Anlöpning en hurdetta är för om du inte har en dubbel panna är hur man Mcguyver en dubbel panna. Detta instructable kan göras med inget annat än kök köksredskap. Nu du måste fråga vad är en dubbel panna?, en dubbel panna är en stekpanna med i en stekpanna att värma vatten i botten pannan att värma upp pannan.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad anlöpning Pot

OK så min mor användning att arbeta att göra hand doppad choklad och ville göra det till jul för familjen. Dock har hon uttryckt frustration över vad som finns tillgängligt för temperering choklad. En liten anlöpning maskin gör att endast ett och ett...

Anlöpning en kniv med mitt kaffe kan smida.

Detta är en uppdatering av mitt kaffe kan smida. Jag har använt det till värme behandla knivar jag gjort. Jag är inte expert på detta och inte låtsas vara.PSANär du använder värme och metall är det alltid en bra idé att ha en brandsläckare händig. An...

Choklad anlöpning: Sous Vide stil

Detta är ett snyggt lite sätt att dämpa din choklad innan du använder den för att skapa fantastiska resultat.Om du har tillgång till en Sous Vide Cirkulator eller ännu bättre en vattenbad och du gör denna typ av sak en hel, när du har provat det här...

Enkla survival knife.

Följande är en enkel handledning om hur man gör en överlevnad kniv. Tyvärr jag för närvarande har inte de nödvändigheter som behövs för att värmebehandling detta blad men jag kan uppdatera den instructable vid en senare tidpunkt med instruktioner om...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Hur man gör en Puukko stil kniv

Jag hade en eftermiddag av och några extra material. Arbetar från 11: 00 till 7 P.M. Jag gick därifrån med en anständig kniv. Den ursprungliga stacken skulle bli valnöt-svart spacer-bok-svart spacer-valnöt-mässing, men jag ändrade det till valnöt-röd...

Hur man bygger en kniv

så du vill göra en kniv?Jag är inte här att avråda dig (snarare, jag skulle vilja uppmuntra dig), men låt mig först få detta ur vägen: kniv är en långsam, delikat, omsorgsfulla, mångfacetterade, ibland frustrerande process. Det kräver skicklighet i m...

Hur till skapa en kasta kniv

jag inte vinna loppet att lägga första smidda kniven på webbplatsen, så jag får väl nöja sig med näst bästa. rocketscientist2105 postat "Jag vill prova att göra en kastar kniv (bascically ett spö med slutet flatend, ingen skärpning nesscicary). Kan j...

DIY betong:: hur-Mix betong

detta Instructable kommer att omfatta tre sätt att blanda vanlig betong, ett sätt för att blanda glas-fiber-armerad betong (GFRC) och instruktioner utför en svacka Test att kontrollera överensstämmelsen mellan den konkreta mix.Vilken metod du använde...

Hur man gör choklad tryffel: Del I

i del ett av våra två-serie, Cile från Traverse Gourmet tar oss in i livsmedelsbutik dotter choklad kök och visar hur handgjorda, hantverksmässiga chokladtryfflar skapas. Hon beskriver också anlöpning processen och varför det är viktigt....

Hur man gör Creme Brulee

Grattis! Du kommer nu att en kulinarisk resa som kommer att expandera dina kulinariska kunskaper samtidigt som du med en veritabel behandla: crème brûlée! Crème brûlée anses vara en av de heliga grails desserter när det kommer till husmanskost. Det o...

Hur man gör bra choklad med rosépeppar

detta är min första och en ganska lätt Instructable om hur man gör en vacker och mycket god choklad.Det är något som någon som inte har arbetat med choklad kan göra (det kan vara lite svårt att temperera choklad, men du lär dig), men också för någon...

Hur man gör choklad garnishes

choklad är stor å det är eget, men choklad garnering? Nu är vi pratar!Att göra din egen choklad garnering är ett bra sätt att dekorera eller accent din dessert och är verkligen lätt att göra. Det finns några olika sorters choklad garnering, men jag k...

Hur man gör ett svärd: en omfattande Guide

Jag skrev de flesta av detta medan jag arbetade på projektet. Detta intro kommer att fungera som en övergripande reflektion och analys av processen som ett fullständigt införande som förväntat.Väl här är det. Har du någonsin velat bygga ditt eget svä...

Hur man gör bo-shuriken

detta är min handledning om hur man gör bo-shuriken ur en pinne av gängade metall. (fungerar även utan tråd). Dessa shuriken är av bättre kvalitet och när de utförs väl, de flyga och träffar mycket trevligt.Material du väljer kommer att behöva:-plyer...

Hur man gör en Woodlore klon

detta är min första instructable! :) så förbehåller jag mig själv från någon missar eller om jag glömde att nämna något, kommentera så att jag kan redigera. Som de flesta av du bushcrafters/survivalists redan vet, är den klassiska woodlore en av de m...

Hur till skapa en Khopesh

Hej alla! Jag har precis avslutat ett av mina häftigaste projekt hittills (enligt min åsikt). Så vilja min kusin att vara en smed och mig en snickare, vi ofta gå samman och kombinera våra talanger. Detta innebär naturligtvis svärd. Och mig att vara e...

Hur man gör en skrift Quill

För mer än tusen år var fjäder quill dominerande skriva kärlet av den västra världen. Det finns många konstnärer, prop-makers och entusiaster idag som fortfarande använda spolar och har lärt sig att skapa sina egna. Processen är inte svår. det, dock...

Hur till göra choklad från Scratch

choklad är ett livsmedel som är samtidigt överallt och mystiska. Choklad är överallt - i kakor, i godis, i drycker. Men vet få människor verkligen hur choklad görs. Ännu färre har faktiskt deras ögonen på en kakaobönan, än mindre en kakao pod.Efter o...