Älskar historia konstJag hittade detta citat online och jag älskade den. Så jag gjorde en av mina egna att gå i mitt sovrum mittemot min säng för min man och jag, och vi kan se det varje gång vi tittar på det väggen. Jag älskar sättet detta visade sig. Jag hoppas du gillar det, också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Max och Matilda ~ A (LED) ljus älskar historia

Max och Matilda älskar att läsa, men när dagsljuset tonar deras bibliofil tid Tyvärr slutar... tills Max använder sin sömnad och lödning färdigheter för att skapa en lösning!material:-stuffie för att förstora-LED-låg ohms motstånd-3,7 volts LiPo batt...

Lätt att göra Ninjago gyllene Ninja hjälm

det tar ca 2 dagar för att göra och mycket lätt. Min son har en enorm fantasi och älskar Ninjago. Han frågade mig en dag om jag kunde köpa honom en Ninjago hjälm, jag sa att det förmodligen lättare om vi bara gör något tillsammans. Han älskar också k...

WTICO inspirerade konstverk

Jag har några favoritsaker. men de två är att göra saker och att vara med mina vänner.Så inspirerade när en av mina bästa vänner frågade mig för att göra några WTICO konstverk jag trodde det var en fantastisk sak att göra.För FN initierade Wtico börj...

JACK DANIELS oberoende projekt min CIGARRBUTIKEN & LOUNGE

Hej, jag heter BRAD ISBELL & jag FÖDDES 11-20-1965. HÄR i nordvästra OHIO, där jag har TJÄNAT min COMMUNITY för över 15 år som en brandman/EMT med min lokala volontär FIRE Dept & som landsbygdens MAIL bärare, PLUS att jag är mycket aktiv i min kyr...

Häxans kök Cake

denna kusliga Halloween kaka kan se diaboliska men jag kan försäkra er, det smakade himmelskt. Hela displayen är gjord av olika socker konst tekniker och recept eller andra livsmedel och är helt ätliga förutom ett par objekt som används för stöd och...

Hur man gör pixelart

Börjar du ditt eget spel? Eller du bara älskar digital konst? Eller du är en liten Utforskare? Hur som helst, denna handledning tar oss till en värld av pixel konst! Detta är en enkel guide om hur man gör egna pixelart på dator eller någon digital en...

Hellboy Cake

detta är Hellboy tårtan jag gjorde för att tar The Cake 2011 i Austin, TX. Jag lärde mig mycket och det var mycket roligt, även om jag hade några problem med min tårta! Det var en riktigt cool upplevelse och jag ser fram emot nästa showen jag är att...

Tessellation konst historia pussel

genom att skapa en konst historia pussel, studenter kommer att tillämpa bestämmelserna om ett rutnät ritning system och producera ett pussel som använder tessellations för att skapa samverkande delar.Konst historia pussel projektet använder ämnet för...

TV: s historia - interaktiv konst av Tuang

Se detalj på Tuang StudioGillar mig på :D http://www.Facebook.com/tuangstudioLäs min konst blogg här > http://namemetuang.wordpress.com-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...

Låt oss göra älskar konst. Jag gjorde strömbrytare väggdekorationer med DIY nödställda trä backer.

Jag handla min lokala livsmiljö för mänskligheten återställa mer än bara erbjudanden. Jag är där att öppna min hjärna till inspiration, som detta projekt med strömbrytare. När jag såg en hög med strömbrytare på min lokala Habitat för mänskligheten åt...

Vacker Pompeji stil Decoupage projekt (konst ingår)

detta vackra decoupage projekt har många steg men är lätt för att göra eftersom jag satt ihop de flesta av designen steg i teckningen. Det är vackert nog att använda i ditt vardagsrum eller överallt där du använder återvunnet påsar. Min stil är gamla...

BORDSTABLETTER med din konst från skrot linoleum:

jag fick nyligen en bra storlek ark av linoleum från en vän som var kvar från ett tvätt rum projekt och på väg till soptippen. Finns det något inom mig som bara cringes vid tanken. Jag älskar att använda linoleum i listigheten och, naturligtvis, min...

Begreppet konst Inspiration med alkemi

Du vet vad jag älskar? Sitter i timmar i sträck stirrar på ett tomt pappersark för inspiration för min digitala konst.Inte.Lika många artister kan veta; Detta kan vara bane av ditt liv.Inte något mera.Hört talas om alkemi?Så var kommer till voodoo du...

Spela in din familjs Oral History - innan det dör.

Om du har en farförälder eller stor-farförälder som älskar att minnas om "gamla dagar" kan göra det mesta av sina minnen och spela in dem för framtida generationer innan det är för sent. Om du inte har perfekt recall, kommer att deras dyrbara mi...

Montering en historia av ditt hus

Foto: Diana Winton Hayes 2014Steg 1: Varför skapa en historia av ditt hus?Chanserna är du tittar på detta "Instructable" eftersom du gillar eller älskar ditt hus. Förstå historien i ditt hem är ett bra sätt att lära sig om livet i byggnaden hade...

En kort historia av resor och några idéer att maj eller kan inte hjälpa dig hålla din Sanity medan ta resor med din avkomma

resa, speciellt med barn, kan föra ut demonen i nästan vem som helst. Du älskar att se nya platser och du älskar din little tikes din rugrats, din ankle biters, din prepubertala barn, dina ludna tonåringar med deras raging hormoner etc., men låt oss...

2 dagar, 20 öl, 200 euro & ett badrumsskåp - A misslyckas historia

I somras min bästa vänner började att renovera sina badrum.Avsluta gamla grejer, infoga nya grejer. En gammal gjuten stål badkar & 500m bly plumbry gick ut & en ny duschkabin gick i. Av sig själv. Verkligen.Blickfång av denna nya moderna badrum sk...

Stranden skatter inramade konst

i detta instructable du lära dig att göra dina egna stranden scen inramade konst. Detta är ett bra sätt att bevara din egen beach skatter från din senaste strand resa. Detta är en present som jag gjorde för någon nära mig som älskar stranden. Min för...

Göra en konst med lasrar och färg

Seascape triptyk, 2015 (akryl och blyerts på lasergraverade trä paneler)Detta är en triptyk från trä paneler som etsat med en laserskärare och sedan byggas ut med traditionell målning och ritteknik. Laserskurna portion är ett digitalt collage av hand...