50 fot + gummiband raket - ny & förbättrad!Denna raket är baserad på ett barns leksak jag såg ett par år sedan det var ganska fantastiskt för de inblandade material. Jag bestämde mig att återskapa den och se hur bra min version skulle fungera. Det var lite tyngre än frigolit leksak som jag hade spelat med, men fortfarande tycktes fungera mycket bättre än du kanske tror. Och medan du kan ha ett gummiband som är stor nog att nå låga jorden banor, jag har egentligen inte gjort någonting när det gäller värme skärmning. Om du har barn som inte är tillräckligt gammal för modellen raketer, är detta det perfekta projektet för dem.

Jag satte ihop den ursprungliga versionen om en halv timme, och lekte med den för vägen för lång tid att erkänna. Så småningom det blev tore, och nu har jag beslutat att skapa en ny och förbättrad version. Denna nya version med några nya funktioner, varav nästan alla är utformade för att lägga till avstånd. Börjar på näsan konen, möjliggör det nu infällbar gummiband. Detta gör också att flera gummiband att användas där det skapade för mycket instabilitet i den ursprungliga designen. Det nya organet är lite längre, och jag tänkte ut ett sätt att bidra till att trimma ner det är omkrets lite och hålla den rundare än innan. Svanfenor är också mycket större nu att skapa mer spinn och i slutändan mer stabilitet. Slutligen, per en användarkommentar jag nu har också ett verktyg för att starta raketen med för att undvika misstag dunkande fingret ibland.

Se Steg
Relaterade Ämnen

16-fots elastisk RC bil handledning

Jag lär dig hur du gör din egen RC bil enbart drivs av ett 16-fots gummiband. Den modell som jag kommer att arbeta på är baserad på den Svarta Mantis som nyligen tävlade på Pro kategori av Art Centers formel e i Pasadena, Kalifornien. Med sin innovat...

Knex raketgevär K.P.R.L. (Koenykoens bärbara raketgevär)

detta är min senaste skapelse kallas KPRL, jag ger skattereduktion med 50% till viccie.b1993 för fat, skjuter en platt raket ganska långt (40-55 fot beror på gummiband och hur stabil den övre tunnan är) det är bara en awsome känner sig när du shhhhsh...

Fairy vinge Wrap kjol

Fairy wings. Jag tror inte det finns en kostym som jag har ett mer hat/kärlek-förhållande med. Jag älskar hur de ser ut, och jag älskar tanken på att en älva. Dock normalt de är gjorda med tråd och det betyder att de är obeveklig och lätt skadad på g...

Kirurgiska Shotgun

det är som min andra kirurgiska slangar-vapen, endast robustare och enklare att läsa. Jag använde kirurgiska slangar eftersom gummiband bryta en hel och kirurgiska slangen är starkare. Kirurgiska slangar kan vara foung på Home Depot.Fördelar:Använder...

Reser mexikanska brottning ringen

för Halloween 2006 jag och några vänner alla klädde ut sig till mexikanska brottare. Nu är detta bra, men egentligen om du är en brottare, behöver du att brottas. Och om du behöver att brottas, du behöver en ring att brottas i. Och om du har en hel d...

Gör din egen raket kanon - skjuta 3D tryckt raketer över 100 fot!

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör här riktigt cool raket kanonen. Kanonen består mestadels av schema 40 PVC och har en liknande design till en potatis kanon. Inte bara gör detta kanon skjuta raketer, men det kommer också skjuta...

Gummiband drivs halm raket

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en handhållen halm raketgevärtillsammans med halm raketer själva.Steg 1: material Behöver du:sugrör - de måste vara små, ca 1cm - inte större än 1,3 cm* en 4mm i diameter och 12 inches lång bambu spe...

3D tryckt raket

jag har välsignats de senaste sex månaderna för att kunna arbeta med projekt med min bror när vi köpte vår första 3D skrivare tillsammans. Emellertid att skrivaren är inställd på sitt hus som är i en annan stat än jag bor i. Det var fina, men jag var...

Enkel hemmagjord raket från CPVC rör.

Om du är som mig, du vill experimentera med mönster utan att spendera en massa pengar i fall det går kapitalt och du gillar att göra saker utan säkerhet med för hög prioriteras och hindra eller förstöra en god chans att experimentera. Om du är som mi...

Flying papper raket i 9 enkla steg

Hej vänner!Här är hur du kan göra din egen papper raket mycket lätt. Du kan starta den och om exakt kan gå upp till 1000 fot i luften. dess verkligen fantastiskt och du kommer att njuta av att göra det och naturligtvis skicka den högt upp i luften.Ko...

Hemma gjort raket

detta är en guide om hur man konstruerar en fem motor raket av delar om runt ditt hus. Denna raket bör kosta nästan ingenting förutom motorerna att starta den. Bygget tog ca fyra timmar för att göra med begränsade verktyg.För denna raket använde jag...

Hur man bygger en enorm vatten raket

Vill du bygga din egen, två meter stora vatten raket?I denna tutorial förklarar vi allt du behöver veta om det!Vi ska inte bara visa dig hur man bygger tryckkärlet, men också att Visa byggandet av fallskärm mekanismen och en lämplig startplattan.Hand...

SodaJet raketer

Starta en tom 2 liters flaska 100 fötter i luften med denna lätt-till-bygga bärraket. Få 3D tryckta delar, eller en hela kitet, genom att stödja min kicken innan 31 December 2014, här. Efter Kickstarter avslutas den 1 januari 2015, kan du kontakta mi...

Gör din egen Modellera raket!

Eftersom detta är min första Instructable, förlåt mig för alla ojämna kanter. Skål och tack för läsning!Har du någonsin velat prova rocketry men ville inte gå ut och köpa ett kit? I detta Instructable kommer att jag visa dig hur att designa och bygga...

Återvinn gamla tidningar till färgglada stomp raketer

säkerhetsföreskrifter: antingen starta ett tillräckligt avstånd från människor eller har alla bära skyddsglasögon eller båda i närheten. Starta aldrig på människor. Om lanseringen av direkt blåser, ansvarar du för att kontrollera om (a) projektet upp...

Stomp raketer från tidningar 2.0

Efter att en Instructable på återvinning av tidningar till stomp raketer förra året, fortsatte jag experimentera och här är min förbättrade säkrare version med bättre launcher och bättre nose kottar.Leveranser:glansigt magasin med ganska lätt papper...

3D utskrift flyga modell raketer

3D-utskrifter erbjuder nya kreativitet i världen av modell rocket design och tillverkning.Ovan är en datormodell av vissa tryckta flygande modell raket.I dessa anvisningar kommer jag ta dig igenom steg som behövs för att göra riktigt coola flygande r...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

ROCKET MAN: Saturnus 5 raket Halloween kostym

min son ville vara en raket för Halloween. Inte en astronaut. En raket. En Saturn 5 raket att vara exakt. Vi hade massor av kul med denna kostym var en verklig huvud-turner när han gick på Bus eller godis. Också - du kan inte se dem, men han drog "ka...