Aluminium Uggla klockanObservera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfekt

Denna klocka gjordes som present.

Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.

Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklocka

Se Steg
Relaterade Ämnen

Måla din egen Uggla par klockan

Hej Jag är Jenny från I Heart Jenny's Art. Jag ville dela denna tutorial med alla eftersom jag tycker verkligen att alla kan måla. Så detta är ett riktigt enkelt att följa handledning med minimal fri hand arbete. Ge det ett försök!Vad är sötare än äl...

Aluminium beläggning Cross-Cut Log klockan

Välkommen till detta instructable som beskriver byggprocessen av denna aluminium inlaga logga avsnitt klocka och temperatur mätare. Slutprodukten är en rustik men modern, vacker tillägget till valfritt rum. Detta instructable kommer att vara en övers...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

C51 4-bitars klockan

Detta Instructable hoppas jag att gå igenom att göra din egen 4-bitars digital klocka. För att bygga min C51 digital klocka använde jag denna Ebay DIY kit som kostar bara $2,50. Det har inga instruktioner så det tog en liten bit av forskning för att...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Lykta klockan

Hej allahär är min första Instructable, är det en vacker Nixie Lantern klocka, A ånga lite punk och lite viktorianska, består av mestadels av hittade komponenterJag tenderar att kommunicera bättre när det finns något att Visa så titta på bilder och t...

Enorma trä nixie klockan

Som många av er redan har förstått, är jag lite nixie-beroende.Detta är min tredje nixie klocka som för tidigare dess beslutsprocessen har fullt dokumenterats i en instructable, så att alla med tålamod och några verktyg kan bygga den.Varning: kretsen...

Megablok klockan

Vad göra med alla dessa extra Megabloks? Gör en klocka! Hoppas du gillar detta Instructable. Kassan videon om du vill ha mer detaljer.Steg 1: Ordna din skapelse Ordna block i en form. HDPE inte hålla sig till icke-stick ytor eller aluminium. Jag har...

Voltmeter klockan

Denna klocka talar tiden - timmar, minuter och sekunder med 3 analog Voltmätare. En PIC16F628A mikrokontroller används för att visa tiden genom att variera spänningen till varje voltmeter och ger också mycket grundläggande tidtagning. Mikrokontroller...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

Linjära klockan

runda klockorna är så 1900-talet! Här är något lite mer post modern och trubbig.Jag kommer att visa dig här en annan full designprojekt, från idé till konstruktion till prototyp. Syftet med vår önskan är idag en linjär klocka, det är en som har siffr...

Mekaniska CPU-klockan

Den mekaniska CPU klocka visar de grundläggande byggstenarna i en CPU (ALU, bussar, RAM, register och en styrenhet). Det kör en uppsättning instruktioner som kommer att emulera en enkel väggklocka.Inspirationen till projektet kom från försöker lära m...

Skakig Slinky klockan

Du måste smyga upp på denna klocka, hängande på slutet av en slinky. Om det ser du kommer, blir det skakar.Steg 1:Med hjälp av en Roberval balans arrangemang (vapen i mitten), det ingen spelar roll var jag placera vikter så länge till vänster och hög...

Mantel klockan fallet

Jag ville göra en mantel klocka med en ackumulatorn driv rörelse jag hittade on-line. Säljaren av rörelsen erbjuder slipas före mantel urfoder redo för sista slipning och efterbehandling, clock kits och planer för mantel urfoder. Jag bestämde mig att...

Delta Robot klockan

En delta robot är en enkel robot som använder tre servon för att flytta ett slutet effektor. Slutet effektor stannar i en fast riktning i förhållande till basen men är gratis att gå i tre dimensioner.I detta projekt har jag monterat en digital urtavl...

DCF77 Signal Analyzer klockan

Arduino DCF77 klocka & signalmätarenDu kan också se denna klocka på myweb webbplats här DCF77 Analyzer klocka sidaDenna klocka visar tidkoden mottagna & avkodade DCF77 på tre 8 x 8 matrisskrivare displayer och tid, datum och signal information om...

Fontän klockan

The Fountain Clock är ett projekt som visar några häftiga saker du kan göra med vatten, ljus och servon. Det visar genom att flytta belysta strömmar av vatten så att de slå rätt nummer och ljus dem.Detta projekt använder strömmar av vatten för att di...

Anpassade aluminium och mässing ringar

Hej gott folk! Mitt namn är Owen Smithyman, och jag är innehåll utvecklare på Andra Machine Co. Jag gifte bara tre veckor sedan, och för att markera tillfället och vad det står, jag bär nu en guld ring på mitt finger. Jag gjorde inte denna ring på Ot...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...