Another Docking StationI know!..... Det finns många dockningsstation att välja mellan. Jag behövde en för min familj att använda, så jag tänkte jag skulle prova min egen version. Detta är en prototyp, jag kommer att använda en massivt trä av något slag (körsbär, mahogny eller Ek) för den sista försöken. Detta är min första Instructable så gå lätt på mig. Jag tror det finns tillräckligt med info för någon att få tanken, om inte låta mig veta och jag kommer att besvara det bästa jag kan.
Ska du borra hål tillräckligt stort för att ta bort plugstrip och möjliggör olika storlek kontakter. Hålen jag borrade i topp är 13/16"
Relaterade Ämnen

Ändra Sony VGP-SP2 högtalare för icke-Docking Station

År sedan köpte jag en Sony Vaio laptop som kom med en dockningsstation och några fina högtalare. Jag nyligen donerade den bärbara datorn, men höll högtalarna i hopp om att använda dem med min nyare stationära dator. Problemet är att högtalarna var av...

Knex PS3 docking station

So... Min ps3 slim överhettas ibland på grund av min överdrivna spela. Jag tänkte att det kunde vara bra för systemet. Jag beslutade att bygga en plattform som skulle höja PS3 i luften och ge utrymme för mer luftflöde runt systemet. Som jag byggde ja...

Knex ipod docka station

detta är en knex dockningsstationen för en ipod och det är också en knex ipod fristående...

IPod / mp4 docka station eller mp3-server kontrolleras från sängen med noll kostnad

Hej, jag vill lyssna på min mp3-låtar på min hemmabio, men, min hemmabio är på mitt sovrum och min dator är på en annan sida av mitt hem. Trött på att bränna skivor, jag löste detta problem...Allt annat var jag behovet med kontinuerlig strömförsörjni...

En annan IPhone docka

jag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den...

The Throne Dock for your iPhone and other mobile devices

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------** UPPDATERING **Tyvärr denna tronen produktion blev dödad av HBO efter att vi fått ett cease och avstå br...

IPod/mp3 spelare dock för 2

detta är min billigt och lätt att göra docking station.it är tillverkad av en kartong (skokartong), Billigt £1 högtalare och vissa knex.du behöver:.Duck tejp.Scissors.Screwdriver.Cheap högtalarenågra knex(optinal).Shoe box (eller kartong).ett par com...

Dell Inspiron 600M reborn as a Homemade Tablet pc

Goal:Konvertera en Dell Inspiron 600m laptop till en beröring skärm tavlan.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Uppdatering 9/7/12För två veckor sedan...

Den enklaste uppladdningsbart batteri krets (och rädda planeten alltför)!

Hallo alla...Idén kom till mig när jag var redo att ersätta en battericell i min väckarklocka bredvid min säng. Även använder jag de senaste 5 år endast laddningsbara batterierna av de flesta typer jag övervägt hur många battericeller människor värld...

LED HexWorm Mod

en liten sak att krydda upp min tristess bugg (HexBug Inchworm). Alla gjorde jag främst var lägga ett par lysdioder som jag flyttat från min PSP phat docka station och skapade "ögon" som jag kan navigera i mörkret om jag känner för det. även det...

ServerBot - för att servera mat och dryck

jag tror jag har skapat en robot som är funktionella, hjälpsam, underhållande, nyckfull och helt enkelt fantastisk.ServerBot. Byggd på en iRobot skapa.En robot med möjlighet att flytta på ett tillförlitligt sätt mellan alla rum i huset samtidigt bära...

Signal som blockerar telefonladdare

Steg 1: Signal blockerar telefonladdare Eerste prototyp ontworpen i 3D. Het ontwerp bestaat uit respectievelijk een bovenaanzicht, vooraanzicht en zijaanzicht.De functie van dit produkten är het opladen van een IPhone 6 +, en het blokkeren van WIFI e...

Ställa in en BODACIOUS bubbla STATION för fester, festivaler & händelser - skapa din egen jätte kul!!!

Bubblorna är awesome! Jag förkastar helt uppfattningen att bubblan blåsa är bara barnens spelar, och ser det som en rolig, avkopplande, kreativ verksamhet för humanoider i alla åldrar och bakgrunder. Inställning-upp en bubbla station på en fest, ger...

ANIMATION STATION: En Instructables tävling kurs

Välkommen till ANIMATION STATION, där idéer komma till liv en bildruta i taget. Studenter i kursen arbeta för att utveckla färdigheter i STOP MOTION ANIMATION, medan dokumentera utvecklingen av sina egna kort film genom slutförandet av sina egna INST...

Gör det själv: IPhone docka

Mobil telefoner tar över planeten, likaså deras tillbehör tar över också. Detta inkluderar örat knoppar, headphone jack damm pluggar, fall, bryggor och så vidare. I detta instructable jag ska lära dig att göra din egen telefon docka på en budget.Om d...

En Raspberry Pi Project Maker Station

Ett projekt Maker Station bestående av två Raspberry Pi: s i anpassade fall. Med en distinkt 80-tals känsla.Följande är en allmän beskrivning av projektet bygga och de problem som uppstått samtidigt bygga.Steg 1: Projektet ConceptEn projekt Maker Sta...

En enkel Solar Laddning Station

Hej, jag heter Corwin och detta instructable kommer att vara en guide för processen jag brukade bygga sex solar powered laddningsstationer som del av min Eagle Scout projekt för Boy Scouts. Mitt huvudsakliga mål när jag designade dessa stationer var...

Lägga till vakuum desoldering till X-Tronic 4040 (och andra?) omarbetningar station

detta är en relativt lätt modifiering att göra - och det fungerar bra! Det bör också kunna anpassas till andra omarbetningar stationer som har en dedikerad luftintag på deras inre pump.Material som behövs:barb 3-3/16" x 1/4" MIP hose barb adaptr...

IPhone prylar (lampa, fläkt, docknings station, etc...)

Jag är ett stort fan av prylar så beslöt jag att göra min egen prylar för min iPhone 4.Detta instructable kommer att arbeta med alla iDevices att ha gamla 30 stiften docka kontakter. Om du har en iDevice med Apple lightning connector, bli inte ledsen...