Anpassade gardiner; färgglada, Billigt och lättMålet med denna kompatibel är att visa dig hur man gör anpassade gardiner mycket enkelt och billigt. Detta lilla knep gör att du kan ha nästan vilken färg eller mönster för bara några dollar, och det kommer att vara helt maskin washable och torktumlare friendly. Perfekt för årstidernas växlingar, barnens rum, eller bara ha dina gardiner passar dina nycker!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigt och robust fåtölj gjort av kartong som du kan anpassa

Hej, kära instructable användare!Mitt första projekt (med några av mina vänner) är ett billigt och robust fåtölj gjord av kartong, band, varmt lim och trä.Jag vet att det kan låta obehagligt, överväldigande och instabil, men det är onekligen sköna (j...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Telefon och Tablet batteriladdare (billigt och laddningsbara)

detta är ett billigt och små mobila batteri att ladda din mobiltelefon och tabell. Det lätt första i fickan. Det är laddningsbara och kan ladda en I telefon ca 5 gånger mellan infiltration.Jag bygger detta med hjälpEn USB-billaddareHälften en begagna...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

DIY fluga: Stil på billigt och lätt

Tjena! I detta instructable jag ska visa dig hur du kan sy din egen fluga!Dessa är bra eftersom du kan plocka ut några tyg du vill ha, och det kostar inte mycket alls.Hur jag visar du använder en symaskin, men du får också alldeles utmärkt med en nål...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

LED dragkedja drar - billigt och praktiskt

här är ett snabbt sätt att ha en liten vit ljus alltid tillgängliga. För billigt!Det blir mörkt tidigt och jag har haft mycket roligt att komma hem och fumla runt för en minut medan jag försöker få hus nyckel i låset. Det är bra grejer, men lite extr...

Kamerafästet, Billigt och lätt

gå till Goodwill (goooodwillllllll) och hitta en klämma-på läslampa med en svanhals.Borra ett 1/4 i genomgående hål i slutet av svanhals. Hårdvaran är 1/4-20. Passar till alla kameror.Använd en bit av mjukt gummi som en kudde på kamera-sidan.Vreden j...

Överlevnads armband - billigt och lätt

jag ville göra en snabb armband till skillnad från de andra människor inlägg med klippen, som jag inte kunde hitta någon. Min nya modifierade versionen används endast en längd av para sladd eller verktyget sladd. Jag köpte en rulle av verktyget sladd...

Fridgecubator! (Annars känd som billigt och konsekvent temp kontroll på en dime)

Hey!Så, jag är en stor lurker här och detta är mitt första inlägg!Jag tänkte det skulle vara rätt att visa er mitt labb, med tanke på namnet på tävlingen jag är att ange detta i,här är en bild på ingången till mitt labb! (nevermind som gap där, det ä...

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Billigt och lätt Airsoft Gun 2.0

så jag mixtra runt med min billiga och lätt airsoft gun och jag hade en bra idé. Den behöver ett handtag! Efter att jag lagt handtaget, det var mycket lättare att "hantera": 3. Du behöver inte ens göra en helt ny pistol ha handtaget!Steg 1: leve...

Billigt och anpassade Penny styrelsen Grip Tape

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig hur man gör en billig grip tape med en anpassad design för din skateboard, longboard, penny styrelsen eller någon annan typ av styrelser!Jag bestämde mig att lägga till en grip tape eftersom, även o...

Officer stil EPÅLETT (snabbt, Billigt och lätt sätt!)

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel officer EPÅLETT par.Jag gjorde dessa för kul att sätta på min Halloween kostym för 2012.den totala kostnaden för detta projekt var $15vad du behöver:limpistol (hög Temp).25 gården av...

Hur du gör din egen uppsättning anpassade Golfklubbor för billigt!

Du kanske har nyligen börjat spela golf eller du kanske redan liv lång fan av spelet.Oavsett din erfarenhet, om du är fast som jag är, vet du redan att golfklubbar kan vara ganska dyrt. Naturligtvis dregla att vara techie som jag är, jag över de sena...

PVC tak RACK på ett billigt och lätt för stor men ljus last - uppdaterad

Hej ni, andra kompatibel och icke engelska talare här så fortfarande bar med mig snälla.Det hela började när min fru blev gravid... Lika glad och förvånad som jag är med vårt lilla mirakel (Catarina är hennes namn) jag kunde inte sluta tänka på alla...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...