Akustiska iPhone förstärkare

Jag kom över denna akustiska iPhone förstärkare på Pinterest och hade att göra en. Den awesome delen är, ingen makt krävs, bara 4 bitar av trä som limmas ihop. Jag blev förvånad på hur väl det förstärks ljudet. Jag gjorde detta helt gratis, hade inte till men allt annat. Jag använde material som jag redan hade i mitt garage. Detta skulle vara bra att använda utanför, camping, etc. Också kan du anpassa detta till alla mobiltelefoner, bara ändra måtten för den telefon slot att passa telefonen.
Om jag var tvungen att göra detta igen, skulle jag hitta ett bättre sätt att skära ut tre cirklar. Göra några kort av Jigg för min router. När jag limmade tre bitar tillsammans, tog det lite tid att slipa och göra circle(speaker) slät. Men till slut blev det bra. Jag blev mycket förvånad hur bra det förstärks ljudet. Ganska otroligt vad 4 bitar av trä limmade kan göra.

YouTube
Facebook
Twitter
Hemsida

Relaterade Ämnen

Hur man gör en enkel iPhone förstärkare

du kan göra en enkel, passiv iPhone förstärkare med en skål eller deodorant mössa. Denna video visar hur och varför det fungerar....

Noll ström iPhone förstärkare

spara en vattenflaska från deponin och göra en söt passiva förstärkare! Detta projekt omfattar en telefon cykelställ idealisk för att titta på YouTube-videor! Inte en iPhone? Inga problem, vi kommer att träna det för alla enheter! Här går vi...Steg 1...

Hyperbolisk sked iPhone förstärkare/stå

högtalaren på min smartphone underwhelming; är ditt. Jag befinner mig koppning min hand runt basen av telefonen så att den ger en liten volym boost i situationer med omgivande buller. Jag undrade om det var möjligt att utföra en volym boost med en sk...

Snabb och enkel iphone förstärkare - byggd av en unge!

Så lätt en 10 år gammal byggde det! Min sons syssla är att diska. Han älskar lyssna på musik på min frus iphone när han gör och kom upp med detta fiffiga sätt att höra musiken bättre! Han bara tog ett par av våra billiga sallad/spannmål skålar och sä...

Billig/gratis trafik konen I-telefon förstärkare - uppdaterad

Hej, detta är faktiskt en uppdaterad version av en instructible jag gjorde för ett tag tillbaka i en annan profil (här) visar dig hur man gör en billig eller gratis (beroende på hur samvetslösa du är) metod för att skapa en förstärkare för din i-tele...

Kalebass förstärkare (för akustisk bas)

målAtt utveckla ett sfäriskt formade combo gitarrförstärkare för användning av akustisk bas-gitarrist som bärbara ljud förstärkning. Förstärkaren idealt bör väga mindre än 8 kilo för enkel bärbarhet, kunna köra på elnätet eller batteridrift och bör g...

Macgyver's iPhone Audio förstärkare/laddning Dock

***Vänligen rösta för detta i MacGyver tävlingen om du gillar detta instructable! ***Tänk dig det här: saker är på väg att träffa fläkten, zombies kommer, eld och svavel regnar ner, och och dina mellanmål fastnat hängande utanför det spinny spiral dä...

Gör en kabel att använda din iPhone eller iPod Touch som en gitarrförstärkare

Välkommen till min första instructable och det är inte så bra, så anser själv varnade.Om du äger en iPhone eller en iPod Touch och råkar vara en gitarrspelare chansen har ni redan hört av antingen GuitarBud av PRS eller iRig av Amplitube.Båda produkt...

Passiva förstärkare för iPhone

detta är en design som jag satte ihop för en iPhone passiva förstärkare. Här är den process som jag använde för att skapa modellen i Solidworks. Denna process kan göras lika bra i Sketchup, uppfinnare eller Autodesk 123D.Här är en video av den passiv...

Gitarrförstärkare "power soak"

gitarr spelare allmänt älskar rörslutsteg, särskilt när de drivs svårt att få den fin, krämiga rör förvrängningen. Problemet är, amp kommer att vara jäkla LOUD - ännu en liten 15 watt förstärkare kan vara för hög i vissa tillämpningar. Så, hur får vi...

En förförstärkare för Smartphone oscilloskop

jag är en certifierad oscilloskop mutter, som äger mer än han behöver och är alltid på jakt efter en annan. Så när jag fick veta att det finns billiga omfattning och frekvens analys program för smartphones var jag slagen. Tyvärr, den praktiska nyttan...

1000W Combo gitarrförstärkare

Jag är gitarrist och enda chordist för medlem 15 jazzband. Jag spelar också ibland melodi och solo. Par av gitarrförstärkare som jag äger är inte högt nog för att spela över bandet medan fortfarande klingande ren. Min musikprofessor föreslog vissa Ja...

Billig/gratis trafik konen I-telefon förstärkare

A billiga eller gratis (beroende på hur samvetslösa du är) metod för att skapa en förstärkare för din i-telefonen med hjälp av endast en trafik konenSteg 1: verktyg som behövs för material -Trafikkonverktyg-Re,skärande verktyg av något slagextra-I-te...

DIY dynamisk mikrofon w / förförstärkare

Hej alla!Vi (gberthou & ekyr) skulle vilja presentera en Instructable som startade som projekt för kursen av Sensor baserade system i KTH, Sverige. Vår ursprungliga idé var att bygga en mikrofon från början, till låg kostnad, men på grund av att vi s...

Ljud sparken - en bärbar ryggsäck förstärkare

Ljud säcken (bilden ovan) är en bärbar, lätt vikt, generell förstärkare. Jag designade min förstärkare speciellt för gitarrister, men det är mycket enkelt att använda detta som en förstärkare för din telefon eller något annat. Ljud säcken är en Lm386...

Göra en passiv förstärkare för din telefon med en X-rista CNC

För mer information och bilder gå till http://www.onewood.com.au/x-carve-cnc-project-make-a-passive-amplifier-for-your-iphone/Göra en passiv förstärkare för din telefon med en X-rista CNCCNC-projekt att göra en passiv förstärkare för din telefon som...

Lägg till Bluetooth till någon Powered förstärkare för $8

Det är uppenbart men låt mig säga detta innan vi börjar. VAR MYCKET FÖRSIKTIG NÄR DU ARBETAR MED EL. KOPPLA BORT ALLT INNAN DU BÖRJAR TA ISÄR NÅGON ELEKTRISK/ELEKTRONISK ANORDNING OCH ANVÄNDA RÄTT SÄKERHETSÅTGÄRD. MISSLYCKAS MED ATT GÖRA SÅ KAN ORSAK...

Skapa en liten laserskurna förstärkare (kapsling)

behöver en mini förstärkare? Har ett par gamla kabelanslutna högtalare? Detta instructable är för dig!Jag tenderar att föredra kabelanslutna högtalare via bluetooth men har minimalt utrymme för min gamla stora förstärkare. Jag ville ha något liten oc...

DIY förstärkare

denna video visar hur man bygger en enkel förstärkare som kan anslutas till valfri enhet med en audio-utgång (som en iPhone, som vi visar i denna video).Obligatoriska delar:Lödfritt set av brödunderläggen eller den härlåg effekt ljud amp IC100µF elle...