Andra nybörjare virka projektet: Dubbel virka Squaredetta är min nästa nybörjare virka torget, efter det enda Virkat en. Jag föreslår att du master enda virka innan du fortsätter med dubbel. Den största skillnaden är storleken eftersom dubbel virka är ungefär dubbelt så lång som enda virka. Lycka till!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Första nybörjare virka projekt: Single Crochet Square

detta är vad jag föreslår för en nybörjare på virkning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. Senare kan dessa rutor sys ihop för att göra en tvättlapp, babyfilt, halsduk, etc. Storleken spelar ingen ro...

Första nybörjare sticka projekt: Garter Stitch Square

Detta är vad jag föreslår för en nybörjare på stickning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. (Om du har sett/testat min virkade rutor då du vet vad jag talar om. Detta sätt storlek spelar ingen roll o...

Fjärde nybörjare virka projekt: Granny Square

Alright, så du har äntligen bemästrat enkel- och dubbelrum virka och du kan öka/minska, nu är det dags för torget att titta lite finare och mer invecklad. Som ni kan se, här har hål, men fortfarande många använder. Jag har faktiskt gjort en väska av...

Tredje nybörjare virka projekt: Öka/minska Square

Välkommen till min nästa handledning där du lär dig att öka och minska dina stygn (antal "v" s). Detta är en avgörande färdighet att lära sig för att göra något ändra sin form och göra mer än raka kanter. Skillnaden från de gångna rutorna är att...

Andra nybörjare sticka projekt: Sticka/aviga stygn Square

Rätstickning är bra för många saker, kallas en attraktivare sy Stockinette. På ena sidan sticka du, som vi lärt oss tidigare, men på motsatt sida, vi sticka, som vi kommer att lära sig nu.I mönstret notation skulle det se ut:Varv 1: sticka alla sts (...

Nybörjare Cigar Box gitarr

detta är mer av en uninstructable än en instructable, men förhoppningsvis mina misstag kommer att gynna andra nybörjare beslutsfattare.Jag är del av en liten grupp av nybörjare beslutsfattare i Atlanta, GA kallas AHWIG. Vårt senaste möte, vi beslutat...

Speedball utrustning för nybörjare

Okej, efter att ha sett mycket få speedball i'bles, och de som inte är här mycket bra, har jag beslutat att göra min egen.Nu det första du bör veta är att speedball skiljer sig mycket från woodsball. Woodsball är inte så snabbt tempo, och enligt min...

Nybörjare tutorial: kontrollera ledde matrisen med 2 595 SKIFT register och potmeter

Jag börjar bara med Arduino och instructables från amandaghassaei hjälpte mig mycket. I sin andra tutorialabout in- och utgångar förklarar hon hur du använder SKIFT register och hur man styr en ledde matrisen av multiplexing. I det sista steget föres...

Lätt röka pipa för absoluta nybörjare

detta är en pipa som jag gjorde rent för att döda tid. Det är enkelt och relativt snabbt att göra, och kräver minimal verktyg. Självklart, Använd ditt sunda förnuft, rökning är dåligt för dig, inte börja röka, allt det där. Jag antar att om du är gam...

Virka Lego Baby Scarf (med nybörjare Tutorial)

Hej vänner!Jag älskar virkning. Som jag kom över byggsten tävlingen fick jag bara en idé att kombinera virka och lego.Här är en virkad baby scarf med lego. Jag har också gjort garntofsar att göra det vackrare. Barnen kommer att älska den. Jag minns f...

Lätt virka halsduk (för nybörjare!)

jag är inte expert på virka eller sticka, så jag letade efter något lätt. Jag såg denna virka halsduk på en facebook-sida och kunde inte vänta med att göra en. För dem som inte vet mycket om virkning, kommer att en nybörjare som jag finna denna tutor...

Börjar virka Movie 2

börjar virka: start och virkning singeln virka sy...

Börjar virka Movie 3

börjar virka: fortsätter den 2: a raden i den enda virka sy...

Del I: börjar virka

börjar virka: del 1: slip Knut och stiftelsen kedjan....

DIY Namaste(Welcome) tecken med trä brinnande teknik (A nybörjare projektet)

Jag ville göra ett välkommet tecken för våra hem så fick jag lite uttråkad om den surrningsgarn välkommet tecken och också jag ville göra ett projekt med Walnut ihåliga oval basswood. Fråga mig varför? Det är därför jag älskar utseendet på trä som ge...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...

ENKLA men professionella teleskop för nybörjare ASTRONOMER

ENKLA MEN PROFESSIONELLA TELESKOP FÖR NYBÖRJARE ASTRONOMERHär är ett riktigt bra och mycket billig DIY-teleskop för nybörjare astronomer.Budgeten är under 15 euro (eller 16 $), du har bara en liten pengar för linser, men detta innebär att bilden av d...

Hur att lösa sudoku-pussel (nybörjare och avancerade)

I den här guiden kommer jag att förklara alla tricks jag har funnit för att minska möjligheterna i en sudoku pussel och slutligen lösa den. Varje steg i detta instructable kommer att vara av ett annat trick så om du stöter på någon du redan känner ti...

Hur virkad för nybörjare

Detta är en Instructable att lära nybörjare hur man virka.Allt du behöver är några fat garn och en virknål storlek N.Steg 1: Gör en slip knut. Börja slip Knut med fastställande av garnet och looping det. Att se är dina kort stycke, svansen, på toppen...