Akut Ammo pennalåt säga en sekund du var en spion för det blå laget i ett starkt överdrivna airsoft krig. Plötsligt, hör du ett skott från närheten och dina instinkter guide din skytte hand till din pistol som vakterna flöde i. Du och din motståndare utbyta ett par skott men fortfarande inga framsteg. Slutligen, det är bara du och 3 vakter, men du har ett enormt problem: du har ett skott vänster. Tack och lov, du förde pennan akut ammo och kunna avsluta vakterna i rättan tid. Du behöver en billig Office Depot penna (eller någon annan penna av liknande), airsoft bbs, sax och dessa instruktioner. Observera att jag inte är ansvarig för något du väljer att göra med denna sak
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en böna Shooter och/eller en Mauly klipp pistol

Hej alla jag är verkligen upphetsad om detta instructable eftersom detta är min första leksak en jag har gjort. Jag tror att detta projekt är mycket roligt och dessa vapen skjuter mycket snabbt och kan göra massor av skador. Varning: syftar inte på n...

Snabb Pocket påse (QPP)

detta är min första instructable, så jag apolgize nu för misstag.Jag velat alltid göra en snabb pocket påse i fall att av en nödsituation någonsin hänt, och jag hade bara några minuter att agera. dess mycket grundläggande och var avsedd för vad jag b...

En penna blåsrör och ammo fall.

Detta är hur du använder två pennor och några pärlor för att göra ett blåsrör och ammo fall.Steg 1: Ta bort insidan. Ta bort båda pennor insidor: bläckpatron och våren. Och sätta dem tillbaka tillsammans, men lämna ena änden av en penna av.Steg 2: Hi...

BIC penna armborst

bara en enkel armborst-snabb och lätt att göra. 5-10 min är allt du behöver.Varning-detta kan skada någon.Obs - färgerna i steg för steg kommer bli annorlunda eftersom jag gör en ny. den här var min första.Steg 1: Material- Material du kommer att beh...

Blowgun and Ammo

..................................................................................................................................................................................Av alla de saker jag någonsin har gjort, är detta en av mina favoriter....

Centrifugal Airsoft penna kulspruta

gjorde nästan uteslutande från kontorsmaterial centrifugal maskin pistolen är den perfekta enheten för elakt fångstmetoder älskade objekt som medarbetare har en tendens att ta.Så är det mer av en air soft granat i denna form, men med lite mer tid kun...

Hemgjord penna armborst

denna armborst är en annan version av "hur man gör ett armborst av en blyertspenna" av kriget hero153. Den är tillverkad av olika material men är baserad på samma idea.enjoySteg 1: material 1. 4 pennor2. minst 8 ansenlig gummiband (men ju mer de...

72 timmars Akut fisk Tank värmare för $1

Om du har tropiska fiskar behöver du en 36-72 timmars Emergency tropisk fisk Tank värmare. De kostar endast om 1 $ för att göra (utan höjd adaptern sett till höger). Använda flera nödsituation värmare för större fisketankar. Hålla några redo för näst...

Ammo kan Bluetooth Boombox

Intro:Här är en annan enkel ammo låda instructable. Jag byggde detta med avsikt att hålla det enkelt som möjligt och att WW2 krig rivna titta till rutan. Jag valde att använda en liten Altec Lansing mini Bluetooth-högtalare, en ammo box, akrylfärg, s...

Ammo box speakers

Hi all! Som titeln antyder gör jag detta instructible på ammo box högtalare! Jag kom över den här instructible > en bra för några månader sedan nu, och detta gav mig alla idéer/koncept/mönster till ge mig mod att bygga min egen. Jag föreslår att du k...

Auto Akut Survival Kit

detta är en akut survival kit som jag ursprungligen tillsammans att hålla i min frus bil. Hon reser mycket för sitt jobb och särskilt mycket under vintermånaderna. Detta kit är avsedd att hjälpa 2 personer att överleva om strandsatta under kallt väde...

Resa akut blixt driva

Detta är hur jag ställa in ett USB-minne att bära när du reser. Den innehåller dina medicinska och akut kontaktuppgifter ifall någon form av olycka händer till dig och allt du behöver för att komma hem och hindra någon från att använda din bank och k...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Akut / överlevnad Pack även känd som BOB, bra, hjälp, 3-dagars eller "Oh Sh * t" bag

som de flesta människor är hyper medveten om behovet av beredskap i senaste efterdyningarna av "Superstorm" Sandy, jag arbetade för att förbereda min större nöd väska. Jag har en tidigare publicerade "kompatibel på en liten EDC kit packat i...

Penna Airsoft Gun

min första Instructable. Göra en fullt fungerande luft mjuk penna pistol för billigt.SPARA ALLA DELAR AV PENNAN!Material:Penna med vårenEn tunn markör (valfritt)Thumb Tack (inte platt slag)Band (helst silvertejp) eller varmt limTandpetareSharpie elle...

MIN överlevnad AMMO BOX

detta instructable kommer att tala om hur man gör en ammo box survival kit som är helt vattentät, ganska komprimerbar och mycket användbart. Hoppas du kommer att använda det!Steg 1: Gear band Dessa bidra till att säkra din redskap eller ammo rutan va...

Meddelande i Areskog spion penna?

Är det en penna eller en super hemliga sätt att passera meddelanden till... um... err... någon?Kanske kommer det vara bra med en kamratliga medarbetare, eller om du arbetar hemifrån som mig; din super sexiga office-mate-fru!Ja det är inte krypterat,...

Att göra en slangbella mål innehavaren/Ammo Catcher från en vinflaska fall

När du bryning din slangbella skytte (för kul, konkurrens eller jakt), behöver du ett sätt att fånga din shot ammunition, så du kan återanvända det, hjälpa till att förebygga rikoschetter, och att dämpa något ljud gjorde. Den enklaste, billigaste och...