructable behöver du följande:-Tejp (eller någon annan stark tejp)-Sax-En ZeeBeez Popper-En toalett rulle Tube-Ammunition (liten boll)Steg 1: Skär toalett rulle röretMed sax klippa bort slutet tredje av toalett-rulle.Steg 2: Koppla ZeeBe...