Altoids liten PSP laddareThe PSP är en stor spelsystem. Den har allt jag behöver. Musik, video, bilder och spel! Men... det kommer en tid i någon stor persons liv (* ahem *) när... BATTERIET DÖR. Detta är ett problem. Så, jag gjorde en liten på-den-gå laddare för tider när det finns inget utlopp runt. Detta är mycket lätt bygga, och det är kul, alltför! Jag hoppas du gillar det!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbla sol PSP laddare

jag först fick idén när du gör Solar PSP laddare från Yo Chuck Instructable. ( ). Min batteripaket eller solcell passade inte i altoids kan mycket väl så jag bestämde att jag skulle göra min egen bort av tanken. Yo chuckar är mer portabel som det får...

GÖRA en ALTOIDS liten USB LED testare / minne (med justerbar spänning)

jag har alltid velat göra något med en alotids liten väska men jag kunde aldrig lista ut vad tills nyligen! Detta täcker hur man gör en LED testare (med spänning urval) / flash-enhet. Den använder usb som kraftkälla (5 volt) och det finns två alterna...

Altoids PSP laddare

detta är min första instructable så Döm inte för hårt. Detta projekt kom att bli när jag trodde att "Hey, Sony är onda, de inte har några billiga alternativ till sina batterier" jag reda på nu när andra företag har gjort externa batteripackar (m...

Solar uppladdningsbart batteri drivna PSP laddare

min yngre bror kontrakt brandman ut i Irak, och köpt en PSP för att passera driftstopp. Mycket viktigare, fick han också att göra 12 timmars plan skjutsen hem verkar lite kortare. Delen av den ekvation som fungerade ganska var batteritiden på PSP. So...

Solar Altoids iPhone / iPod laddare

Jag älskar min iPhone 4 till döden. Det gör jag verkligen. Även om det suger saft snabbare än en 1: a grader på mellanmål och jag ofta hitta rida mig själv på låg effekt med ett långt tåg framför mig.Ursprungligen gjorde jag min Altoids USB laddare a...

DIY USB-Altoids Apple/Samsung laddare

Om du läst min profil beskrivning, säga jag att jag älskar att bygga USB-enheter. Jag tänker alltid på enheter ladda nästa med det apple-liknande funktion som försöker stoppa oss DIY-nalister för att bygga vår egen laddare. Du uppenbarligen vet att A...

Altoids liten Glovebox ficklampa

Jag ville bygga en ficklampa som var billig, lätt att hitta och skulle passa fint i min handskfacket.Jag hittade denna lilla Altoids små kan på Walmart och trodde Hej som skulle fungera fint! Jag kollade med det och åt alla myntverk nästa dag, jag äl...

Hur man gör en solar laddare för iPod/iPhone-aka MightyMintyBoost

jag ville ha en laddare för min iPodTouch och MintyBoost var definitivt mitt första val. Jag ville ta det lite längre och gör det inte bara laddningsbara men också solar powered. Den andra frågan är att iPhone och iPodTouch har stora batterier i dem...

Lägga till bilder till en psp

i detta instructable jag kommer att visa dig två sätt att lägga bilder på en PSP. Detta är min första instructable så kommentarer och förslag skulle vara uppskattat.-Obs: Jag använder windows vista för detta så det inte kanske fungerar på en annan da...

Solar laddare fönsterplats

maximera din sol laddare använder denna reflekterande fönster caddy: hänga den i fönstret, sätta din sol laddare på det och dubbla upp på allt det härliga grön el från gryning till skymning!BESKRIVNING/KONTROLLER:Återvinning är stor på vårt hus (och...

Återuppliva ett klon psp batteri som inte laddas

Detta instructable visar dig hur till hoppa börja en klon psp batteri. som kunde inte debiteras normalt med psp laddare. Klon batteriet laddas inte när den orange laddning ljus i psp inte slås på med laddaren ansluten till AC och/eller när klon batte...

Hur man installerar om Windows på datorn med en PSP

när din Fönstren OS utvecklar några allvarliga problem eller om du vill uppdatera din befintliga operativsystem; det bästa och mest pålitliga alternativet är att göra en ren installation.Säkerhetskopiera dina data, torka din hårddisk och installera W...

PSP kartong Arcade stå

Alright, detta instructable visar dig hur man gör en monter liknar Duobix's DS kartong arcade stå utom den här är för PSP (phat PSP bara, men jag inte vet om det fungerar för den slim)! Så följ denna tutorial och du har en PSP kartong arcade stå er a...

Sony PSP audio dockningsstation

för en tid sedan fick jag en Sony PSP av en slump. Mina föräldrar vann det faktiskt, som ett pris på en stad fete.Jag är inte förtjust i TV-spel, men jag gillar PSP: s anlagen så multimediaspelare (video, MP3-filer och Wi-Fi Internet radio). Jämfört...

Mini Altoid gasgrill

Titeln har allt, har du sett den ursprungliga Altoids Grill som använder små bitar av träkol eller ens alkohol. Vi gjorde första butan lättare Altoids Gas Grill...Tänk på att detta inte är riktigt säkra för faktiskt matlagning något på det, men du ka...

$5 DIY | 12V liten ledde våningssäng eller lagring ljus

Detta är en artikel som beskriver processen jag brukade bygga ett par trä våningssäng lysdioder för min väns husbåt. Jag designade dessa själv. Jag har också byggt och installerat dem utan hjälp, så det är ett enkelt projekt. Du också se bilder och v...

DIY Plug-In hybridbil

detta Instructable visar hur jag byggde ett Plug-In hybridfordon.En plug-in hybrid är en bil som kan köra av en kombination av el (som lagras i batterier) tas ut från ett vägguttag, och några andra bränsle, som bensin.Detta fordon använder endast bat...

Programmerbara Fiber Optic Fairy Wings

I fairyland jag trodde på som liten inte kanske objektivt verkliga, men när fantasi, teknik och några knapp klick på internet ger dig verktygen för att skapa din egen glödande vingar, som säger att du måste sluta att tro på magi?När Natalina skapade...

Electric Ice Scooter

Vintern har du? Måste få utanför för lite kul och motion?Om du har frysta sjöar eller vattendrag i ditt område, är vad du behöver en elektrisk ICE skoter!I detta Instructable, ska jag visa dig hur jag konverterade en skräp EV skoter till en kul vinte...