Andy Android Hip Packjag älskar min Droid X och har redan gjort två virkade projekt i vördnad till den.

På min blogg kan du se min Android Amigurumi och min Andy hatt . Jag har postat bilder samt mönster.

Jag ville kombinera min kärlek till karaktären Andy, med något som kan hjälpa mig bära runt min telefon, som mitt ID och kanske ett läppglans och andra små saker. Ibland vill jag gå ut utan en handväska, men jag vill fortfarande se hip, jag vill inte ha utbuktande fickor... min lösning, Andy Hip Pack. Andy är Virkat i vanlig ull, då han är valkade, för att göra en filt textur. Fulling är när du använder varmvatten och din tvättmaskin att avsiktligt aktivera stickade eller virkade objekt till kände. Tovning är tekniskt när du sticka små hullingar nålar i ull fiber för att göra en filt textur. Tänkte att jag skulle kasta detta intressant faktum ute :)

Om du är en etablerad crocheter, är jag även mönster nedan. Om du vill gå med mig steg för steg och se bilder, Följ bara.

Med en K 10 1/2-krok, Obs varhelst du maska av (bo) lämna en svans för sömnad
Huvudet gör 2
Rad 1 Ch 2, 6 FM i andra kedjan från nålen, 1 lm, vända
Rad 2 Sc 6 m, 1 LM vända
Rad 3 Sc 1, 2 FM i nästa st, upprepa tills du har 9, 1 lm, vända
Rad 4 Sc 9, 1 lm, vända
Rad 5 Sc 1, 2 FM i nästa st, upprepa 4 gånger, sc 1 (13 sts) ch 1, vända
Rad 6 Sc 13, ch 1 slå
Rad 7 Sc 1, 2 FM i nästa st, upprepa 6 gånger, sc 1 (19 sts), 1 lm, vända
Rad 8 Sc 19
bo

Kroppen gör 2, men gå med Bakst i huvudet
Rad 1 Ch 15
Rad 2-20 FM 14, ch 1 vända
Bo

Sidorna gör 2
Rad 1 ch 21
Rad 2-4, sc 20, 1 lm, vända
Bo

Toppen av huvud
Rad 1 gör en loop, push krok i baksidan av kedjan för varje stygn, sc 20, 1 lm, vända
rad 2-3 sc 20, kedja 1 vända
Bo

Nedre delen av kroppen
Rad 1, gå med en rad, samma som på huvudet
Rad 2-3, sc 14, 1 lm, vända

Armar gör 2
Rad 1 sc 2, 6 FM i 2: a maskan
Rad 2-12, sc 6
Bo

Benen gör 2
Rad 1 sc 2, 6 FM i 2: a maskan
Rad 2-6, sc 6
Bo

Antenn gör 2
Rad 1 sc 2, 4 FM i 2: a st
Rad 2-3 sc 4
Bo

Hällor göra 2
Rad 1, kedja 5
Rad 2-10, sc 4, ch 1 slå
Bo

Sy ihop bitar, bifoga armar och ben, antenn och bälte loopar. Sy på knappen ögon med garn.

Full/filt i tvättmaskin och torktumlare. Efter torkning, sy i dragkedjan mun med vanlig tråd

Se Steg
Relaterade Ämnen

Andy Android hatten

så du kan berätta, detta är den 3: e Andy Android virka projektet jag har gjort... Jag älskar den lilla roboten! Tyvärr finns det inga bilder av processen som jag gjorde detta för min blogg:http://rollerscrapper.blogspot.com/2011/05/Andy-hat-and-Big-...

Hur till göra en överlevnad Hip-Pack

en överlevnad hip-pack är bra för vandrare som vill ha en lätt att bära överlevnad pack att de kan ha enkel tillgång till mitt i skogen. Detta är tänkt för överlevnad under några dagar, men inte en lång period av tid. Detta kit är tänkt att vara kost...

Andy Android

jag köpte en av de första Android OS-telefonerna, G1. Logotypen för Android OS är en grön android som jag tyckte var väldigt söt. Jag bestämde att alla behöver sina egna gulliga android och så jag gjorde Andy.Andy var virkade med kamgarn vikt garn oc...

Andy Android Amigurumi

skapade jag den här lilla killen i 2010 i vördnad till min awesome Droid X telefon. Här är min ursprungliga blogginlägg:http://rollerscrapper.blogspot.com/2010/08/Android-Amigurumi.htmlJag önskar jag hade bilder på processen men detta var innan jag u...

Coin slot detektor

av: amy khoshbinhennes hemsida: www.tinyscissors.com När din myntinkast utsätts, vibrerar denna bärbara hip-pack det området för att göra dig medveten om den. du bestämmer dig att täcka upp eller låter allt umgås.coin slot detektor är ett enkelt sätt...

Hur till installera Apps till ditt SD-kort (nr Root)

har du någonsin sprang lågt på minnesutrymme på din android och var tvungen att ta bort några apps? Med en dator och en micro SD-kort behöver du inte oroa ont om utrymme på telefonen mer! Du behöver inte ens root din telefon! Efter detta installerar...

Hur du använder en Android emulator (ANDY)

Hur du använder en Android emulator (ANDY)"JAG ÄR EN STOR KONFLIKT MELLAN KLANER FAN OCH HAR ALLTID VELAT SPELA PÅ MIN 17? HEMDATOR". Sedan jag hämtade ANDY har jag nog spelat Clash of klaner på PC mer än min telefon.Om att ladda ner andy: http:...

Hur du öppnar, packa och packa upp arkiv på Android (zip, rar, 7z, tjära, b1, etc.)

Vi alla hämta från tid till några foton eller musik från Internet. Sådana filer komma brukar i arkiv. Det är inget nytt om din använder en PC eller laptop, men om du använder en Android-enhet, några mindre problem kan ytan. För att undvika detta, pre...

Silvertejp hip-säck-fanny-pack

Jag önskar jag hade faktiskt mer än bara de färdiga produkten bilderna för detta en, det är en liten militär/actionhjälte inspirerade hip säck som jag gjord av det enda materialet tillgänglig på gång--silvertejp. Så dess inte mycket tålig eller använ...

Förstärkt verklighet Tutorial - PizzaSalad! (Android)

Hej alla!Denna handledning handlar om att göra egna förstärkt verklighet app på android. Jag bara kom över den här bara häromveckan, och har gjort dem icke-stop; Det kan vara ganska rakt fram, men awesomely givande när klar. För det första skulle jag...

2 rullar Android vikt kontrollerad robot

Denna robot leksak är som en Segway, förutom att det är naturligt själv balanseringen. Den fungerande principen för rörelse liknar sfär leksaken, minus utanför bollen del och gyro. Den är stabil eftersom tyngdpunkten är lägre än hjul centrum. Det ska...

Android HTC EVO 4G Tutorials 05 - mappen arrangör

med hjälp av mappen arrangör att rensa upp en del av trassel med en startskärmen för någon som har en hel del apps installerade, men inte vill de ta över deras hem skärm. Definitivt ett bra verktyg för minimalister och människor med massor av apps.Ma...

Bygga en bärbar Linux eller Android-enhet för att vara stolt av!

Hej!Jag har några saker att nämna innan vi börjar:Detta är inte en färdig Instructable. Jag har arbetat som konsekvent på detta projekt som en heltid high school student kan sedan jag fick reda på denna tävling, men tyvärr jag bara några dagar kort.D...

Android kontrollerade LCD/LED Display - ingen Android-programmering, nr lödning behövs.

IntroductionDetta bygga använda Arduino plattform för att styra en LCD/LED display från din Android mobil. Det är en plug and play bygga som kräver nr Android programmering, ingen lödning och ingen handstil av Arduino kod, det du inte vill.Den grundl...

Android RC bil

Hej och Välkommen till min andra instructable, där vi kommer att ändra en billigt RC bil att köra den med en Android smartphone via Bluetooth.Faktiskt, detta var mitt skolprojekt på Lycée Jules Fil , så jag var tvungen att producera en fullständig up...

DIY Home Automation för nybörjare. Absolut ingen kodning eller lödning behövs. Android/Arduino för att växla saker på och av

Denna instructiable är att den absoluta nybörjaren. Om du kan hantera en vass kniv utan att skära kan fingrarna av dig göra och anpassa denna hemautomation controller.Dessa instruktioner är också on-line på www.pfod.com.au under Android / Arduino för...

Android Zombiebot

Bygga denna Zombiebot som du kan fjärrstyra med Android Bluetooth-enheten. Baserat på Android Robot Controller från www.roboticintelligencesoftware.com.Steg 1: Delar som behövs Android Robot Controller leverantör: www.roboticintelligencesoftware.com...

Android kontrollerade robot

baserade på DFRobot 4 x 4 robot.Kontrolleras med hjälp av Android-telefon via bluetooth.Samt att avlägsna kontrolleras av en telefon, har också ett läge som söker ut ljus.Eftersom varje robot behöver har blinkande lampor lysdioder som blinkar och har...

Android pfodApp kontrollerade datalogging Arduino IRTemp mätaren

IntroduktionDetta instructable visar dig hur man gör en Arduino baserade IR temperatur mätare som styrs av din Android mobil. PfodApp används för att göra kontrollen. Nr Android programmering krävs. Du kan anpassa de funktioner som ändrar Arduino kod...