Ändra din Wah pedalenefter att göra min talk box började jag surfa på nätet för andra gitarr relaterade saker jag skulle kunna göra själv. Jag hittade massor av info på Dunlop GCB-95 wah pedalen. Detta Instructable kommer att gå igenom samtliga ändringar jag gjort till min wah pedalen...

* True Bypass Mod
* Volym Boost Mod
Wah-volym Pedal Mod
* Sång Mod
* Mellanregister Mod

Efter att ha avslutat alla dessa mod och några andra rekommenderar jag att göra dem en i taget och testa mellan mods så om du inte gillar något, kan du enkelt ångra det.

Du kommer att behöva några grundläggande lödning verktyg...
-bra lödkolv (gruvor en Weller WESD51D jag fick i julklapp)
-löda
-wire cutter/strippa
-hjälpande hand (ett måste!)

också den för att koppla allt till styrelsen själv behöver du 24AWG tråd

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ändra din dagliga attityd genom din morgonrutin

Har du någonsin hört frasen, "Lycka är ett val"?Väl så kliché som det låter, har jag gjort detta uttalande en mycket framträdande del av mitt liv och mentala tillstånd. Nu förstå att jag är ingen saint heller förväntar jag alla att försöka vara...

Hur till ändra din förbrukaren redovisa avbilda i Windows Vista

Windows XP infördes stöd för användarens konto bilder (det finns 24 av dem). Här är hur du ändrar din förbrukaren redovisa avbilda i Windows Vista.Steg 1: Steg 1: Stire panelen Klicka på Start-knappen, klicka sedan på Kontrollpanelenoch du kommer att...

ÄNDRA DIN HEXBUG SPINDEL MED AVFALLSMATERIAL.

här jag införa ett roligt sätt att ändra din HEXBUG SPIDER med avfallsmaterial.Steg 1: Användbar/lekfull HEXBUG SPIDERJag vet att kanske du tänker att hexbug spindeln är redan en stor leksak, men i detta instructable kan du lära dig att ändra den sto...

Hur till ändra din bil olja

det finns många rörliga delar i en förbränningsmotor. Därför är det viktigt att dessa rörliga delar smörjs ordentligt för att begränsa belastningen på dessa delar. Motorolja är det ämnet som håller dessa delar från att bära bort och rätt olja underhå...

Hur till ändra din MAC-adress (Snow Leopard)

i denna tutorial kommer jag visa dig hur att "förfalska" din Media Access Control-adress eller MAC. Några bra (och tvivelaktiga) exempel på användningsområden skulle tillåter dig själv på MAC filtreras nätverk, till exempel Hotel wifi inloggning...

Ändra din bil är timing belt och vattenpump

kör jag en ' 97 Mazda 626-4 cyl. Ändra din kamrem är inte en liten uppgift, och det kommer inte vara identiskt med bilen (om du kör en 4cyl 626, mx6 eller ford probe med FS serie motor). Jag skrev detta för min 626 gemenskapens www.mazda626.net och j...

Ändra dina däck. det enkla sättet

Vara bereddNär du ändrar en punktering är det viktigt att se till att din väl förberedda. Kan möta det. Ingen vill vara fast på sidan av motorvägen i hällande regn utan rätt utrustning och kunskap för att göra en så grundläggande uppgift. Med förebyg...

Ändra din Boss DS-1

varje gitarrist vid något tillfälle har åtminstone försökt Boss DS-1 distortion pedal. De flesta människor är omedelbart besviken. Detta över-hyped pedalen låter riktigt tunn med ingen punch. Säljare på guitar center kommer att säga något liknande de...

Ett vackert sätt att ändra din bättre vatten

Du älskar din bättre, men att ändra sitt vatten kan vara svårt och tidskrävande, särskilt om du har levande växter som du har att återplantera varje gång. Det finns ett enklare sätt. Metoden overflow. Lägg in mer vatten i tanken och låt gammalt vatte...

Ändra din profilikonen

detta är min första instructable!Detta kommer att visa dig hur du ändrar din profil bild.De Extra stegen idé av gmjhoweSteg 1: Öppna Instructables Page Göra detta genom att klicka på ditt användarnamn överst höger på sidan.du kommer in din sida.Steg...

Ändra din USB-hörlurar

vet alla som någonsin har spelat TV-spel eller såg filmer med 5.1-surroundljud, dess ganska darn häpnadsväckande. Men eftersom dessa uppställningar kostar så mycket pengar, finns det några andra lösningar att få surround ljud på datorn.5.1 surround l...

Ändra din trådlösa XBOX 260 Controller med Super kondensatorer!

> Hej alla!Som framgår av mitt förra instructable (hur till göra din egen super kondensator ficklampa), jag ville ändra min laddare ombord så att jag kan ändra min XBOX 360 controller med en för evigt rechargeable ackumulatorn setup. Tja, gjorde jag...

Ändra din Polaroid Spectra kameran för icke-Polaroid Film

kan möta det... Polaroid har mestadels övergett sitt engagemang för analoga instant fotografering. Jag förstår svårt företag fakta bakom detta drag, men som någon som köpte kameran, jag känner mig lite lurad. De har slutat att göra alla integral film...

Ändra din mus LED-färg!

Har en optisk mus? Trött på den banala vanliga röda färgen som kommer från botten? Detta är en super lätt hacka till ändra färg på din mus!Steg 1: Delar som behövsDu kan slutföra detta projekt,En mus (optisk, inte analoga med en gummiboll i botten)En...

Minska av din klimatpåverkan genom att ändra din äta vanor

i efter några steg jag ska beskriva för dig olika sätt att du kan minska din klimatpåverkan genom att ändra hur du äter. Detta inkluderar vad du äter, när du äter vad och var du köper vad du äter.Steg 1: översiktInnan jag går in anvisningen av hur ma...

Vill använda Windows 8? Partition (söndra) din hårddisk och prova det!

IntroduktionMicrosoft släppte nyligen sitt nya operativsystem Windows 8. Denna nya version av windows är dramatiskt annorlunda tidigare version, Windows 7. Genom partitionering eller dividera, hårddisken innan du installerar Windows 8, du kommer att...

Handledning: Ändra din Acura RSX luftfilter

lära sig att ändra luftfiltret på din 2002-2006 Acura RSX. Mycket enkel installation med bara några verktyg.Kolla in min hemsida! http://nukem384.blogspot.com...

Hur till ändra din motorolja själv hemma.

Regelbundna oljebyten är mycket viktigt att hålla din motor i toppskick.Du måste också valde rätt olja för din motor. Äldre motor använder tjockare oljor medan mer moderna prestanda motorn använda tunnare oljor. Min inställning är en syntetisk olja s...

Hur till ändra din fordon olja

i detta instructable jag ska lära dig hur du ändrar ditt fordon motorolja.Du behöver:1) motorolja (typ av olja och olja kapacitet varierar beroende på din bil, så kolla ägarhandboken)2) ett nytt oljefilter (du bör ändra detta varje gång du ändrar din...