8x8x8 RGB LED-Cube

8 x 8 x 8 RGB-kub med en Arduino micro controller.

Etch egna kretskort med som mindre ledningar som möjligt.

Steg förklaras i följande ordning:

Strukturlista och allt du behöver för detta projekt

Filer & data sheets förstå scheman

Hur till etch multilayer circuit boards hur man bygger PCB

Hur man bygger fallet

Hur man bygger kuben

Slutmontering & provning

Arduino kodexempel

Se Steg
Relaterade Ämnen

8X8X8 3D RGB LED Cube

Det har varit en lång tid kommer, men min universella RGB kub är äntligen klar!Nu kan vi köra animationer och används av både Kevin Darrah och Nick Schulze (något modifierad, men i grunden identiskt - moll timing och lager kontroll tweaks var allt so...

4x4x4 RGB LED Cube

Länge sedan jag hittade en artikel på att göra en 8 x 8 x 8 RGB LED cube av Kevin Darrah.Detta inspirerade mig helt men att veta min fru skulle döda mig om jag tog över huset med brödunderläggen bestämde jag mig för att skala ner till en 4 x 4 x 4 RG...

4 x 4 x 4 RGB LED Cube

för ett tag sedan när jag först började använda Arduino, mitt första projekt var ett 4 x 4 x 4 LED cube, byggde jag den från en Guide jag hittade här i Instructables, jag visste inte något om programmering och lite om elektronik, men jag kunde bygga...

Charliecube--Charlieplexed 4 x 4 x 4 RGB LED cube

Detta är en Charlieplexed 64 RGB LED 3D-kub.CharlieCube har totalt 192 LEDs och styrs av 16 arduino pins wired genom 16 spiror av 4 lysdioder och 4 anslutningar. De 64 anslutningar som 16 spiror av 4 leder är fast på ett sådant sätt att de endast beh...

Använd 8 x 8 x 8 RGB LED Cube på pcDuino

8 x 8 x 8 RGB LED cube är en av de fantastiska RGB LED Cube designad av LinkSprite. Den har Arduino kompatibla gränssnitt och använder SPI gränssnitt för kommunikation med Arduino/pcDuino.Steg 1: Kopplingsschema 8 x 8 x 8 LED Cube kan installeras dir...

Arduino Mega 8 x 8 x 8 RGB LED Cube

"Så du vill bygga en 8 x 8 x 8 RGB LED Cube"Jag har spelat runt med elektronik och Arduinos ett tag nu, inklusive bygga en hög amp switch controller för min bil och en sex körfält Pinewood Derby domare för våra scouter grupp.Jag var så fascinera...

Stapelbar omgivande RGB LED Cube ljus

i detta Instuctable jag kommer att visa dig hur att producera din egen batteridrivna stapelbara RGB LED Cube lampor.De ger bärbara RGB dimmer till alla miljöer. Sin kompakta konstruktion möjliggör en mängd olika applikationer. Göra mer än en och du h...

Gör din egen enkel 5 x 5 x 5 RGB LED Cube

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en enklare version av en 5 x 5 x 5 RGB LED Cube. Styrkrets består bara av en Arduino Nano och programmeringen är enkel tack vare FastLED biblioteket. Låt oss komma igång!Steg 1: Titta på videor! Film...

$9 bygga en 4 x 4 x 4 RGB LED Cube med Animation Creator

RGB LED Cube är awesome, men det har många ledde ben för att konstruera och pris är hög, så här är det billigaste del vi kan göra med 64 RGB LED, du kan ha alla delar DIY av dig själv, eftersom vi delar den schematiska och mönsterkortslayout.gå http:...

Bygga din egen 4 x 4 x 4 RGB LED Cube

LED kuber är awesome. Den första jag skapade var en 8 x 8 x 8 blå led cube. Den stilla arbeten lik en förtrolla. Men att kunna visa alla färger i spektrat är mycket mer spektakulära. Låt oss börja med en liten och enkel 4 x 4 x 4 RGB LED Cube.Steg 1:...

Oändlig RGB LED Cube

8 x 8 x 8 LED cube projektet på Instructables webbplats var mycket detaljerade och ännu såg tillräckligt enkla för mig inte bara att slutföra men lägga till betydande förbättringar också.Följande är en handledning om hur jag byggde min 8 x 8 x 8 LED...

RGB LED CUBE 8 x 8 x 8 med animation creator

Avancerad!!! Enklaste och billigaste att bygga RGB 8 x 8 x 8 LED CUBEOBJEKT TILL FÖRSÄLJNING!RGBLEDCUBE.COMFacebook-sidahttps://www.Facebook.com/pages/3D-LED-Cube/6920915...Funktioner:Rita 3D animering med programvara!Inkluderar akryl fall, tonade ko...

Världens minsta 4 x 4 x 4 RGB LED Cube

Jag anser att detta är "för närvarande" världens Tiniest 4 x 4 x 4 färg LED Cube. Det finns mindre sådana men är oftast enda färg och består av färre lysdioder (3 x 3 x 3).Den faktiska LED cube är mindre än 1 tum kvadrat. Den använder sextio fyr...

RGB 8x8x8 LED Cube

För dem obekanta med LED kuber, de är helt enkelt en 3-dimensionell array av lysdioder som gör för intressant visar. Mitt projekt här är inte den första RGB LED cube, det är inte heller bäst, men jag dokumentera min process eftersom när man utformar...

LED Cube kodgenerator 4 X 4 X 4 RGB

För någon som kör en 4 X 4 X 4 RGB LED cube kör på 3 TLC5940s och 4 P-kanal MOSFETs, såsom stora Scotts Lab eller Emiliano Valenca kuber de har delat med oss här på Instructables.Jag har byggt en liten kodgenerator att hjälpa att göra mönster för din...

LED Cube spektrumanalysator

i detta projekt skapar vi ett litet tillägg som innehåller PCB i en MSGEQ7 spektrumanalysator krets och visa hur det kan köra RGB LED cube kit från Freetronics. Detta gör kuben för att visa de sju band över fyra horisontalplan.Det finns en liten mäng...

Ingen lödning LED Cube

Efter att bygga en 8 x 8 x 8 LED cube och spendera dagar lödning, undrade jag om jag bara kunde använda digital LED slingor att göra en och hoppa över alla lödning. Det fungerade, och detta projekt visar ett sätt att göra en 5 x 5 x 5 Digital RGB LED...

Carlitos' projekt: RGB LED Mood Cube

detta är först i en rad elektroniska / robot DIY projekt. Dessa projekt åtföljs av instruktions videor som hjälper dig genom de många steg som ingår i att slutföra uppgiften. För denna första iteration gör vi en RGB LED Mood kub.Glödande färgskiftand...

RGB 4x4x4 LED Cube

Kärlek kommer i alla färger, former och storlekar. Vad händer om du kan ha alla färger, förpackade i en perfekt kub?Tja, på TECHNITES vi älskar lysdioder och här vi berätta hur man använder en massa RGB lysdioder för att skapa grooviest kuben någonsi...