Animerade rc torn och rök systemJag presentera mitt projekt, vilket är mycket viktigt för mig. Jag gör alla typer av modeller i mer än 20 år. Jag har faktiskt plasitique, metall, papper (regadez optimus prime bilder, som alla papper, artikulera, och är 105cm hög).

Nästa === >

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enklaste ebb och flod hydroponics system någonsin! Modulära, drivs av luftpump.

Ebb och flod hydroponiska system behöver noggrann utformning och en ganska dyr pump. Detta är ett billigare enklare alternativ som använder en luftpump för att skapa ebb och flow i stället. Det är förmodligen mer justerbar och mycket mer anpassningsb...

Dagis övervakning och spårning System med Intel Edison Development Kit

Vi har byggt ett dagis övervakning och spårning system med Intel Edison styrelsen tillsammans med Bluetooth låg energi (BLE) enheter och en USB-kamera. Det är en demonstration av hur lätt Intel Edison DevKit kan användas för att bygga en lösning till...

SMART CAR och SMART parkering SYSTEM

Detta instructable är den skriftliga versionen av min "Arduino: hur till bygga en skarp bil och SMART parkering SYSTEM"Robotics är en del av dagens meddelande. I dagensvärlden robotics är en snabbväxande och intressanta området. Är det enklaste...

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

Knex pistol glock/revovler aka tr8 torn och glidande åtgärder

Atm jag har inte ett namn för denna kanon, och jag är inte riktigt bra med namn så dess West, men atm jag bara kalla det en glock/revovler.Jag ger kredit till Ipod Killer för den grundläggande mönstren av denna pistol handtag. Jag också ge honom berö...

HACCSY - Hackerspace åtkomstkontroll och checka in System

HACCSY abreviation står för Hackerspace Access Control och checka in System och det är ganska mycket vad den gör.HACCSY app är tänkt att köra på en RaspberryPi som är ansluten till internet och elektriska strike låsa ytterdörren. Det gör jobbet enkel...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Hur man räkna i binär och hexadecimala numrering system

visste du att det finns andra system för numrering än våra vanliga decimal-system?Det första systemet för numrering var bas 60.Det decimal-systemet, eller basen 10, är inom matematik och vardagen, men datorer och annan elektronik måste ha enklare (ib...

Raspberry Pi brandvägg och Intrusion Detection System

kanske du tänka "Varför ska jag skydda mitt pivate nätverk? Jag har ingen kritisk information på min dator, inga känsliga data". Är din e-post verkligen offentliga? Du har inte några bilder du inte vill ladda upp till Facebook, eftersom de är pr...

Nerf Strongarm skrot stock och bifogad fil system

Hej alla!Detta instructable visar dig min skrot strongarm mods och hur man gör dem själv.Jag la ett lager och en K'nex fästsystem till blasterOckså check ute min Nerf hemsida länkSteg 1: materialEn lista med material:plaströr c.a. 5.5 cmPVC pipe c.a....

Enkla Ebb och flöde hydrokultur System

detta instructable visar dig hur man bygger en enkel ebb och flod hydroponiska system. Av de många olika mönster jag har försökt i förflutnan, har ebb och flod fungerat bäst för mig.Jag har framgångsrikt blivit mindre växter som sallat och spenat och...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

En ansluten växthus för lätt och produktiva trädgårdsskötsel

Myfood trädgårdsarbete systemet gör det möjligt att återvinna din livsmedelsproduktion i 4 enkla steg. En gång installerat du behöver endast 20 minuter om dagen för att producera alla grönsaker du och din familj äter i 24 kvadratmeter. Vi minimera un...

Skytte för en hemsida funktion: Timelapse och Multi-exponering fotografi DIY Hur (göra eller skriva egen kod!)

Vad jag gillar med Instructables är att det är foto-centrerad: det första du ser när du skapar en ny Instructable är "Lägg till bilder", före all text visas dialogrutan! I den värld vi lever i idag, är bilderna allt.Min senaste Instructable var...

Hur man bygger och Arm en skala modell slagskepp från Scratch

Välkommen till den fascinerande världen av R/C BIG GUN örlogsfartyg bekämpa. Så vad exakt är R/C örlogsfartyg bekämpa? Det är en hobby där skala modell krigsfartyg, beväpnade med lågt tryck CO2 kanoner eld små kullager på en motstående fartyget. När...

Knex dubbla torn assault bow

det efterlängtade "Shanti" båge, eller D-fliken (dual-torn assault bow) är äntligen här. D-fliken är en shot båge, vilket betyder att det är är en båge/armborst som skjuter mer än ett skott i taget. Det unika med detta sköt pilbåge dock är att d...

Hur ersätta saknade skruvar och brickor på Thule 400XT Towers

Detta instructable förutsätts du har vissa kunskaper om Thule biltillbehör rack.Jag har nyligen köpt en begagnad uppsättning av fyra Thule 400XT torn och två lasthållarrör för $30. Tornen innehöll inte ursprungliga bultarna för att dra åt tornen till...

Mage dice tower: laserskuret och 3D tryckta

Vi spelar en massa brädspel runt mitt hus, och om du har barn, då vet du hur det är att hämtar tärningar från golvet varje par varv. Så några månader tillbaka, min flickvän och jag började undersöka dice torn för att hålla tärningarna från att flyga...

En Wi-Fi baserat Controller för modelltåg, Halloween rekvisita, energi övervakning och mer!

Människor har blivit van vid att använda sina bärbara enheter för att utföra alla typer av saker från att titta på videor, spela spel, att hantera deras inköpslista. Men trots populariteten för dessa enheter, beslutsfattare, hackare och hobby har int...