Ägg kartong mobiljag gjorde detta som en avläggande av examen närvarande för en av mina riktigt bra vänner (vi är lam och sentimentala sätt). Det är enkelt nog för yngre barn, dock.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mobil (kartong alltför) VR enighet tillgångar

Vår lokala makerspace theMakerStation deltog nyligen i en Instructables bygga natt för DODOcase Smartphone virtuella verkligheten Viewer. Jag märkte att det inte fanns en hel del innehåll ute jämfört med vad jag väntade i en typiskt mättad marknad, s...

Automatisk fågel mobil

Nästan alla känner till dem: fågel mobiler där du dra en sträng att flaxa med vingarna. Men vad händer om vi kan automatisera det? Min fru och jag gav det ett försök och kom upp med detta:I detta instructable vi kommer bygga upp fågeln och automatise...

DIY Högkontrast-Baby mobil

jag fick denna utmaning av min fru idag: göra en hög kontrast mobil för vår nya son använder bara saker och ting vi har i huset. Här är hur man gör en baby mobil på de billiga från objekt som du har runt huset. Allt du behöver är en Internetanslutnin...

Alexander Calder mobiler med återvinningsbart avfall

länka historia med konst är ett bra sätt att hjälpa eleverna att skapa en "webb" av kunskap i stället för att be dem att minnas en lista med slumpmässiga fakta. Jag vilja fokus lektioner om specifika konstnärer eller punkter i historien så att j...

Billig mobil batteri vägguttag

jag gjorde en billig mobil eluttag så jag kan driva många saker på språng. Det skulle vara bra för camping eller när du behöver driva på språng.Jag använde 18650 battericeller (9) från begagnad laptop batterier och en 75 watt bil inverter. Cellerna k...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

DIY objektiv för Google kartong VR

Inledning:Sedan Google lanserade det är VR kartong senaste 2014., jag har läst några bra återkopplingar om den., och sista kan 2015., kartong VR stöder iOS., få VR kartong är billigaste sätt att uppleva virtuella verklighet. och jag frågade mig själv...

Batteri drivs kartong HDMI-Retro-TV står för din Raspberry Pi

Din Raspberry Pi förtjänar en egen skärm och stand! Varför dela din Raspberry Pi med vardagsrum-TV? Ge din Pi egen monter och batteri så att du kan styra det någonstans i huset eller på kontoret. Tänk dig att ha din egen retro TV-kartong Ställ för di...

Twirly hjärtat mobil kort handledning

Skapa ett original 3D kärlek kort för romantiska tillfällen som alla hjärtans dag. Detta kort har en twirly hjärta mobil, som ger en annan "twist" till en värld av kärlek kort. Det är en lekfull men ändå unika kort. Inte många hantverk leveranse...

Pedagogiska mobil med platoniska solider

Skapa en fantastisk mobil består av de fem platoniska solider:Tetraedern, ansikten med 4 var och en en liksidig triangel.Hexahedron (aka kub), ansikten med 6 var och en ett torg.Octahedron, ansikten med 8 var och en en liksidig triangel.Dodecahedron,...

Att göra påskägg mobil

detta dokument förklarar om stegen för att göra en Easter Egg mobil. Detta är i grunden mobil som är gjorda med påskägg.Material du behöver-6 eller mer påskägg-4 morrhår-12 strån-gäspar-tråd & nålar-tejp-lim-en bit kartong-en motor-en Fasadmaterial.D...

Part mobil dekoration

om din sombilligt sparsam som mig då du kommer att älska dessa part dekorationer som du kan hänga från taket eller över ditt bord som en hängande central.Steg 1: Hur man gör det... cirkeln eller fyrkanten. Skär ca 2 inches från centrum av den för att...

Glöd-in-the-dark Star mobil

min son blir verkligen glada över att se stjärnorna på natten. Men eftersom vi är inne i en relativt stadsområde med massor av ljusföroreningar vi får inte se att många av dem på natten. Om 2 eller 3 från hans rum, det är. Så jag bestämde mig att vad...

Project Sunshine - kartong och tyg måla

detta är ett junk yard projekt som använder gamla kartonger, tidningar och papper vävnad. Det enda som du faktiskt har att köpa är koppar och guld damm, svart tyg färg, 1 medium (storlek 3-4) borste, 1 tunn pensel (storlek 2), lim. Och grejer som du...

Hjärta mobil

jag älskar hjärtan och mina bebisar älskar mobiler så jag beslutat att göra en liten Valentine's mobil att hänga för dem. Detta är en snabb och enkel instructable för att göra en för dig och din lilla xoxoFörnödenheter som behövs:Hjärtat doiliesStrån...

Kartong T - rex fossila

i detta instructables kommer jag visa dig hur man gör en fossil av billiga material som kartong och tejp.Den fossila gjorde jag verkligen såg ut som en bara escavated från marken. Jag tog mindre än 3 timmar att göra den.Här är de tyger du behöver:Bla...

Snöflinga mobila instruktioner

av: Melinda MillwoodFör: Elektriska Origami FinalMaterial du behöver:SaxSträngFärgglada papperEn fjärdedel av kartongEn liten motor som drivs med solpanelOch en uppsättning örhängen som du har växt avSteg 1: Hjulen bakom allt Detta är typ av motor so...

Avlägsen kontrollerade robot med mobila video inspelningen

hiiiii killar! Detta är min första instructable... idag iam kommeratt Visa u hur man gör en avlägsen kontrollerade robot med kamera (mobila videoinspelning)så följ stegen...STEG-1:material som behövs:1) 3 inriktad motors (två för hantering och andra...

LÄTT hylla/MOBILE laddning punkt/EASY ACCESS hylla/fri hylla/laddning punkt / / mobilladdare/

..Steg 1: Det är allt jag har gjort... Jag var orolig att inte kunna ladda telefonen för att sladden inte var tillräckligt länge så att jag fick vänta för vissa andra laddning punkt vara oanvända så att jag kan ladda min telefon.Jag hade tänkt att in...