Anpassade kameraväska - komplett GoPro Kitdetta instructable visar dig ett billigt och enkelt sätt att göra ett eget mål för medför en GoPro Hero kamera och utrustning, men idén kan tillämpas på många andra saker. Jag har en dålig vana att bara kasta allt i en väska, men eftersom linsen på min nya Eye för Mine platt lins undervattenshus är benägna att repor bestämde jag mig för det var dags att bli organiserad.

Var jag ska köpa en hård väska (jag har hört av folk köper saker som billig pistol bärare), eller åter purposing en tom drill fall, men GoPro är redan ganska tåliga så jag verkligen ville det mer för organisationen än skydd. Här var mina mål:
1) litet, bekvämt och praktiskt att bära med sig och resa med
2) skydda objektiv och annan utrustning
3) hålla alla min godsaker välorganiserade
4) inte säga "det är något dyrt i denna väska"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Få organiserade med en billig anpassade inlopp för din kameraväska

Varje fotograf vet förbättra din utrustning är en del av roligt. Men varje gång du lägger till något, din goda gamla kameraväska förlorar några av sin händighet eller helt enkelt blir för liten. Hittills har jag haft att köpa en ny foto väska att anp...

Vattentät/ojämn skyddande kameraväska för små digitalkameror

anpassa en lätt att få off-the-shelf förvaringsväska för användning som en mycket skyddande kameraväska, i detta fall, passande en Canon SD-500, SD-400 eller SD-550 perfekt.Det resulterande fallet är vattentät och skyddar känslig kameran från repor o...

Duct Tape kameraväska

jag köpte nyligen en digitalkamera på ebay. Eftersom det hände utan en kameraväska tänkte: Varför inte bygga på gjord av silvertejp.Förresten: som sagt tidigare jag är inte en infödd talare och jag visste inte att bandet heter silvertejp, så Förlåt m...

Monster kameraväska

eftersom jag kunde och ville. En monster kameraväska baserade bort av denna (mycket löst baserat) kamera mysiga handledning.Jag använde röda kul päls eftersom det inte fanns några i min garderob, och gjorde en monster kameraväska med följande funktio...

DIY Water-resistant kameraväska

detta är en DIY vattentät kameraväska som jag gjort för min Aiptek AHD videokamera, det är vattenfast, det är händelser som regn, pöl stänk, osv...Det är inte helt vattentät kan, men det vara att vara, min har en liten läcka i inhysa för objektiv som...

Fortsätta den skum styrelsen för att förstärka en kameraväska

Fortsätter min venture skum stoppning för andra program, hittade jag ett snyggt sätt omvandla en billigt fiske väska till en mycket funktionell kameraväska.Jag plockade upp Cabela 's fiske väska för ca $8 med fri frakt och gick sedan omkring sättande...

Skapa en kameraväska från sin fabrik box

detta är hur jag skapa en enkel kameraväska "säkerhet" från sin fabrik box. Allt du behöver är en ordentlig påse, en tvätt svamp, vissa tyger (jag använder min gamla sport byxor för detta), och ett par gummiband....

DIY vaxad Canvas kameraväska

söker att sätta ihop en sexig kameraväska? Har du redan en messenger bag du vill bära din kamera i? Älskar utseendet av vaxad duk påsar men inte vill punga över pengar för att köpa en ny? Denna TUTORIAL är för dig!Steg 1: Förvandla din messengerväska...

Organisera och anpassa dina prylar i en kameraväska

jag är inte ny på DSLR fotografering, men nya att äga en DSLR :) Jag köpte en kameraväska, men sedan insåg jag, att min utrustning inte kommer passa i det. Det var den tiden en instructable kunde hjälpa mig en hel del, men inte kunde jag hitta en.Så,...

SMÅ och billiga SCRAPS KAMERAVÄSKA

jag ville ha en kameraväska som inte upptog för mycket plats, annars skulle jag aldrig ta det med mig. och jag ville ha det billigt.och du kan fortfarande bär det med kamera remmar.du behöver: tyg, porösa material, innerslangSteg 1: Skär bitar skära...

"Old School" pimpin' militär stil cykel styret väska - gamla Skateboard, kameraväska och cykel Mash Up!

Används igen och åter utlovat!Här är en eftermiddag "återanvändning" project skapats med vissa objekt liggandes i garaget. Nu inte kanske du har dessa exaktaobjekt för detta projekt, chansen finns du inte, men kanske detta kommer åtminstone insp...

BOB väska/72 timmars Kit

Jag är en civil entreprenör och har tillbringat 3 år i Irak och Afghanistan. Med detta och mina andra resor över hela världen vet jag vikten av att ha tillräckligt leveranser till vara självförsörjande men samtidigt vara lätt nog att resa lätt. Med e...

En komplett Survival Kit (minst 4 dagar)

Detta kommer att berätta vad du behöver för en apokalyps.Steg 1: matDess så enkelt som packning hermetisk mat poster som möjligt om detta inte är ett alternativ då raid en granne som har övergett sina hus för mat eller en bensinstation (så långt från...

Hur man gör en skyddande kameraväska

i den här stegvisa guiden, kommer du lära dig hur man gör en enkel kamera/anordning hållare med bara ett fåtal material. Ärendet kommer att skydda din enhet från mindre olyckor eller droppar. Så om du vill lära dig hur man gör det, fortsätta läsa och...

Komplett Mini fiske Kit

jag har sett en hel del fiske kit på denna webbplats, men de flesta inte inkluderar en stav eller rulle. Min utrustning är komplett med spö, rulle och ta itu med.Steg 1: material For this fishing kit, you will need:1. små beten. Jiggar, små pluggar,...

Att bygga din egen anpassade (grundläggande) första hjälpen kit

att bygga din egen anpassade första hjälpen kit:Du kan börja med och tomma metall eller plast kit eller en trevlig första hjälpen väska eller första hjälpen pack, då du kan fortsätta att lägga till enskilda objekt tills du har precis de poster du vil...

Anpassade Ditty Cykelväska

cykelväskor är bra. Problemet är, min väg cykel är en ganska udda form och många av de vanliga sadel och lagring påsarna att bära en liten pump, reservhjul, verktyg etc, får inte plats på cykeln i en önskvärd plats. Sy en anpassad väska av dina egna...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...

Denna Etsy säljarens bärbara fotografering Kit

Jag har en butik på Etsy... faktiskt, jag har två. Jag etch mässing, koppar och några andra metaller för att göra saker. De flesta av de saker jag gör är nyckelringar, hängen och andra små bitar. Min etsning arbetar i omgångar, så när jag har något a...