7 fot höga K'NEX tornetkan du faktiskt göra detta torn som stor eller liten som du vill, även om vi byggt det sju fötter. Det är mycket anpassningsbara och använder så mycket eller som liten K'NEX som du har. Om du gör det, vänligen kommentera och berätta om det funkade!
Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex Tower 56'

här är en 56 fot höga K'nex tornet som jag gjort med tre av mina vänner. Jag konstruerade alla tower delar hemma dagar innan och vi transporterade dem till en närliggande gård där vi byggt det bredvid en silo. Först gjorde vi en nivå träbotten på bot...

K'nex Gun K1 - 100 fot utbud!

En enkel, löjligt stark och kraftfull pistol gjord av K'nex. Sanna Trigger. Inte snabb brand. Bygga tid: 35 minuterVad du behöver:44 gula halvcirkel kopplingar21 gröna anslutningsdon (inte stavar)82 gröna stavar50 blå stavar26 vita stavar6 vita snöfl...

HELLIVATOR (drop tornet från mikro-k'nex)

Detta är min första self-made projekt från k'nex häxa är högre än 1 meter 20Jag har gjort detta torn orsak jag verkligen ville göra en droppe tower ut av kn'ex.Ledsen för kvaliteten på videon.Vi har helt enkelt ingen bra kamera....

K'nex armborst 100 + fot

jag kunde göra i 3 timmar.100 + ft.MYCKET painfullÄr värt byggnadSteg 1: kropp Steg 2: hantera Steg 3: Dubbel flammande Steg 4: Bow Steg 5: Mech. Steg 6: Lastics Steg 7: pilSteg 8: laddar Steg 9: Yippie kay yay madaf * ckr...

Under the Sea - A K'nex Ball Machine

För min femtonde instructable jag är stolt över att presentera Under havet.. .my senaste K'nex ball maskin! Denna boll maskin innehåller fyra hissar (inklusive en ny), åtta banor och några nya/ändrade element att matcha mitt vattniga tema. På cirka f...

K'nex pistol - Gladiator

Detta är min senaste K'nex pistol. Den har fyra torn bifogas en jätte torn och har 32 omgångar när fullastad. Den väger ca fem pounds och ser ganska bra. Den använder 162 grå två-Slot kopplingar, vilket är nästan allt till mig. Jag måste bara ställa...

K'nex E.U. Tank

detta är the_burrito_master's k'nex tank, baserat på E.U. tanken i Battlefield 2142. Han byggde det ursprungligen, och jag bara kopierade från bilder och gjorde sedan en instructable med Google Sketchup. Imperar skapade den enskilda k'nex bitar i ske...

K'nex Ball maskin labyrint Mania med instruktioner

Hej! Efter att bygga många boll maskiner från denna webbplats, har jag äntligen skapat min egen. Denna boll maskin är omkring 2 fot 2,5 inches tall (0,67 meter hög) och 1 fot 1,5 inches bred (0,34 meter bred). Detta tog ca en och en halv dag att skap...

K'nex Rifle - The Destroyer

Jag har jobbat på något lite annorlunda, och här är det. Det är inte att olika, det är bara ett sätt som jag trodde skulle göra en torn pistol lättare att hålla utan ett vertikalgrepp. Du förstår, jag har ganska genomsnittlig armar, och när jag har b...

K'nex Slamfire brast gevär: K2 v.2

Hej Instructables gemenskapen! Kinetic här med min senaste i en rad av innovativa K'nex vapen: The K2 v.2.En kanon mycket olik alla andra, K2 v.2 använder en två-stegs handtag pump för att avfyra fyra skott efter varandra med varje pump på en räckvid...

K'nex reglaget gevär

Detta är den nya K'nex gevär som jag just gjort. Den har en åtta runda torn på framsidan, (med tillstånd av "KILLERK") och bränder oodamo rundor. Denna pistol kan lätt få 35 fot, och med tanke på detta är min första gevär, jag tycker det är gans...

Helomvändning - en K'nex väderkvarn

Ahoy!Många en tid nu har jag försökt att komma med en design för en liten väderkvarn, och detta är min senaste och mest framgångsrika försök. Det är en liten, enkel och stabil konstruktion som fångar luften mycket väl. Den bästa funktionen av denna v...

7 fot axiella Flux vindkraftverk

detta instructable dokumenterar processen för min enda rotorn vindkraftverk. Det är byggt med inspiration från Hugh Piggot och folk på Otherpower.com. Detta är mitt första försök att bygga ett vindkraftverk, och jag kommer att försöka inkludera de mi...

25 kaliber K'nex Assault Rifle / AR25

25 kaliber K'nex överfall gevär aka AR25JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR ALLT DU GÖRMin första k'nex pistol så kritisera allt du vill = DEndast person som visste var jag arbetar på detta var DSman195276Stats:50-60 fot i genomsnitt med en lång gummiband denna...

Almost Indestructible Rubber Band Powered K'nex Gun

It is a though little K'nex gun that I made. Den kan skjuta en vit K'nex spö 8,5 fot (2,57 meter). Det är inte bra eftersom jag är ny på instructables men det är värt att göra och är ganska enkelt så tar det bara några muinets att bygga. Ledsen för d...

Altay K'nex Tank

uppdatering: om du gillar min tank, snälla rösta på mig på tävlingen (söta lilla omröstningen knappen längst upp till höger :))UPPDATERING 2: Extra "K'nex Motor Heavy Duty & RC ändring" steg (08.11.2015)Hej alla,Jag nämnde min tank i min för...

Autonoma Sentry tornets

Autonoma Sentry tornet är ett fristående system som kan upptäcka och neutralisera oönskade inkräktare via en störtflod av mjukt skum dart. AST är byggt för kontorsmiljö, en kraftfull del av maskinvaran som behöver ingen mänsklig input (även om distan...

K'NEX Star Wars TIE-Fighter

"Kan du flyga en TIE Fighter?"-"Jag kan flyga något."Finn och Poe DameronOch när du bygger denna slips för din egen, kan du lära dig hur man flyger en alltför! I detta instructable visar vi dig hur vi designade och tillverkade denna K'...

K'NEX Star Wars Millennium Falcon

"Du har aldrig hört talas om Millennium Falcon?"-Han SoloOm så är fallet, är att ändra! Eftersom i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min K'NEX Millennium Falcon från ursprungliga Star Wars-filmer! Detta rymdskepp var läng...