Amigurumi Instructable Robot... Kär!i detta, min allra första Instructable, jag visar dig hur man virka din egen Instructable Robot och hans kärlek-Bot!

Du behöver följande:

3mm virknål
Kamgarn vikt garn i följande färger (guld/gul, svart, rött, rosa och grå). Du behöver inte så mycket, och jag använde röda hjärtat Super Saver akryl.
Kände i följande färger (guld/gul, grå, rosa, röd)
4 nötter av anständig storlek (jag stormade min mans verktygslåda!)
gobeläng nål
Säkerhetsnål eller stygn markör
plyers (jag använder dem dra nålen när sy på armar och ben och bultar, bör nålen fastna)
Polyester fyllning
Plast duk
Sax
Tacky lim

Virka termer jag använde:

USA: S terminologi
FO = finish off
BLO = tillbaka slingor endast
slutar, svansar = delen av garn som är kvar efter att du avsluta ett objekt och Klipp garnet. Lämna alltid en ganska lång svans för sömnad delarna tillsammans!
Magic Ring = två slingor runt mitt finger, infoga krok genom öglor, omslag, dra igenom. Det finns också några riktigt bra bild tutorials online för den magiska ringen, men det är så jag gör det.
SC = enda virka
SC inc = enda virka ökning

Se Steg
Relaterade Ämnen

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

2D tecknad Animation av Instructable Robot

Den bekant instructable robot som vi alla har vuxit till kärlek har nu modelleras i Synfig Studios fantastiska 2D-animation programvara och publiceras på dessa sidor för alla att använda. Fullt fungerande robot modellfilen ingår och allt är gratis. D...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Cross-Stitched Instructables Robot

Jag postat en begäran om detta forum ämne för Instructables robot tävling! Om jag inte fick något svar men jag var verkligen förvånad och upprörd när en såg har att Instructables äntligen lanserat "Instructables robot tävling"!Eftersom jag har b...

Kartong Instructables Robot hjälm

Jag vann nyligen ett pris från Instructables. Och så som tack och beröm, jag tillbringade en eftermiddag, beväpnad med en sax, lite lim, lite färg och en pensel, bygga ett Instructables robot hjälm från extra kartonger jag hittade ligga runt huset.St...

Gör en Instructable Robot kostym

detta kommer att visa mina instruktioner om hur jag blev en Instructable Robot för Halloween.Steg 1: Samla material jag använde ca 1,5 varv av gula och orange tyg för att göra kroppen. Jag använde också röd, grå och svart filt för att göra detaljerna...

Hett lim gjutning: Instructables Robot {LED bakgrundsbelyst}

detta Instructables handlar inte bara om Instructables Logo - The Robot, men det också om Varmt lim gjutning! ... Den visar dig hur du kan göra din alldeles egna Instructables Robot modell!... Som också kan dubbla upp som en cool nattlampa!...Efter a...

En sittande Instructables Robot

Jag har varit upptagen ta hand om 3 små pojkar hela vintern. Jag skulle bli upphetsad över ett Instructables projekt och jag hade aldrig har tid eller energi att få projektet gjort. Jag har velat göra denna söta Instructables Robot för ganska länge,...

Snowboard - Instructable Robot Stomp Pad

Få bort liften kan vara knepig på ibland om du är en snowboardåkare. Ahh det är därför det kallas en skidlift!Förhindra de otäcka faller genom att följa denna kompatibel och 3D skriva ut dig själv en Stomp Pad.Stomp pad är 84 millimeter (3,3 tum) i d...

DIY Cookie Cutter för en Instructables Robot

Detta instructables är baserat på hur du skapar en cookie cutter för en anpassad design. Detta är första gången jag lägger något i kolumnen hantverk. Samtidigt baka cookies jag alltid velat ha några former som ibland är svåra att hitta i butikerna. D...

Instructables Robot Cupcake

detta Instructable förklarar hur man gör en Instructables Robot cupcake.Du kan göra med din favorit cupcake recept. Jag använde en enkel låda kaka mix. Jag använde många tuggtabletter godis för funktionerna (ögon, armar, ben, etc.) för att hålla dett...

DIY Instructables Robot iPhone Case

I denna tutorial jag ska visa dig mönstrad hur man gör en trendig tyg iPhone fall med några samtida chevron tyg, en vanlig iPhone fall och en instructables pris lapp. Visa upp din Instructables ande genom att göra och bifoga detta fashionabla tillbeh...

Instructable Robot Suncatcher

Detta instructable är hur man gör en fantastisk instructable robot suncatcher.Njut!Steg 1: material 1. en instructable robot bild att spåra (se nästa steg)2. krympande plast3. permanenta märkpennor eller färgpennor4. sax5. folie6. en ugn7. string8. e...

Instructables Robot statiska fönster Cling

Jag undrar vad blir min nästa instructable och jag kom med en statisk fönster cling Instructables roboten. Tar fasta på statiska fönster är självhäftande gratis. De håller sig till släta och platta glasytan av deras statiska egenskapen.Så, vetenskape...

Ständiga Instructables Robot låda

Detta Instructable kommer att lära dig hur du skapar en stående Instructables Robot låda!Tänk på att inte missa steg #16-18 speciellt om du är community manager granska detta Instructable för min framtid själv kommer in dem i tävlingar! hehe: o)Denna...

Instructables robot powerbank

Jag har haft denna tanke i mitt sinne ett tag nu och har aldrig riktigt blivit av att göra detta.Och ja, jag vet, The Instructables robotens kropp bör roteras mer och jag har aldrig fast som. Så, Instructables robot, om du läser detta, snälla inte sp...

Instructables Robot simma Shorts

Detta instructable kom eftersom jag ville gå in i Instructables Robot tävlingen. Sedan såg jag att badkläder tävlingen inte hade många poster och därmed gnistan som antändes. Jag tror att de är ett trevligt par bad shorts och kunde uppskattas av alla...

Geek örhängen: Instructables Robot, Totoro, Gir, Triforce och Wiimotes!

jag ville göra några mycket anpassad och funky örhängen att ge till min lillasyster. Hon älskar alla klassiker--Zelda, Totoro, Nintendo, Invader Zim, robotar, etc., och allmänt älskar att bära något som skriker högt och stolt över att världen "Jag äl...

Instructables Robot Hockeytröja

Team Ibles. Nu får pucken härifrån.Vad är mer Fn manlier än att få utrustad för en omgång hockey... eller inte? Det finns ingen soffpotatis beslutsfattare. Tja, behöver du en äkta team jersey att ge dig det aggressiva och imponerande utseendet när du...