Anpassade för hållbara och funktionella plånbok silvertejphur man gör en elegant men ändå funktionella gubbe/plånbok silvertejp som kommer att pågå tills du blir uttråkad av det eftersom min 5 år gammal och har inte brutit ännu och inte visar några tecken på att ge upp.

Detta Instructable hjälper dig göra din egen personlig plånbok inklusive korthållare, mynt-partition och penna innehavaren. Dessa plånböcker är mycket hållbara och ska pågå för så länge du behöver dem för min har varat i fem år så långt och mina bröder ännu längre. Om något går fel och en bit lossnar sedan är allt du behöver göra för att reparera den sätta en ny bit tejp över den del som lossnade. bra som ny!

Silver med penna innehavaren är en exakt kopia av min gamla hög kvalitet dyr läder plånbok som bröt efter 6 månader, duct tape utbyte varade 10 gånger längre och är fortfarande kommer.

Dessa plånböcker är också bra samtal poäng som människor alltid kommentera dem eter eftersom de är imponerade den är gjord av bandet och inte bara en gammal plånbok omfattas i band eller på grund av miniatyr pennan som är mycket användbart.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en plånbok silvertejp med dolda fickor och en Zelda logotyp

Triforce mönster kan hittas här: http://thatsps.com/triforce_wallet/pattern.pdfProdukter behöver du:En linjalExacto knivKlara bandSaxoch ett kort för att få fickorna rättDu börjar med 8 remsor av bandet minst 7 inches lång varje. De behöver inte vara...

Anpassade gardiner; färgglada, Billigt och lätt

Målet med denna kompatibel är att visa dig hur man gör anpassade gardiner mycket enkelt och billigt. Detta lilla knep gör att du kan ha nästan vilken färg eller mönster för bara några dollar, och det kommer att vara helt maskin washable och torktumla...

Roliga och funktionella katt skräp låda cover

har du en eller flera katter, och en kattlådan som ses (och skapar dammoln och luktar) mer än du vill? Vi antog två bedårande bror katter och har nu två inte så bedårande skräp boxarna för dem. "Deras" sovrum innehåller en katt träd/condo och of...

Anpassad båt kylskåp och diagram tabell skåp

Först av allt, detta är min första instructable efter många år av glada och inspirerande läsning.Vår 28' segelbåt behövs ett kylskåp. När vi köpte båten, var det enda stället att förvara kall mat under ett diagram fällbord, i en peltier kyls bärbar k...

Anpassade animerade kompis Chattikon = snabbt och enkelt!

Obs: detta instructable kräver att du har adobe photoshop.Om du vill ha en animerad ikon, måste du också ha adobe imageready, men du kan göra en statisk ikon utan som.Andra saker du behöver: en bild på din dator som du vill använda för att göra din i...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Anka Tape och aluminiumfolie plånbok

först och främst detta är min första instructable ;) hoppas det är inte dåligtDetta är min egen bygga av en anka plånbok.Dess fodrad med aluminiumfolie för struktur och semi-RFID-skydd.Detta är inte bara några thow tillsammans bygga som kommer att hå...

Fiske rulle ombyggnad och anpassning med 3D tryckta delar

här är min ombyggnad av en klassisk 700 serie Penn Spinning rulle. Även om dessa modeller dök upp ca 40 år sedan, har den enkla konstruktion och hållbarhet hållit dem populära bland fiskare. Jag påhittade nya plastdelar, uppgraderade dra och avslutas...

Återvunnet moderna skjul

Skjul är otroligt händig för att lagra allt från elverktyg paddlar kanot men att ha en falla sönder gamla skjul kan vara olycklig. Vi hade en gammal sviktande metall skjul som desperat behövde bytas och vi måste göra vad vi kunde på en smal budget at...

Lastpall dator skrivbord

jag fick idén till denna dator skrivbord från att se ett par andra pall-relaterade projekt på instructables. Vi behövde ett skrivbord för vårt hus och jag ville ha en som skulle passa tätt var en gammal garderob som används vara. Så skapade jag detta...

DIY cykel reparera stå

detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå för lite pengar!Du behöver kanske inte behovet av en reparation stå tillräckligt ofta att motivera $100 + utgifterna. Kanske du gör en massa cykel reparati...

Handskfacket "Snabbmat" Servetthållare

• sax• silvertejp• limpistol• lim pinnar• kartong• box kniv• kardborrband• inslagning (cellplast)Steg 1: Skära papp Skära papp till önskad storlek som passar din kryddnejlika box...Min låda:• 1 5 x 8"• 2 2 x 8"• 2 2 x 5 1/4"• 2 1 x 8"O...

Göra en kartong verktygslåda

Göra en kartong verktygslåda från Amber Dohrenwend på Vimeo.För två år sedan hittade jag en vacker gammal trä får klippning låda vid Camberwell marknaden under en resa till Australien med min familj.Det var vackert slitna och även hade lilla lilla de...

DIY cykel stå!

Detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå! Projektet kostade mig mindre än $30 dollar och är mycket lätt att göra med lite material. Jag köpte alla mina material på The Home Depot. Det tog mig mind...

Fisk Feeder

IntroduktionVarför detta projektMitt akvarium är en Juwel Rekord 800 och har ett Juwel utfodring maskin. Jag köpte maskinen för att kunna mata min fisk på regelbundna tider när inte jag runt. Det är en stor maskin, men som en ingenjör ser jag lite ut...

Skapa anpassade titlar i iMovie 09 - lägga till logotyper och transparenta bilder till Video projekt!

Vill du lägga till anpassade rubriker och transparent bildlager ska video iMovie-projekt? Denna tutorial lär dig hur du lägger till transparent png-bildfiler kan imovie och överlagra dem över din video. Detta kan användas för att lägga till logotyper...

Fällbara utomhus Dolly / dra vagn / Gear dumper

Sommaren är över oss och äventyr väntar. Som den inhemska mula i familjen letade jag ett enklare sätt att dra redskap från bilen till roliga och tillbaka igen. Jag gjorde en super fin golfbil pull heavy trash dag och jag gillade tanken på att ändra d...

Hur du gör din egen anpassade Full storlek hemmagjord filmaffischer

någonsin ville göra din egen full storlek anpassad affischer men inte vill spendera $20? Tja har jag en lösning för dig! Allt du behöver veta är hur man använder en dator, sax och tejp. Jag snubblade över lösningen när jag gjorde hoverboard från till...

Anpassade 3D tryckt fiske lockbete

Till min första 3D-skrivare, jag trodde jag skulle ta itu med något annat: en fiske lockbete. Rätt nu marknaden är begränsad till kommersiellt tillverkade modeller och anpassade handgjorda dem tillverkade av trä med användning av elverktyg. Detta är...