Anpassade glasögon från repurposed flaskorför vårt bröllop vi planerat på att köpa pilsner eller pint glas för många av våra gäster. Vi hade tänkt att ha våra namn och datum tryckt på dem. Dock med minimum för storlekar, fraktkostnader och inse att glasögon med andra människors namn på dem inte är mycket kul beslutat vi att göra våra egna.

En vän som gifte sig med ett par år sedan köpte öl steins för var och en av sina bästa män. Han köpte de flesta från eBay och var och en hade en mening till mottagaren - som gillade golf hade till exempel en golf-tema stein. Jag gillade hans gest och ville ha något liknande. Även om vi inte hade en brudföljet och vi inte hade för avsikt att göra dem för alla.

Med hjälp av vin och sprit flaskor gav vi lite extra liv till något som var kasseras. Vi plockade flaskorna från gemenskapen droppe återvinningskärl.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Funky dricka glasögon från PET-flaskor

dessa är 3 dricka glas mönster som gick upp på mig när jag hade klippt ut huvudavsnittet i en flaska för Bara1962 s instructable. Jag höll i botten och toppen av flaskan, och tänkte på vad jag kunde göra till dessa. Vid första jag tänkte på en tratt,...

Dricksglas: Anpassade laserskuret glasögon med laserskuret Rotary Tool

slå en linje ritning din vän gjorde på en bit papper i en anpassad torktumlare.Material:1. ett dussin glas dricksglas ($10 på Bed Bath and Beyond)2. konstverk (min kompis SMS: ade mig en linje ritning mig hon gjort, och jag städade upp i photoshop oc...

Anpassad monterad 3D utskrift glasögon

Detta är Instructable kommer att förklara hur man gör monterade 3d tryckta glasögon. Jag har alltid haft svårt att hitta glasögon som passar, så jag bestämde mig att göra dem själv. Om du vill göra något du kan bära varje dag, följ.Obs:Jag är inte en...

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

Mad Scientist Steampunk glasögon

Mad Scientist glasögon. Precis vad jag behövde att slutföra min galen vetenskapsman kostym.Steg 1: Samla leveranser Din användning varierar. Trots allt, gör varje galen vetenskapsman det sin egen väg.Jag använder:2 matcher från 1 liter pop flaskor1 2...

FROSTAT ROSTNINGEN GLASÖGON.

Rosta glasögon används nästan alltid i bröllop, så jag tänkte att det skulle roligt att utforma några grillas glasögon. Flera personer där jag bor nämnt de nyligen deltog bröllop som var röd svart och vitt.Jag använde sand för att ge glasögon konsist...

Hur till sätta fast läckande glasögon

detta är inte en långsiktig lösning, och är inte garanterad att få perfekt resultat.Steg 1: Hur man fixar läcker glasögon Detta är för fritids glasögon det läckan där det organ som innehar linsen möter linsen.Steg 2: Vad du behöver Behöver du två hus...

Hur man undervisar en LED glasögon Workshop

Detta Instructable är avsedd för lärare och tinkerers och Detaljer hur man undervisar en LED glasögon workshop för en grupp människor vilka är början elektronik användare.Denna workshop är en del av de jag gjorde det-serien, som Pier 9 Shop personale...

Anpassade solglasögon (inspirerad av Casey Neistat)

Hej du!Så om du någonsin har sett Casey Neistat videor du vet han bär mycket distinkt solglasögon.Enkelt uttryckt, tror jag de är awsome... Så jag bestämde mig att göra min egen vinkling på sin idé!Kolla in videon ovan för byggprocessen.Min blogg, me...

Funktionella Lit kostym glasögon till herr frysta

allt sånt! LED glasögon se genom (förvånansvärt väl, alltför)! De pulserar subtilt, att göra dem så kallt och förnedring. De var helt perfekt för den karaktär jag skulle efter - Herr frysningen. Det var första gången jag verkligen leker med lysdioder...

Detta origamipapper glasögon fall Doe

De traditionella tre R's är minska, återanvända, återvinna och nu den nya trenden som är upcycling! Minska är att minska med alltför många material som kommer att resultera i avfall som att till exempel köpa produkter med mindre förpackningar. Återan...

Barn öga lapp (som ska användas med glasögon)

behöva bära en Ögonlapp för att korrigera vision problem kan vara en besvikelse för ett barn. En anpassad Ögonlapp i deras favorit färg och design, kan du göra det mycket roligare, och du kan göra en för en bråkdel av kostnaden för att köpa en skrädd...

Läderfodral glasögon (kan vara laser cut)

Hej gott folk!Även om sommaren börjar tona ut (på norra halvklotet), kvar dagar glänsande, på east i Frankrike! Så jag har precis köpt ett par nya solglasögon, eftersom mina tidigare kära hade alltför många repor. Här är det varför av detta Instructa...

Designer 3D film glasögon

Att Tja, du förmodligen inte kommer använda designer glasögon för detta, men vem vet!Jag är inte ett stort fan av 3D-filmer, och det är främst på grund av den extremt obekväma glasögonen. Jag kan inte föreställa mig hur illa det skulle vara om du var...

Göra stora glasögon! (aka Godard glasögon)

"Fin du Cinéma"Om du är media studier student, vet du förmodligen Godard mycket väl. Ifall du bevittna en bilolycka, en berättelse som gör ingen mening, eller det franska språket, bara hålla upp din "fin" glasögon och vända en vardagli...

VR Dodocase anpassning för glasögon

Människor som bär glasögon kan inte använda papp VR Dodocase som den är utformad.Steg 1: Jämföra bredder.Jämför bredden på dina glasögon med bredden på Dodocase "öga space". Bestäm hur mycket mer bredd du behöver.Steg 2: Skär i hörnen.Efter att...

Gör glasögon från papper kaffekoppar

om du vill slink runt staden incognito eller sätta pricken på en särskild dräkt, det finns tillfällen när du finna dig behövande en snabb, billig par glasögon.Dessa är gjorda av allestädes närvarande papper kaffe kopp och kan vara färdiga i väl under...

Steampunk glasögon: Personliga Vision Enhancers

dessa Steampunk Goggles inspirerad av, bland annat Gogglerman på Instructables och Jake Van Slatt på The Steampunk Workshop, arbete är ett försök att kombinera den Steampunk estetiskt med produktionen av vissa funktionella eye-wear som skulle produce...

Anpassade solglasögon

När det gäller solglasögon, passar en storlek inte alla. Hur många gånger har du silats genom glasögon racket försöker på flera olika par som "ser cool" men inte passar eller ser roligt eftersom de inte sitter rätt i ansiktet..??Anpassade 3D try...