Anka Tape och aluminiumfolie plånbokförst och främst detta är min första instructable ;) hoppas det är inte dåligt

Detta är min egen bygga av en anka plånbok.
Dess fodrad med aluminiumfolie för struktur och semi-RFID-skydd.
Detta är inte bara några thow tillsammans bygga som kommer att hålla upp dina pengar din ID och kreditkort. Detta bygga också dragen en Bonussteg :) Vad ett samtal jag stash pocket. Jag håller (när jag har em hah) min större räkningar i det 100-tals och vad inte.

Obs: När läsande varje rad är ett steg normalt en varje pic gose till en steg mest tid bara följa stegen hehe

Byggd av: Heath S.
Men någon en skränande ändra det göra det bättre eller något bara ge mig några kredit om du kan TY och GL ;)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anka tape vattenflaska och telefonhållare

Ett sätt att du kan bära din vattenflaska med lätthet!Steg 1: material1. sax2. duck Tape3. vattenflaskaSteg 2: vägbeskrivningTa anka tape och mäta den så dess större än vattenflaskan. Sedan lägga duck tape tillsammans insidan ut.Steg 3:Satt samma sto...

Anka Tape Nintendo DS (Phat) och spel innehavaren

A Nintendo DS (Phat) innehavaren av Duck Tape. Det har också fyra spel! Jag blev inspirerad av att se många andra Duck Tape uppfinningar på internet och att vara alltför menar att punga ut för en DS hållare.För detta instructable, du behöver;En rulle...

Hur göra en anka tape steg

vad är vackrare än en ros av Duck Tape? Inget smuts, inga törnen att ta itu med, och du behöver inte ens vattna den! Följ instruktionerna och skapa en själv, som en gåva eller dekoration.Steg bilder som jag använder är inte min egen.Steg 1: Steg ett:...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Gör din egen Duct Tape/Faceplate Hybrid plånbok

detta är en steg för steg Instructable om hur du gör din egen Lightswitch frontplåten plånbok. Jag försökte vara så detaljerade och professionella kvalitet med detta som jag kunde. Se nedan för min slutprodukt.Steg 1: Behövs objekt Dessa är de saker...

Hur man gör en oljelampa med toalettpapper och aluminiumfolie

Thans är ett billigt och enkelt sätt att göra en oljelampa med toalettpapper och aluminiumfolie. Oljelampor har i oss i tusentals år och kan inte endast komma till nytta i en ljus ut akut, men kan också vara mycket dekorativa och säkra som part ljus....

Salt vatten och aluminiumfolie natten ljus

en enkel klassrummet (ingen lödning) projektet att Visa aluminium luft-batterier används. I detta instructable jag visar dig hur du skapar en enkel 3 cell aluminium luft bränslecell med hushållens aluminiumfolie och saltvatten. Du kan använda detta f...

Quackaroons: anka macarons och dammen cupcakes

dessa anka macarons på dammen cupcakes är så gott och skulle vara perfekt för en baby shower eller ett litet barn födelsedagsfest. Du kan läsa mer om detta på min blogg här - http://www.craftstorming.com/2012/05/quackaroons-and-pond-cupcakes.För att...

Använda svarven - Tap och Die

Under min tid på college har jag en hel del fritid i de tekniska workshoparna kring min skola och högskola. Detta gör min att göra en massa olika saker och Använd olika maskiner. Jag tycker om att använda svarven eftersom det materialet du maskin har...

Duct Tape och tidningen vävda plånbok

hedra Earth Day, jag gjorde denna plånbok silvertejp och en gammal tidning. Det är faktiskt lättare än en normal silvertejp plånbok i min mening och tar bara ca 45 minuter. Det är också riktigt söt!Steg 1: material Allt du behöver är en rulle silvert...

Anpassade för hållbara och funktionella plånbok silvertejp

hur man gör en elegant men ändå funktionella gubbe/plånbok silvertejp som kommer att pågå tills du blir uttråkad av det eftersom min 5 år gammal och har inte brutit ännu och inte visar några tecken på att ge upp.Detta Instructable hjälper dig göra di...

Duck tape och cardbord frisbie

Ok, detta är en billig men kul sak att leka med.om några av bilderna ser konstigt, är det eftersom jag hade upp kontrasten mycket.Steg 1: Steg 1 saker du behöverlista över saker du behöver:1 cardbord lådaen knivsilvertejp (vilken färg du vill ha)1 fo...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Duct Tape och tuggummi gitarr plocka fall

detta instructable är mycket praktiskt! Det får plats i ryggsäcken eller fickan och du kommer aldrig att förlora ditt val!Steg 1: Material och verktygDu behöver...5 tuggummi fallet (innehållet bort)SilvertejpKardborrbandExacto eller schweiziska armék...

Ballong och aluminiumfolie Prank

så din i college och din rumskompis är borta för en stund eller din bror/syster/betydande andra är borta för helgen... Varför inte ge honom/henne en riktig överraskning att komma tillbaka till? Du kan aluminium folie deras hela rummet och sedan på to...

Duct Tape och ballong boll

denna boll kan användas som en superlätt volleyboll, lekplats boll, eller bara en boll att spela fånga med. Du kan hitta andra användningsområden. Bollen är ljus och grippy. Det är billigt och lätt att göra. Det är förvånansvärt tåliga och står upp t...

Duct Tape och PVC kanot

Bläddra Imgur en dag såg jag några killar som gjort duct tape kanot, och bestämde mig för att prova min hand på samma. Jag såg några andra Instructables på denna webbplats som gjorts kajaker eller kanoter, men de verkade lite mindre skala och jag vil...

Duct tape och förvaring väska binder penna ficka

behöver du:En galla storlek reglaget stil förvaringsväskaSilvertejp i önskad print eller färgPlast styckning mattan tillval (hjälper till att minska silvertejp)Linjalen, markör, saxTre hål punch eller regelbundna hålslag1. Mät och klipp 3 inches av d...

Min anka Tape Kindle täcka

detta är mitt Duck tape kindle fall som jag gjorde idag. Dess mycket enkel och använder grundläggande förnödenheter. Jag hoppas du gillar det!PS Detta är min första instructable så ge mig lite feed back! : D___________________________________________...