Ägg och kapsla artdetta är ett projekt som du kan göra det med detta instructable och göra spaces mycket vacker.
Dessa är några Bon, ägg och fåglar att du kan aktivera dessa i natten och njuta av din dynamiska utrymme, de kan rotera runt sig och göra utrymme mer dynamisk...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sträng och Nail Art "världen Map´

Detta är min version av en spik och snöre konst ´World karta ".Steg 1: Vad du behöver Här är vad du behöver för denna Världskarta:-plywood (eller något annat virke) (se till att det är minst 1 cm tjock)-sträng-naglar-hammare* Jag använde 200gr av nag...

Introduktion till min handledning om hur att göra ditt mycket eget rollspel spelet utan någon kunskap av skript och Pixel-Art

Alright, du vill göra din alldeles egna rollspel projekt, men du vet inte var jag ska börja... väl denna tutorial i princip om hur du ska skapa ett tärningsslag RPG spel utan behov av någon webbläsare, en perfekt tristess mördare när din internet är...

Wabi-Sabi och The Art of Recycling - hur man får kreativa med det andra kasta bort. Creativite avec les dechets

försöka leva enkelt och väl, med minimal påverkan på miljön genom återvinning och återanvändning av den stora mängd "skräp" kasseras dagligen över hela vår Planet. En av mina favoriter, den allestädes närvarande träpall är en värdefull resurs, o...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

"Highwayman Inn" (från Sketchup och 3DS till verkligheten)

I denna tutorial visar jag dig hur till digitalt design och bygga ett dockskåp med hjälp av laser skära material och harts-cast delar. Dessa tekniker gör att du kan reproducera dina delar för begränsad kör produktion om du så önskar. Lite back-story:...

En Media Center lösning även hustrun och barnen använder.

Detta Instructable är en sammanfattning av min erfarenhet försöker ett stort utbud av mediacenter-program, operativsystem, hårdvara och filformat. Detta är inte en PVR hur till och inte tillåter dig att spela in eller pausa live TV, även om jag komme...

DIY Professional söker manikyr och nagel konst

Att ha stora snygga naglar ger en positiv känsla om dig själv. Naglar skicka ett icke-verbalt meddelande om vem du är; din emotionella välbefinnande. och att du bryr dig om dig själv. Visar dina idéer för konst, kultur, skönhet eller bara kreativa ro...

Kartong anslagstavla/Wall Art

Det hela började när jag ville ha en kork eller anslagstavla att hålla slumpmässiga anteckningar och listor jag skriver från belamra mitt skrivbord. Jag ville inte köpa en, eller titta på den bruna färgen. Så jag bestämde mig att göra en jag kunde vä...

Spot Svetsare från en mikrovågsugn transformator och vattentank

jag har sett några projekt som använder en gammal mikrovågsugn transformator igen såret med en låg spänning sekundär för att göra en hobby spot svetsare, och jag bestämde mig för att prova på att göra en. Jag slutade designa min egen med koppar blad...

Holiday DIY: Tovade tröja strumpor

vår vän och Uppercut art director Karen Chu Gervais ville göra personlig strumpor för hennes familj som hade en vintage känsla, som hon skapat genom att återanvända gamla tröjor. Vi älskar dem och bad henne att gästblogga här DIY - vår första i en se...

Hand stämplat hawaianska skjortan

Aloha! Sommaren är snart här och medan du kan eller kan inte vara på väg ut till öarna för lite sol och sand vi är säker på att du kan använda en stor skjorta för umgås och Förproduktion din egen bakgård luau! För det här projektet visar vi hur du sk...

Nybörjarguide till samla mynt

har du någonsin vill samla mynt, men visste inte var du ska börja? Tja, kommer att detta Instructable lära dig grunderna i mynt insamling från gradering, till hur du ska hantera mynt.Steg 1: Öka din kunskap Det första misstaget som alla nybörjare gör...

Knex Ball Machine farliga

Detta är min första K'nex ball maskin, K'nex ball maskin Dangerous.Jag började bygga den i september 2014, och slutade i maj 2015.Maskinen består av 3 hissar och det mäter 1,90 meter.Speciellt tack till Kairah89 och Thibault Art....

123D make en Awesome... Fyll-i-blank. (En lampa i detta fall)

När jag började min hemvist på piren 9 drygt en månad sedan, ville jag snabbt testa ut några av de maskiner jag hade nyligen fått utbildning på. En av dem var Metabeam Laser – en 400 watt laser med en 4'x 4' bed – en stor prototyping maskin! Jag vill...

DIY Halloween tillbehör: Virka Bobble skägg!

Dessa bobble skägg är så roliga och lätta att göra! Denna tutorial är för en storlek liten, som ska passa barn åldrarna 7-10. De är det perfekta tillbehöret för en mängd olika kostymer, ett bra verktyg för pranking (heehee) och perfekt artikeln för a...

3, 7v nödsituation laddare Nokia cellulära med 9v batteri

Hej alla. Jag ville föreslå en enkel cellulära laddare med teknik för låg nivå som dock fungerar och utför sin uppgift helt. Förslag till en cellulär kostnadsfritt nödsituation som kan vara nödvändig om det visar oss med batterier är ner och utan en...

Packning att göra med hjälp av Laser

En dag stod jag inför uppgiften att återuppbygga en av mina motorer. Efter en hel del rengöring och demontering insåg jag att jag måste investera och installera nya packningar runt. Jag upptäckte att de var dyra och i vissa fall omöjligt för att få n...

Bygga en verkstad skåp

Jag hade 2 skit skåp och en crappy stand som höll min hyvel, skärande bandsåg och sander. Jag ville kombinera alla 3 i en monter. Jag planerar att bygga många skåp för mitt kök remodel, detta kändes som en bra tid att testa ut några skåp programvara...

Arduslide: Arduino kamera reglaget

Du kommer att luta hur gör din egen arduino kontrolleras, motoriserad kamera reglaget i denna steg för steg guide. Använda både 3D tryckta delar och delar används i 3D-skrivare, detta reglage kostar en bråkdel av priset för kommersiellt tillgängliga...